14 Reacties

4 jaar geleden

Hallo Ik ben 9+1 en heb dat gisteren ook gekregen, mijn man zegt geen reden tot paniek 😊 Daarbinnen is alles plaats aan het maken en dat het daardoor komt😬 Groetjes loesy xxx

4 jaar geleden

Hi! Ik heb deze klachten (uitstraling naar de benen ook) in week 4 en 5 gehad. Het is een groeiende baarmoeder die tegen je zenuw aankomt. Ernaartoe ademen, ontspannen en het gaat vanzelf weer weg!! Sterkte

4 jaar geleden

Geen stress ik heb dit vanaf dag 1 dat ik zwamger ben. En word alleen maar erger 😫😫

4 jaar geleden

Nu voel ik me toch ook niet 100% oké, nog enorm veel rug en uitstralingspijn. Net een paar uur geleden ook buikpijn beginnen krijgen, heb paracetamol gaan innemen pijn is soms enorm😔

4 jaar geleden

Nu voel ik me toch ook niet 100% oké, nog enorm veel rug en uitstralingspij ...
Jeetje.. Ik heb er geen buikpijn bij. Rugpijn komt vooral als ik veel loop is bezig ben.

4 jaar geleden

Reactie op Suzanne.

Jeetje.. Ik heb er geen buikpijn bij. Rugpijn komt vooral als ik veel loop ...
Ik heb dit ook gehad in het eerste trimester en nu nog steeds als ik te veel heb gelopen of verleerde houding heb gezeten. Ik vond het ook heel spannend doordat ik meerdere miskramen heb gehad maar tot nu toe gaat het goed!

4 jaar geleden

Nu voel ik me toch ook niet 100% oké, nog enorm veel rug en uitstralingspij ...
Als je iets niet vertrouwd altijd even de VK bellen! Als het iets zorgelijks is laten ze je altijd langskomen en anders stellen ze je gerust dat sommige dingen er (helaas) bijhoren! Hoop dat je je snel weer beter voelt!

4 jaar geleden

Hoi suzanne, ik heb het ook een bleek een blaasontsteking te hebben, dus wellicht ook de moeite om dat te laten controleren. Succes!

4 jaar geleden

Reactie op M90

Hoi suzanne, ik heb het ook een bleek een blaasontsteking te hebben, dus we ...
Oke dankje voor de tip. Zal het eens gaan laten controleren

4 jaar geleden

Hi Suzanne! Wat ontzettend vervelend! Denk zeker niet dat je je ongerust hoeft te maken, het kan idd "gewoon" een blaasontsteking zijn. De klachten die je geeft herken ik overigens wel bij mijzelf, heb (nu zwanger van de 2e) wederom zwangerschaps isias. Komt doordat alles verweekt rondom je bekken. Idd een pijn vanuit je lage rug die doortrekt in je bovenbeen/bil. Zou eens vragen bij je VK.

4 jaar geleden

Reactie op Jou1993

Hi Suzanne! Wat ontzettend vervelend! Denk zeker niet dat je je ongerust h ...
Maar met blaasontsteking moet het toch wel constant pijn doen of niet? Ik heb het vooral na veel lopen en met werken

4 jaar geleden

Waarschijnlijk de lage rugspier die verkrampt of juist te los is. Kan ook met bekkeninstabiliteit te maken hebben. Als ik jou was zou ik naar een goede fysio gaan die gespecialiseerd is in rug/bekken.

4 jaar geleden

Reactie op Suzanne.

Maar met blaasontsteking moet het toch wel constant pijn doen of niet? Ik h ...
In mijn 1e zwangerschap heb ik 4x blaasontsteking gehad en dit heel laat opgemerkt. Het schijnt dat je het tijdens een zwangerschap minder voelt. Maar je klachten klinken meer als een spier die niet lekker zit, misschien ook wel eens isias/spit. Ik zou je urine voor de zekerheid laten checken en ook je VK vragen wat die pijn nog meer zou kunnen veroorzaken.

4 jaar geleden

Reactie op Jou1993

In mijn 1e zwangerschap heb ik 4x blaasontsteking gehad en dit heel laat op ...
Verloskundige denkt toch de banden.. vanavond termijn echo dus ben benieuwd en toch ook maar de huisarts gebeld morgen afspraak en urine controleren op blaasontsteking