5 Reacties

2 jaar geleden

Zelf niet gehad, maar wel heel veel collega's. Hetzelfde verhaal wat jij zegt. Ik heb nog collega's die nu langdurig na COVID ook met concentratieproblemen zitten. Het hoort er helaas bij (hoeft niet, kan wel)

2 jaar geleden

Hi! Ik heb long covid na milde klachten te hebben gehad en nu zwanger. Echt goed op rust letten, voldoende eiwitten eten, in hele kleine stappen opbouwen, weinig inspanning opzoeken. Ik heb veel gehad aan een ergo therapeut voor balans zoeken. En long arts en fysio voor herstel ademhaling én longinhoud. Daarvoor krijg ik wat medicatie voor meer lucht tijdens zwangerschap. Dat is alleen nodig als je last heb van niet goed en diep genoeg in en uit kunnen ademen. Dus er is van alles te ondernemen om je tijdens zwangerschap te ondersteunen in herstel.

2 jaar geleden

Ik! In begin augustus covid gehad incl. ziekenhuisopname, ik was toen 6/7/8/9w zwanger. Sinds deze week weer terug fulltime aan het werk, afgelopen 2 maanden wel wat gewerkt maar opbouwend in uren. Veel vermoeidheid, conditioneel en concentratie problemen, kamp ik nu nog mee.

2 jaar geleden

Reactie op soloved

Ik! In begin augustus covid gehad incl. ziekenhuisopname, ik was toen 6/7/8 ...
Wat erg zeg .. jou klachten heb ik ook. Ben toen na 2,5 week weer aan het werk gegaan ( niet gelijk fulltime) maar nu ben ik thuis / volledig rust en kan door vele klachten niet werken.

2 jaar geleden

Hallo lieve mensen, ik ben ook van de partij helaas. Twee maanden na bevalling corona gekregen. Dat is nu anderhalve maand geleden. Ik ben nog altijd kapot er van. Nu de feestdagen gehad, ondanks dat we maar één dagje weg zijn geweest, kan ik gewoon nu weer niets, alleen op bed liggen. Zo uitgeput. Sprong 4 van baby helpt ook niet mee, met het slechte slapen... Ik zit nu dus in de ziektewet. Ik zou begin januari weer wat gaan beginnen met werken, volgens advies van bedrijfsarts 2 uur per dag. Ik kan me daar in het geheel niets bij voorstellen. Het lukt me dus niet eens m'n mail te checken, het is namelijk heel ingewikkeld om dat weer aan de praat te krijgen. Geeft ook veel stress dat ik niet zeker weet in hoeverre ik gewoon kan blijven rusten. Met twee kinderen thuis, baby en grote broer van zes, en man werkend thuis die ook naverschijnselen heeft maar in net wat mindere mate, ik trek het niet en voel me echt zwaarmoedig dat ik zo ziek ben. Het zou veel rust geven gewoon 100% bij te kunnen trekken en niet een grote verantwoordelijkheid er bij te hebben zoals ik die op m'n werk draag.