4 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb ook vaker last van mijn buik. Het is vaak aan de de zijkanten van mijn onderbuik. Ik krijg meestal last als ik opeens op sta of als ik een paar uur heb gewerkt. Ik werk in een winkel dus ik sta en loop de hele tijd. Ik ben nu 24+2 weken. En jij?

4 jaar geleden

Reactie op SChivers

Ik heb ook vaker last van mijn buik. Het is vaak aan de de zijkanten van mi ...
Oh ja vervelend indd.. Ik heb t ook als ik zit eigenlijk, en meestal aan de rechterkant.. maar vanmorgen een echo gehad , en ze zit dus ook precies daar ..dus misschien dat dat kan dan .. Ik ben nu 20+5 🥰

4 jaar geleden

Herkenbaar, eigenlijk heel de zwangerschap last van gehad. Ik moest echt traag lopen en mijn tempo aanpassen, anders ervaarde ik een soort van steken in de buik.

4 jaar geleden

Wat vervelend! Ik heb niet direct tips helaas, maar wilde vooral meegeven dat ik denk dat het niet met een stuitligging te maken heeft. Sowieso kunnen ze rond deze tijd nog alle kanten opdraaien. Mijn zoontje heeft vanaf ongeveer week 30 tot de geboorte (week 39) in stuit gelegen, en dat was niet oncomfortabel. Als je last blijft houden misschien goed om eens te overleggen met je verloskundige of een fysiotherapeut? Het is zonde om zo lang met pijn te blijven lopen als er misschien wel oefeningen zijn die kunnen helpen.