16 Reacties

één jaar geleden

Ik had ook last van knip. Bij mij heeft bekkenfysio geholpen. Maar bij mij zat de pijn meer tusssen m’n billen(ook nog bekkenbodem gebied).

één jaar geleden

Zoals jij het hebt herken ik het absoluut niet. Ik heb er vrijwel geen last van gehad. Maar ik merk nu wel, 5 maanden later, dat als ik fanatiek gesport heb dat het doortrekt naar het litteken en dan wat zeurderig aanvoelt. Dat heeft echt nog met mijn herstellende bekkenbodem te maken. Als ik jou was zou ik idd eens naar een bekkenfysio gaan, mogelijk komt uit je bekken ook veel pijn vandaan die je bij het litteken voelt.

één jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Ik dacht vorige week eerst ook aan mijn bekkenbodem en ben naar mijn bekkenfysio geweest op donderdag. Ik kon de pijn toen niet plaatsen en zij gaf aan dat bekkenbodem helemaal in orde is op een lichte blaasverzakking na. Gister bij de vk geweest en die keek alleen oppervlakkig. En gynaecoloog vindt het niet nodig om te kijken want dat heeft de vk al gedaan 😢

één jaar geleden

Ook last van mijn knip. Na twintig soms nog steeds. Sommigen zweren erbij dat je hem moet masseren met speciale olie zodat het minder stug wordt. Het beste is wel om meteen op een harde stoel te zitten hoe pijnlijk ook. Van enkel liggen gaat het er niet beter op worden..

één jaar geleden

Als het je bekkenbodem niet is dan kan het je wond zelf zijn. Je kan proberen de huid er rondom zachtjes te masseren. Zodat de spanning iets afneemt. Wellicht helpt dat. Dus niet het litteken zelf zolang het niet helemaal dicht is

één jaar geleden

Zitten er nog hechtingen in? Bij mij bleek er bij de eindcontrole nog een verdwaalde hechting te zitten met knoopje. Die kon dus niet vanzelf oplossen. Toen die eruit was nergens meer last van.

één jaar geleden

Ik merkte pas na 5 weken dat ik minder last van mijn hechtingen begon te krijgen. Nu na 13 weken heb ik eigenlijk helemaal geen last meer, behalve als er veel spanning op komt te staan bij bijvoorbeeld opstaan of wanneer ik ondergoed aan heb wat niet lekker zit.

één jaar geleden

Ik heb verschrikkelijk last gehad van mijn knip, huilend de kraamweek door van de pijn ondanks paracetamol en ibuprofen. Ook de andere dingen geprobeerd, zoals arbica druppels en zalf, soda badje. Er drukte wondvocht op de hechtingen en dat geduw gaf ontzettende pijn. De vk heeft na een week wat hechtingen eruit gehaald en dat gaf verlichting. Eerder kon niet want dan zou de wond open gaan. Ik heb er maanden last van gehad. Kon na 3 maanden nog geen seks hebben, was te pijnlijk. Na 4 maanden ging dat beter (veel glijmiddel gebruiken), en daarna langzaam bij beetje ging alles steeds beter. Na 1 jaar nog steeds dat ik het litteken soms voel trekken nadat ik bijvoorbeeld in bad ben geweest en bij de seks als ik nog niet opgewonden genoeg ben.. Misschien niet helemaal het verhaal die je wilde horen maar wel hoe het bij mij was/is 😵‍💫

één jaar geleden

Als ik op een harde ondergrond zit voel ik de knip nog steeds. Het irriteert vooral. Het is 12,5 maand geleden inmiddels. In het begin ook heel veel pijn gehad. Veel op een harde stoel gezeten. Dat was het beste advies zeiden ze

één jaar geleden

Ik ging na 6 weken naar de vk voor nacontrole en toen bleek er nog een hechting in te zitten.. waar ik dus steeds last van had.

één jaar geleden

Hier ook ontzettend last gehad van de knip, zeker 6 weken. Huilend die weken doorgekomen, helaas niks wat echt hielp. Zeggen idd dat je op een harde stoel moet zitten, maar dat ging qua pijn echt niet. Ik zat dan op zo’n nekkussen voor in het vliegtuig.. Seks was na 4 maanden nog steeds hels, maar ging telkens beter gelukkig. Ondertussen is de 2e onderweg en ben ik vooral bang voor een eventuele 2e knip. Enige geruststellende wat ik kan meegeven, is dat het uiteindelijk echt beter wordt.

één jaar geleden

Aller eerst gefeliciteerd!!!! Liggen op bed met een kouden doek ertussen dat hielp bij mijn. Rustig aan doen niet te veel doen je bent net bevallen. Misschien na t douche laten luchten. Of de dokter bellen die kunnen misschien zalf meegeven ofs.

één jaar geleden

Reactie op Boefje

Hier ook ontzettend last gehad van de knip, zeker 6 weken. Huilend die weke ...
Ik wil ook echt niet nogmaals ingeknipt worden. Ik las dat bij een eerste de kans meer dan 50% is op een knip en bij een tweede 14%. Misschien stelt dat je gerust :)

één jaar geleden

Laat je niet teveel afschepen! Kijk op Videoland is de wereld van Eva aflevering 1

één jaar geleden

Heel erg bedankt voor jullie antwoorden, naar om te lezen hoe veel last we van die ellendige knip hebben (gehad) allemaal 😣 hier een update, er blijkt een ontsteking onder te zitten en er komt pus uit. Vk kwam nog steeds aanzetten met oma weet raad adviezen, uiteindelijk heb ik de huisarts gebeld en nu antibiotica zalf sinds 1 dag en het gaat al zo veel beter 😊 Idd wat BS91 zegt is belangrijk!

één jaar geleden

Reactie op Loesiee

Heel erg bedankt voor jullie antwoorden, naar om te lezen hoe veel last we ...
Kwalijk dat ze je weg blijven sturen, terwijl pus nooit een goed teken is. Dat is namelijk een teken van ontsteking en dat kan nooit goed zijn. Ik snap echt niet waarom ze vrouwen niet serieuzer nemen in hun klachten. 😡 Heel goed dat je toch doorhebt gezet. Hopelijk is het nu snel over!