11 Reacties
4 jaar geleden
Heel fijn! De slowcooker!
Ik maak eigenlijk alles wat lang moet sudderen in de slowcooker. Rendang, snert, pastasaus, stoofpotten, spareribs. Heel veel!
4 jaar geleden
Kijk vooral eens op de Facebook groepen over slowcookers! Staan de lekkerste dingen op
4 jaar geleden
Ik ben heel blij met onze slowcooker maaaaaarrr het bespaart echt geen tijd.
Dacht idd ook van: dan gooi je het er in de ochtend in en dan heb je in de avond een lekkere maaltijd. Maar het werk zit hem vaak in het snijden, vlees evt alsnog aanbraden, etc, dat ga je in de ochtend echt niet doen.
Wel heel fijn voor mealprep. Curry stoofpotten, lasagne.. grote batch maken en dan de vriezer in.
4 jaar geleden
Gevulde paprika deden we er ook in, soep, vulling voor in een wrap of veel kip en dan pulled chicken maken en in delen invriezen
4 jaar geleden
Reactie op Dame
Hoe doe je dat praktisch? 's ochtends alles erin en gaan werken, dan is het ...
Ik snij alles avond van te voren en mik in de ochtend spits alles er in en zet hem aan. Meestal uurtje of 8, dan gaat hij over op warm houden. Bij thuiskomt is dan het eten klaar
4 jaar geleden
Reactie op Dame
Hoe doe je dat praktisch? 's ochtends alles erin en gaan werken, dan is het ...
Ze zijn er ook met start uitstel. Ikzelf doe dat alleen liever niet omdat ik vlees een paar uur uit de koelkast niet vertrouw
4 jaar geleden
Ik heb een slowcooker receptenboek 馃槂 soms doe ik het de avond van tevoren met bijv stoofvlees; dan zet ik hem 鈥榮 ochtends aan en moet het 8 uur opstaan, dan is het net klaar als ik thuiskom. Je zou wel grotere porties kunnen maken dat je het in kunt vriezen, maar voor mij bespaart het over het algemeen geen tijd omdat bij de recepten die ik maak er veel voorbereidingstijd aan vooraf gaat en in die tijd kan ik ook prima een ovenschotel in elkaar flansen.














