Lieve mama's,
Ik ben nu 14+2 en val nog steeds af. De misselijkheid is overdag weg, maar ik zit bij alles na een paar happen vol en heb eigenlijk nergens zin in. Ik heb alleen maar zin in dingen die ik niet mag (Ik heb glutenallergie). Nu heb ik wel veel zin gekregen in leverpastei en bij de zwangerhap app staat dat je max 1 boterham per dag daarmee mag.
Na een beetje lezen online kom ik vaak tegen dat smeerworst beter zou zijn dan leverpastei. Pat茅 bestaat natuurlijk ook nog. Vorige keer zag ik de tip voorbij komen van vegetarische varianten, maar helaas bevatten die allemaal gluten en zijn voor mij geen optie.
Wie weet wat de 'beste' of 'minst slechte' variant is van smeerworst, leverpastei of pat茅?
Je kan er best af en toe een boterham mee eten. Het is allemaal lever dus je kan het best pakken wat je het lekkerst vind, als je het dan toch doet dan kan je er het best maximaal van genieten!
De vegan van Kips is echt niet te onderscheiden van de echte. Veel gegeten tijdens de zwangerschap. Ik zou daarnaast wat ijzer extra binnen proberen te krijgen.
Ik eet om de zoveel tijd een broodje met leverpastei. Het is niet dat het niet mag, maar er zit veel vitamine A in. Ik zou je aanraden om gewoon de variant te eten die je lekker vindt en dit dan 1x per week/2 weken ofzo. Zoooo鈥檔 verwennerij dan 馃槈
Tip: Je schijnt nu ook een vega smeerworst te hebben van Kips! Ik ga die binnenkort ook proberen, ben namelijk helemaal fan van smeerworst en dan zijn 9 maanden wel lang.. qua smaak schijnt het ook vergelijkbaar te zijn, dus ben benieuwd!