33 Reacties

één jaar geleden

Waarom zou je het willen doen? Heeft het een meerwaarde voor hem en voor jullie?

één jaar geleden

Waarom zou je het willen doen? Heeft het een meerwaarde voor hem en voor ju ...
Omdat hij uit het niets begint te huilen en wij dit niet gewend zijn van hem….

één jaar geleden

Als je dit wil mag dat zeker. Vaak gaat het het makkelijkste als ze slapen, dan voelen ze het niet. Maar de vraag is idd, als jullie het hebben, kan je er ook vanuit gaan dat jullie kleintje t heeft. Heeft het dan meerwaarde om de positieve test te zien? Als dat voor jullie zo is, dan kan je het doen ☺️

één jaar geleden

Ik zou een klein kindje echt niet testen. Als hij ziek is heb je wel andere signalen zoals benauwdheid of koorts

één jaar geleden

Het mag zeker, maar ik zou me afvragen of het écht nodig is. Als jullie het hebben is de kans groot dat als hij ziekig is, hij het ook heeft. Dus wat geeft de test je dan echt voor meer info? Een bevestiging, maar heb je dat echt nodig?

één jaar geleden

Ja, wat wij deden is een heeeeeeel klein stukje de neus in (dus echt alleen maar het eerste stukje, echt bij lange na niet zover als je bij jezelf doet, op ongeveer 1% daarvan) en eerst het stopje even langs binnenkant wang (dus niet keel). Zo deed de GGD het toen ook.

één jaar geleden

Ja hoor, dat mag. Met een zelftest gaan wij bij zoon absoluut niet ver naar binnen, we proberen vaak gewoon een goede snottebel te vinden😂 en wel even snel langs de wand van zijn neusgat. Toen hij eenmaal corona had werd de zelftest op deze manier positief. Wij hadden toen getest omdat mijn man positief was en ik niet. Als hij negatief was geweest hadden zoon en ik afstand gehouden in een poging het niet te krijgen. Maar was positief. Laat je hier niet een schuldgevoel aanpraten tav testen.

één jaar geleden

Waarom zou je dat doen? 😔🤷🏼‍♀️

één jaar geleden

Reactie op runbabyrun

Ja hoor, dat mag. Met een zelftest gaan wij bij zoon absoluut niet ver naar ...
Dit!

één jaar geleden

Met onze dochter ook gedaan toen het echt nog piek corona was, en zij erg ziek was (en wij niet en negatief). Je hoeft ook niet diep naar binnen. Deden ze in het ziekenhuis ook niet bij haar met de RS of Covid test. En wat hieronder gezegd wordt...laat je geen schuldgevoel aanpraten. Je zult vast je redenen hebben waarom je het zeker wilt weten ❤️

één jaar geleden

Kan gewoon. Niet te diep. Hier langs een snottebel gehaald en dit was al genoeg.

één jaar geleden

In januari onze dochter van toen 15m getest bij huisarts, enkel via keel, was positief

één jaar geleden

Je hebt van die testlollys voor baby's en kinderen. Op laten sabbelen .

één jaar geleden

Overigens hadden wij een paar weken geleden ook corona. Mijn zoontje was ook ziek. Dus 1+1 = 2 . Ik heb hem niet getest maar weet gewoon dat hij ook corona had. Als jouw zoontje ander gedrag vertoont dan jullie gewend zijn, is de kans groot dat hij het ook heeft. Ik zou zeker geen staafje in z'n neusje steken , maar dat is mijn mening 🤗

één jaar geleden

waarom zou je dat doen? Hij voelt zich dus niet lekke dus , net als je normaal zou doen neem ik aan, lekker thuis laten, goed drinken en een zetpil als hij flink koorts heeft. Beterschap!

één jaar geleden

Ze hebben van die sabbelstaafjes, die zou ik doen. Gebruiken wij ook altijd voor onze kleine. Het ziet eruit als een kleine tandenborstel met een sponsje in plaats van haartjes. Kunnen ze gewoon op sabbelen.

één jaar geleden

Als je zelf thuis blijft omdat je positief bent zou ik hem gewoon lekker thuis houden en niet testen. Hebben wij in maart met ons zoontje gedaan, wij zaten in quarantaine en hij is niet getest.

één jaar geleden

Ja zeker, en is helemaal niet zo vervelend hoor. Gewoon niet te diep. Is amper anders dan een snotneus vegen (wat kinderen vaak even vervelend vinden 😉) Zoals eerder gezegd hieronder, laat je geen schuldgevoel aanpraten. Ik vind het juist goed en verantwoordelijk als je hem test. Je kan het maar beter weten! Mensen doen alsof je een martelhandeling moet doen, maar jeetje wat is dat een dikke onzin! Gewoon doen, fijn om te weten of ie het heeft!

één jaar geleden

Wij hebben ons zoontje tot een jaar sowieso niet getest, als wij ziek waren en positief waren en ons zoontje ook ziek zou zijn dan was het duidelijk dat hij het waarschijnlijk ook had. Je kan het wel doen, zou dan wel voor de zekerheid vlak onder het kopje van de stick vasthouden dat zodra je baby beweegt het stokje niet te ver in de neus kan gaan. Jullie zijn de ouders en bepalen of jullie het wel of niet willen doen. Voel je je er beter bij moet je het doen.

één jaar geleden

Mijn man heeft getest Corona. Wij hadden dezelfde klachten. Dus was vrij duidelijk. Ik ga me zoon niet kwellen als je toch al de uitslag weet. Bij griep wist het toch ook als je het had zonder test