13 Reacties

4 jaar geleden

Ik durf dat niet te zeggen. Staat het niet in de beschrijvingen. Je moet de pil op een vast tijdstip nemen/indoen. Dan vergeet je het ook niet zo snel.

4 jaar geleden

Altijd als ik naar de badkamer loop om mijn tanden te poetsen, slik ik het. Alleen ik liep net voor de tweede keer naar de badkamer. En begon te twijfelen. Vergeetachtigheid. Dus doe het altijd op gezette tijden. Alleen vergeetachtig. Staat er niet op, alleen 1 per dag.

4 jaar geleden

Reactie op Dianne89

Altijd als ik naar de badkamer loop om mijn tanden te poetsen, slik ik het. ...
Oh sorry ik maakte er vanuit dat je het niet op een vaste tijdstip deed. Ik zou het dan niet doen, eenmalig vergeten maakt niet veel uit hoor. Heb dit zelf ook eens meegemaakt. Anders krijg je misschien wel te veel binnen.

4 jaar geleden

Ik gebruik hiervoor dezelfde app als ik ook gebruikte voor mijn anticonceptiepil. Die geeft mij elke dag om dezelfde tijd een melding op mijn telefoon en daar kan ik dan aangeven dat ik de pil heb genomen. Super handig en zo vergeet je 鈥榤 nooit! 馃槉

4 jaar geleden

Zou em eerder overslaan dan et risico nemen je dubbel inneemt. Geen ramp hoor 1x mi der.

4 jaar geleden

Tip om dan misschien een medicatiecasette te gebruiken. Daarop staan de dagen van de week en dan kun je iedere week de casette vullen met 1 pil. Kun je altijd zien of je het die dag hebt ingenomen.

4 jaar geleden

Overigens zou ik geen extra pil innemen als je twijfelt. Volgens mij staat in de bijsluiter ook dat een dubbele inname niet verstandig is.

4 jaar geleden

Ik heb dat ook. Maar zelfs zo erg..dat wanneer ik het heb ingeslikt en daarna afvraag....heb ik het nou gepakt of niet?...zeer vervelend.

4 jaar geleden

Gebruik je die van vitakruid?

4 jaar geleden

Reactie op Umm

Gebruik je die van vitakruid?
Nee, van davitamon

4 jaar geleden

Reactie op K0k0sn00t

Ik heb dat ook. Maar zelfs zo erg..dat wanneer ik het heb ingeslikt en daar ...
Jaa echt he

4 jaar geleden

Pillendoosje of op de verpakking de dagen schrijven 馃憤 dat doe ik zelf ook 馃槅

4 jaar geleden

Thanx allemaal!