257 Reacties

2 jaar geleden

Iemand die jou direct of indirect onder druk zet om abortus te plegen is het niet waard om van gehouden te worden. Tijd dat je voor jezelf kiest.

2 jaar geleden

Sorry maar je 'de keuze' die jouw vriend je geeft is geen keuze vind ik. Als jij het kindje graag wil houden is dit geen keuze voor jou. Eigenlijk weet je het dan al.. en kun jij altijd samenblijven met iemand waarvan je weet dat hij wilde dat jij jullie kind wel liet halen? Het is jouw keuze, maar ik had hem na die uitspraak al meteen de deur gewezen. Heel veel sterkte in deze rot situatie.

2 jaar geleden

Kies voor jezelf. Iemand die zo kortzichtig in het leven staat is het niet waard! Kies voor je kindje!

2 jaar geleden

Reactie op De Krullevaar

Iemand die jou direct of indirect onder druk zet om abortus te plegen is he ...
Precies dit. Hij manipuleert jou op dit moment. En wie zegt een gelukkig huwelijk met hem zonder kinderen? Je gaat het hem en jezelf nooit kunnen vergeven als je nu een abortus doet.

VRIEND

2 jaar geleden

Is een man dit waard? Bij een zwangerschap van al 11 weken is niks het waard denk ik. Het hartje van je kindje klopt al. Het heeft armpjes en beentjes. Het is meer dan alleen een vruchtzakje met wat cellen, het is echt al een mensje. Daarbij.. ga je voor altijd kinderloos blijven als je met hem blijft? Want dat zou niemand door een ander opgelegd moeten krijgen. Succes bij het maken van een keuze!

2 jaar geleden

Reactie op De Krullevaar

Iemand die jou direct of indirect onder druk zet om abortus te plegen is he ...
Exact dit. Als je je kindje aborteert terwijl je dat zelf niet wil ga je hem dat ook (terecht) de rest van je leven kwalijk nemen en op korte of lange termijn de relatie opgeven.

2 jaar geleden

Reactie op De Krullevaar

Iemand die jou direct of indirect onder druk zet om abortus te plegen is he ...
Sluit me hierbij aan. Heftig om hier tussen te moeten zitten, voor mij was de keus snel gemaakt.

2 jaar geleden

Ik zou never nooit voor een abortus kiezen omdat iemand anders dat van me verlangt, al is het de koning. Ik zou mezelf dit nooit vergeven. Ik kan me voorstellen dat de keuze ontzettend moeilijk is, maar niemand mag dit van jou verlangen.

2 jaar geleden

Jeetje, wat een moeilijke situatie! Ik kan me voorstellen dat je dit een onmogelijke keuze vindt. Het is een onmenselijke beslissing die je van hem moet maken! Kiezen voor hem of een leven in je buik? Wauw :( Ik denk dat je heel dicht bij jezelf moet blijven en goed moet bedenken of je dan nooit een kinderwens zal hebben? Wil je dan nooit kinderen? Wanneer jij wel een kinderwens hebt, zal dit ooit toch weer tussen jullie in komen te staan. Is dat dan wel het goede huwelijk dat hij nu belooft? En de beslissing om je kindje te verliezen, kan je nooit meer terug draaien. Je kindje is dan weg. Hij kan misschien ooit van gedachten veranderen. En zo niet..... dan ga je het rocken met je kindje!

2 jaar geleden

Iemand die jou zo voor het blok zet, waarbij geen enkele vorm van communicatie mogelijk is, is in mijn ogen niet meer waard dan je eigen vlees en bloed. Besef je heel goed dat je kindje met elf weken eigenlijk af is en alleen nog moet groeien. Een abortus plegen waar je niet achter staat gaat je voor de rest van je leven achtervolgen.

2 jaar geleden

Jij kunt prima alleen voor jezelf en je baby zorgen. Geloof me. Als een man dit van je vraagt, is hij jou en jullie kindjes liefde niet waard. Een o gewenste abortus kan je je leven lang achtervolgen. Stop met hem en krijg je kindje, voordat je erge dingen gaat doen voor hem. Hij is het niet waard! Succes lieverd!

2 jaar geleden

Hij zegt dat jullie problemen krijgen met opvoeden ivm cultuursverschillen? Maar die cultuursverschillen zijn in jullie huisige relatie dan geen issue? Als dát de reden zou zijn van mijn vriend om abortus te moeten doen was ik toch heel snel klaar met deze kortzichtige man en relatie.

2 jaar geleden

meid er zijn zoveel mannen die je kan krijgen.. Maar je kind zal je nooit terug krijgen!!! fuck hem en voed je kind zelf op!!!!

2 jaar geleden

Ik zie niet voor me hoe je een gelukkig huwelijk kan hebben met iemand die jou gepusht heeft om tegen je wil abortus te doen.

2 jaar geleden

Ga weg. Als hij beweerd Marokkaans te zijn weet hij ook dat abortus niet mag! Ik was 17 en heb het alleen geflikt. Voor het opvoeden van een kind en groot brengen heb je echt geen kerel nodig. Kunnen mama's heel goed zelf ! Blok hem, geef hem nooit geen erkenning en gezag. En zorg dat hij lekker bezig blijft met zijn eigen leven. Was een gast!

2 jaar geleden

Wat een eikel. Hij zou zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. Jou op zo'n manier voor zo'n keuze stellen is echt belachelijk. Dat zegt alles over hem. Kies voor jezelf en volg je hart. Je staat er niet achter om je kindje weg te laten halen en zal er dus spijt van krijgen wanneer je dit wel doet. Geen enkele man is dat waard. Ik denk dat jij meer van hem houdt dan hij van jou. Ik vind het echt rot voor je! In ieder geval heel veel sterkte gewenst

2 jaar geleden

Hij bedoelt waarschijnlijk dat jullie problemen zullen krijgen, omdat dit kind buiten het huwelijk is verwekt en dat binnen de Marokkaanse cultuur voor problemen kan/zal zorgen. Ik ken dames die in een soortgelijke situatie ervoor hebben gekozen voor abortus en deze beslissing achtervolgt ze tot de dag van vandaag. Je kindje is een volwaardig mensje. Hoe hard dit ook klinkt, stel jezelf de vraag of een man het waard is om een onschuldig kindje te doden. Een man die jou (indirect) tot zoiets dwingt ben je liever kwijt dan rijk, hoe moeilijk het ook is. Je verdient zoveel beter!

2 jaar geleden

Reactie op wente

Jij kunt prima alleen voor jezelf en je baby zorgen. Geloof me. Als een ma ...
En vergeten te zeggen. Ik ga het liefdesverdriet dat je krijgt als je de relatie verbreekt niet bagatelliseren. Want dat gaat geheid gebeuren. En je gaat er pijn van hebben. Maar het is maar goed dat hij nu zo duidelijk is, hoe moeilijk ook. Hij gaat wel met je naar bed maar de consequenties aanvaard hij niet. Daarbij zet hij je onder druk, zonder daarbij jou te zien. Over cultuurverschillen gesproken. Ik wil hem niet afkraken, maar ga weg nu het nog kan en krijg je fantastische kindje. Misschien zie je er nu als een berg tegenop, maar het komt goed. En ik spreek uit ervaring. Sterkte!

2 jaar geleden

Gelukkig huwelijk zonder kind ? Is zijn familie wel überhaupt op de hoogte van jou ? Is hij wel serieus ? (Eerste wat bij me opkomt, ook omdat hij Marokkaans is.. hij wist toch vanaf het begin toen jullie een relatie begonnen over de cultuurverschillen ?) Sorry hoor maar hij houdt je gewoon aan het lijntje.. er zijn genoeg voorbeelden met cultuurverschillen die samen smelten en gelukkig een gezin stichten. Je maakt de grootste fout als je aan zijn keuze toegeeft. Want hoe je het zo verteld zal hij je bij de kleinste obstakel in de steek laten. Hij is jou liefde niet waard !!

2 jaar geleden

Je gaat enorme spijt krijgen als je je kindje weghaalt! DOE HET NIET! NIET OMDAT HIJ HET WIL! Je bent ZO STERK en kunt alles! Als jij je kindje wil houden, GA ERVOOR! En ga hoe dan ook bij hem weg aub. Iemand die ECHT van je houdt had dit nooit gezegd. Hij gaat niet met je trouwen. Geloof er niks van! KIES VOOR JEZELF EN VOOR JE KINDJE!