4 Reacties

4 jaar geleden

Contact met de huisarts opnemen. Zelf heb ik ook migraine maar dat gaat, in de zwangerschap, goed. Ik las laatst hier ook een bericht over, een aantal zwangeren mochten toch iets gebruiken daarvoor. Ik weet de naam zo niet, wel speciaal voor migraine. Veel sterkte, zo vervelend is dat..

4 jaar geleden

Ik heb hele erge migraine gehad in de eerste 12 weken en mocht gewoon sumatriptan slikken. Dit omdat het anders ondraaglijk was. Wel in overleg met allerlei artsen. Ik stond al onder controle want had voor de zwangerschap elke 2 weken een aanval. Durf dus niet te zeggen of je deze medicijnen zomaar mag slikken dan. Hier gelukkig vanaf week 12 migraine vrij!

4 jaar geleden

Ik heb zelf clusterhoofdpijn, heb aantal aanvallen gehad tot week 19. Heb sumatriptan injectie en neusspray die ik 2x per dag hooguit mag gebruiken. Sumatriptan helpt ook bij migraine. Denk wel dat je dat kan krijgen maar dan pil vorm. Zou zeker na vragen. Succes

4 jaar geleden

Bedankt voor de reacties! Gelukkig is het nu weer even rustig na 4 aanvallen in 3 dagen. Van mijn huisarts mocht ik niks anders dan paracetamol zetpil, maar wel goed om te weten dat er eventueel ook iets anders is.