5 Reacties

één jaar geleden

De goede ouderwetse folders! Ik kijk elke vrijdag in de folders.. de meeste folders komen dan online voor de aankomende week, dan ga ik kijken wat ik daarin gebruik/lekker vind. Daar baseer ik de gerechtjes op die week! Dan zit ik meestal (zonder wasmiddel en dure items van shampoo natuurlijk) zo rond de 35/50 euro per week voor een gezin van 3 ☺️ 50 euro tik ik aan als ik iets van zalm heb of duurdere vleeswaren. wasmiddel doe ik altijd in de aanbiedingen kopen Evenals shampoo douchefris crème etc Wij hebben een etos abbo voor luiers van 22,50 ofso per maand dus dat vind ik vrijwel niks voor luiers. Dus ik vind dat ik het best goed doe zo🤭

één jaar geleden

Haha jouw naam en profielfoto zijn geweldig! Wat zijn marseillezeelvlokken? Luieraanbiedingen site bekijken, meestal is Wehkamp of Bol.com voordelig. Alle babykleding in één keer erin, dus nier sorteren op kleur.

één jaar geleden

Reactie op Manchester

Haha jouw naam en profielfoto zijn geweldig! Wat zijn marseillezeelvlokken? ...
Haha dank! Marseillezeep zijn die blokken zeep waarmee je alles kan schoonmaken en mee kan wassen. Bij het maken van die blokken ontstaat er een restproduct, en dat zijn die vlokken. Dat kost €11 voor 1000 gram, en je hebt 40 gram nodig voor 2,5L wasmiddel.

één jaar geleden

Hoi! Wij zijn geen minima maar hebben het ook niet heel breed. Sparen is altijd goedkoper dan lenen. Wasbare luiers, zoontje is 7 maanden en we hebben de kosten er al uit! Gaan mee tot zindelijkheid. Houdbare producten altijd in de aanbieding groot inkopen zodat ze nooit voor de volle prijs gekocht worden. Vouwbaar tasje mee naar de winkel, zelf pepermunt, fruit en groente in de tuin groeien. Al onze babyuitzet is tweedehands, eten weinig vlees maar ei of vega alternatief. Thuis latte maken ipv terrasje pakken. Er is zoveel mogelijk.

één jaar geleden

Reactie op Movicolon

Haha dank! Marseillezeep zijn die blokken zeep waarmee je alles kan schoonm ...
Als je een rasp hebt kun je ook gewoon een blok kopen en dit zelf raspen. Das nóg goedkoper ☺️