19 Reacties

één jaar geleden

Ik zal zelf eerst gaan ☺️ Ik woon in Wilbertoord maar kom oorspronkelijk uit Cuijk, ben 35 jaar en heb een dochtertje van nu bijna 4 maanden. Tijdens mijn zwangerschap zijn mijn partner en ik op zoek gegaan naar leuke speelplekken voor wanneer ons meisje er oud genoeg voor is. Dit is wat wij gevonden hebben: Dierentuin ZieZoo in volkel: Niet te groot, niet te klein. Zit een mooie speeltuin bij en de entreeprijs is dikke prima. Zoopark Overloon: Veel verschillende dieren. Geen massief grote dierentuin maar zeker goed voor een dag vermaak. Wanroijse Bergen: Hier gingen wij altijd heen toen we klein waren. Tikkeltje uitgeleefde speeltuin maar nog steeds prima plek om mee te kunnen ravotten als onze dochter straks wat groter is Billy Bird park Hemelrijk in Volkel: Super leuk voor als de kindjes wat ouder zijn. Lekker klimmen, klauteren en zwemmen. Veel goede zitplekken voor ouders die even moeten uitpuffen 😆

één jaar geleden

Hoi! Wat een leuk topic. Ik woon in Langenboom (kom oorspronkelijk uit Eindhoven) en ben 27 jaar. Mijn man en ik hebben een meisje van Jan ‘22(bijna 14 maanden) en we verwachten in juli ons tweede kindje een jongetje. Wij zijn hier in de buurt nog niet echt op veel plekken geweest. 1x bij Ziezoo maar vond dat een beetje tegenvallen. De dieren waren slecht te zien, voor ons al en helemaal uit de wandelwagen. En ze was natuurlijk nog te klein voor de speeltuin 🤭. Wij wandelen wel heel veel (met de hond, corgi) in de Langenboomse bossen.

één jaar geleden

Reactie op mamavanN&I

Hoi! Wat een leuk topic. Ik woon in Langenboom (kom oorspronkelijk uit Ein ...
Toevallig vorig jaar in Langenboom komen wonen? Huis met een ren met Walibi’s?

één jaar geleden

Ik woon in Mill samen met mijn vriend en ben eind april uitgerekend van ons 1e kindje. Ik ben vooral lekker op mezelf met m’n paardjes, heb drie Shetlanders en een Fries. Dus ik zie mezelf straks lekker veel wandelen. Ik huiver nog voor de grote kinder speel paradijzen, lijkt mij echt een chaotische ‘hel’ 🙈 In Mill hebben we wel wat speeltuintjes, maar volgens mij niet veel meer.

één jaar geleden

Ik woon zelf niet in gemeente land van Cuijk maar omgeving, hier leuk tips: - Kabouterpad in Beers - Restaurant Charlie in schaijk geen gemeente land van Cuijk maar wel omgeving. - Kinderboerderij Cuijk/Velp

één jaar geleden

Reactie op Wendy-brownie

Ik woon zelf niet in gemeente land van Cuijk maar omgeving, hier leuk tips: ...
Ik vind de kinderboerderij in cuijk er niet erg uitnodigend uit zien 🤭maar woon er om de hoek dus wilde er toch een keer heen. Hij was opeens dicht terwijl hij zou open zijn.. is hij wel de moeite waard? Ons dochter is 8.5 maand en vind dieren super interessant. 😊 Verder ben ik ook nog zoekende naar mooie plekken in de omgeving dus lees meteen mee met dit topic. Wij gaan wel ontzettend veel wandelen in de omgeving . Elke dag een aantal keer en dan minimaal 45min per keer.

één jaar geleden

Hier ook land van Cuijk! Wij wonen in Wanroij. Wij gaan vaak naar het bos in st. Anthonis en dan lekker lunchen bij de heksenboom. Denk dat er bijna lammetjes zijn in de schaapskooi. Spelen en lekker eten bij de eetkamer uden ( Wij hebben ook nog een dochter van 5)

één jaar geleden

Ik volg graag voor leuke tips!

één jaar geleden

Hier ook land van Cuijk, ik woon in Boxmeer! Ik ben 24 (juni 25) en heb een dochter van bijna 2. Ik volg graag voor tips ☺️

één jaar geleden

Docus de Das avonturenpad in Schaijk!! 1.2km lang, mooie natuur, leuke speelgelegenheden voor de kids onderweg en ook niet onbelangrijk er zit een heel fijn restaurant (de Boshut) bij het begin/eindpunt waar je ook parkeert. Verder: speelbos Herperduin. Zit een jummie pannenkoekenrestaurant bij ook.

één jaar geleden

Op een zonnige dag / de zomer dag gaan vriendinnen van mij regelmatig naar de Kuule in Langenboom. Daar hebben ze vorig jaar of twee jaar terug een nieuwe speel toestel geopend. Schijnt ook erg leuk te zijn voor de kinderen.

één jaar geleden

Reactie op MiAn52

Toevallig vorig jaar in Langenboom komen wonen? Huis met een ren met Walibi ...
Haha, nee wij wonen nu een jaar of 6 samen in Langenboom. De Wallaby’s zijn wel schattig om te zien! En inderdaad het paviljoen bij de Kuilen en het nieuwe speeltoestel! Alleen is onze meid er nog wat te klein voor. Je hebt trouwens ook nog de Valkhoeve, daar lopen ook nog wat beesten rond, koeien, varkens enz.

één jaar geleden

Reactie op mamavanN&I

Haha, nee wij wonen nu een jaar of 6 samen in Langenboom. De Wallaby’s zij ...
Vond het anders wel super toevallig 😅 Want vrienden van ons hebben vorig jaar hun huis verkocht (of miss al twee jaar geleden) aan een stel uit Eindhoven. Vandaar m’n vraag.

één jaar geleden

Wij stonden vroeger in de buurt op een camping en gingen regelmatig naar een pannenkoekenhuis met een grote speeltuin er aan vast. De 7 dwergen heet dat geloof ik. Geen idee of het nu nog up to date is? Maar ik vond het altijd geweldig.

één jaar geleden

Elke 1e woensdag van de maand is er een mamacafe in Mill.

één jaar geleden

Reactie op Shaddix

Wij stonden vroeger in de buurt op een camping en gingen regelmatig naar ee ...
De zeven dwergen. Daar heb ik nog pannenkoeken gebakken op een blauwe maandag. Was niet mijn ding 😆

één jaar geleden

Reactie op Marloes712

Elke 1e woensdag van de maand is er een mamacafe in Mill.
Ik ken het van Anne, zij organiseert het. Maar ben er nog nooit geweest. Misschien straks als de kleine er is, maar voelt nu nog een beetje gek 😅

één jaar geleden

Reactie op Marloes712

Elke 1e woensdag van de maand is er een mamacafe in Mill.
Ja erg leuk! Ik ben pas de eerste keer geweest toen onze kleine meid 1 jaar was 😅 veel eerder moeten doen! Zo gezellig 😃

één jaar geleden

De 2e woensdag van de maand is mama cafe in Boxmeer