32 Reacties

2 jaar geleden

Goede skincare routine, heb je ook minder makeup nodig (vind ik). Draag leuke kleding maar wel comfy stofje. Je hebt insta van b3rnali die draagt van die comfy huispakjes die er ook oprecht leuk uitzien. You are beautiful girl. 💓

2 jaar geleden

Goede skincare routine, heb je ook minder makeup nodig (vind ik). Draag leu ...
Thank you! So are you inside (jouw berichten maken me altijd vrolijk) and out.

2 jaar geleden

Goede skincare routine, heb je ook minder makeup nodig (vind ik). Draag leu ...
Persoonlijk heb ik wel echt een beetje blush en concealer nodig. Hahaha. Sommige dames zijn gezegend met altijd een stralende blik. Goede skinroutine maakt trouwens zeker wel wat uit. Lang niet gedaan. Was helemaal vergeten dat het bestond sinds de baby. Wcht nog bezig met een nieuw ritme en leven vinden. Thanks ga dit weer oppakken. Jeej! 1 goede tip alvast binnen.

2 jaar geleden

Ik zou erover met je man praten. Misschien heb jij andere verwachtingen of een ander beeld dan dat hij heeft. Mijn man verkiest comfort boven alles. Zolang we ons beide lekker voelen boeit het hem echt niet hoe ik eruit zie. Ik loop ons hele huwelijk er thuis bij in een huisjurk met badjas eroverheen. Hij vind het ook maar raar als ik thuis opgemaakt ben en een mooie jurk aanheb. Totaal niet interessant voor hem.

2 jaar geleden

Aleikum salaam wa ramatullah! Oh dat baard verhaal moet ik echt om lachen. Onze zoon had gisteren nog volop papa’s baard te pakken en liet ook echt niet meer los! Ik heb heel veel huispak setjes van de h&m voor thuis. Die zijn niet zo duur en met een paar leuke pantoffels eronder heb je zo een leuk setje. Na de woedoe gebruik ik altijd een goede dagcreme en een beetje concealer onder mijn ogen. Ik verf mijn wenkbrauwen zelf met henna aangezien ik ze niet epileer. Maar je zou ook een een BB Cream kunnen denken en dat snel na de woede op kunnen doen. Overdag heb ik ook mijn haar vast maar als onze zoon op bed ligt doe ik het soms wel los. Dat vind m’n man het mooiste. En m’n man vind eyeliner mooi dus dat doe ik ook wel is thuis. Buiten draag ik lange jurken en rokken of een mom pants met lange trui met m’n hijab. Modanisa heeft leuke kleding, tevens ook leuke pakken. Paar sneakers eronder en je bent klaar! Den Haag en Rotterdam hebben veel leuke winkels voor modest kleding. Gun jezelf af en toe een beetje me time. Maar ware beauty komt heel cliché van binnen. En dat straal je vast uit! ✨

2 jaar geleden

Dit bijvoorbeeld!

2 jaar geleden

Misschien is dit heel bleu hoor, maar wat is wodho? Ik ben geen moslima maar herken zeker het gevoel dat je niet alleen maar praktisch gekleed wil zijn zeker met voeden enzo. Wat mij helpt is om elke ochtend te starten met een frisse douche en rustig mijn badkamerdingen doen. Daar sta ik een half uur eerder voor op. En als ik al versgedoucht ben heb ik ook meer zin om wat leuks uit de kast te trekken. Met voeden heb ik niet alleen naar voedingskleding gekeken, maar alle kledingstukken met knoopjes middenvoor; bloesjes, wikkeljurkjes, vestjes enzovoort. Succes en vergeet niet dat je voor je man en je kindje al láng de allermooiste op de wereld bent 💗

2 jaar geleden

Reactie op Hanie

Ik zou erover met je man praten. Misschien heb jij andere verwachtingen of ...
Mee eens. Wij hebben nu 4 kinderen en vanaf het moment dat mijn man naar zijn werk ging tot hij thuis kwam was ik alleen maar bezig met opruimen, schoonmaken, de was doen, eten maken, de kinderen schoon en netjes, het huis lekker laten ruiken en mezelf douchen en schone kleren aandoen. Ik werd er helemaal gek van want het was teveel. Tot ik een keer in huilen uitbarstte en mijn man snapte er niks van. Gepraat met elkaar en wat blijkt. Hij wil gewoon dat iedereen zich goed voelt. Schoonmaken, de was etc. Kan allemaal wachten zei hij. Doe lekker rustig aan. En hij vind het ook maar onzin om mooie kleren aan te doen.

2 jaar geleden

Reactie op mamavan3meiden

Misschien is dit heel bleu hoor, maar wat is wodho? Ik ben geen moslima m ...
Wodho is de wassing voor het gebed

2 jaar geleden

Reactie op mamavan3meiden

Misschien is dit heel bleu hoor, maar wat is wodho? Ik ben geen moslima m ...
Correct me if im wrong, maar volgens mij is wodho het rituele wassen voor het gebed! Oprecht geïnteresseerd dus ik ben ook benieuwd of dit klopt.

2 jaar geleden

Ik ben geen moslima maar ik zweer bij de CC-Cream van Chanel (andere merken werken vast ook). Wenkbrauwen bijhouden is een wekelijks klusje maar dan ziet het er toch prima uit. Als ik echt wil uitpakken, doe ik nog blush/highlighter op. Ik sta niet langer dan 5 min voor de spiegel. Ik speel wel een beetje vals want ik heb wimperextensions dus dat oogt ook heel anders. Succes! Je bent vast prachtig omdat je straalt.

2 jaar geleden

Reactie op Hanie

Ik zou erover met je man praten. Misschien heb jij andere verwachtingen of ...
Owh prachtig dat je dit benoemt, ik heb me duidelijk niet goed verwoord. Nou mijn man die vindt dat echt totaaal geen probleem. Heb zelfs wel eens gezegd "he welke zal ik aandoen deze of deze" zegt ie: gewoon die lekker voor jou zit. Dus Alhamdulillah hij is niet het probleem. Ik ben het probleem🤣🤣 Wil er gewoon weer fatsoenlijk uitzien

2 jaar geleden

Goeie skincare van image bijvoorbeeld. Je krijgt er ook een glow van. Ik zelf loop hele dag door met een badjas en hoor hem verder niet klagen erover haha.

2 jaar geleden

Reactie op nvsbo

Correct me if im wrong, maar volgens mij is wodho het rituele wassen voor h ...
Klopt zeker 😊

2 jaar geleden

Allemaal lieve reacties zeg, valt me op. You are all beautiful 💗🤲🏼

2 jaar geleden

Ik ben geen moslima, maar i feel you! Ik denk wat anderen al benoemen, investeren in een goeie basis voor je huid, dan heb je niet veel meer nodig. En wat kleding betreft, tja soms wil je meer dan alleen maar ‘mama’ zijn en er voor jezelf ook gewoon leuk uit zien (dan voel je je direct al minder ‘zombie’) Succes mama!

2 jaar geleden

Wa alaikom Salaam ik volg mee hahaha heel herkenbaar m’n haar en papas baard zijn altijd de klos😂

2 jaar geleden

Lekker huispakje haar in de knot of soms krullen met krultang. Blush , cc cream klaar. Ben vaak thuis.. Voor de zwangerschap was ik ook zo en nu nog steeds. Me man wil wel dat ik opgetut uitzie. Dus makeup doe ik wel maar voor de rest lekker huispakje aan van de h&m. Buitenshuis heb ik gewoon een lang jurk en hoofddoek op plus geen make-up:)

2 jaar geleden

Dit bijvoorbeeld!
Superleuk waar komt deze vandaan?

2 jaar geleden

Superleuk waar komt deze vandaan?
H&M onder het kopje loungewear! ☺️