63 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb dat nu heel erg omdat ik me dochtertje ben verloren. Ik merkte dat ik voorheen best wel nuchter naar liedjes kon luisteren, ik hoor liedjes tegenwoordig die bijv, niet eens daarover gaan. Ik krijg best wel gauw tranen tegenwoordig 🙈 ik ga die van tabita ook maar even luisteren.

2 jaar geleden

Hahaha ja ik had dit ook. Nooit fan van André Hazes geweest, verre van zelfs. En ik was zwanger van een jongetje, hoor ik opeens het nummer ‘Kleine jongen’ voorbij komen. En ja hoor, de tranen liepen me over de wangen. 😅 Hallo hormonen…..

2 jaar geleden

Claudia de Breij - Hand op het hout 😭😭😭😭😭

2 jaar geleden

Tijdens de bevalling luisterde ik de playlist Peaceful Piano. De volgende nummers brengen mij terug naar de bevalling en eerste dagen samen met mijn zoontje. ❤️ Olafur Arnalds - Saudade (when we are born) en Lydia Barnes - Like a whisper.

2 jaar geleden

Reactie op R-J-M-

Ik heb dat nu heel erg omdat ik me dochtertje ben verloren. Ik merkte dat i ...
Heftig om een kindje te verliezen! Dan komt alles sowieso daarna heel anders binnen. Hopelijk biedt de muziek dan ook een vorm van troost/verwerking!

2 jaar geleden

Reactie op amanda17

Heftig om een kindje te verliezen! Dan komt alles sowieso daarna heel ander ...
Zekers, soms is het fijn om even muziek te luisteren en die je emoties even losmaken. Soms verteld een liedje hoe je op dit moment voelt 🙈

2 jaar geleden

Fiets - Herman van Veen Ontroerde altijd al, maar nu nog meer. Ook al heb ik alleen zonen 😊

2 jaar geleden

Aïrto - Ode Aan Alle Ouders ❤️❤️❤️❤️

2 jaar geleden

Nick & Simon - Welkom🎵

2 jaar geleden

Cover me in Sunshine van P!nk. Ik heb best wat moeilijke jaren achter de rug en dat dit liedje uitkwam tijdens mijn zwangerschap, ik weet niet. Het deed wat met me. Toen ik zwanger was van mijn oudste hadden we net haar naam definitief gekozen. Liepen we in een winkel, kwam het liedje Annabel van Hans de Booij ineens op. De weken daarna kwam het liedje regelmatig op de radio voorbij terwijl het niet het nieuwste lied is. Het leek toen wel een seintje van bovenaf dat we de juiste naam hadden gekozen! Zwangerschaps hormonen erbij en dan weet je het wel😜

2 jaar geleden

Marco Borsato- slaap maar. Draag me weg als die aan staat!

2 jaar geleden

Reactie op Poezenfan

Marco Borsato- slaap maar. Draag me weg als die aan staat!
Haha ik wilde dit net reageren🙈

2 jaar geleden

Get Here van Oleta Adams. Omdat we zo vurig hopen dat kleintje komt...na we onze andere twee kleintjes zijn kwijtgeraakt❤

2 jaar geleden

I've been waiting for you uit Mama Mia 2. Zoek maar op op YouTube.... Tranen met tuiten!

2 jaar geleden

Reactie op J12

I've been waiting for you uit Mama Mia 2. Zoek maar op op YouTube.... Trane ...
Is dat als Meryl Streep die kerk binnenloopt? 2x gezien, 2x janken geblazen!

2 jaar geleden

Reactie op EsBaby24

Is dat als Meryl Streep die kerk binnenloopt? 2x gezien, 2x janken geblaze ...
Nee, als ze (als jonger meisje) bevalt. En haar dochter zingt het op latere leeftijd met The Dynamo's! Zo mooi!

2 jaar geleden

Leuk topic! Ik weet er nog een uit de musical Waitress (wel voor het echte dramaqueens/musicalliefhebbers): She Used to be Mine. Ze is (ongepland) zwanger van haar gewelddadige man en ze zingt over de vrouw die ze ooit was en over haar ongeboren kindje. Het begint rustig maar richting einde echt heftig. Heerlijk om in te zwelgen en mee te blèren. Past ook heel erg bij moeders die zichzelf wegcijferen of zich soms verliezen in het ouderschap vind ik. Popversie is van Sarah Barreiles, mooiste musicalversies zijn van Shoshanna Bean en Jessie Mueller.

2 jaar geleden

*Bareilles

2 jaar geleden

Nu dat jij er bent - Trijntje Oosterhuis! Heb tijdje terug ook een gelijkaardige vraag gesteld hier, daar stonden ook veel suggesties bij!

2 jaar geleden

Glennis grace - Als je slaapt