26 Reacties

één jaar geleden

Hoi hoi! Ik volg zelf oefeningen van Pregnancy and Postpartum TV. Deze mevrouw biedt een 30 dagen training (iedere dag 10 minuten) aan en met de code welcome50 heb je 50% korting. Dan is het 24 euro volgens mij. Dit is de link: https://pregnancyandpostpartumtv.thinkific.com/users/sign_in En je kan haar ook op Youtube vinden (gratis) https://youtube.com/c/PregnancyandPostpartumTV

één jaar geleden

Nou ik heb vorige week een lidmaatschap afgesloten bij nbfm en ik heb echt dikke spijt. 27 euro voor een omslachtige app en oefeningen die je ook op youtube vind.

één jaar geleden

Kijk of er een sportschool in de buurt is het het powermama programma…. Erg leerzaam en een goede workout!

één jaar geleden

Ik heb me ook georiënteerd op Sterkher. Lijkt mij fijn straks te doen. Denk dat die spullen die je nodig hebt makkelijk (en goedkoop) te krijgen zijn bij de Action en zie eigenlijk alleen goede reviews. Maar ik volg even of anderen ervaring hebben :)

één jaar geleden

Ik heb een abonnement bij NBFM en vind de workouts fijn, maar merk wel dat het steeds hetzelfde blijft, of je moet telkens extra abonnementen erbij afsluiten. Ik denk dat je soortgelijke de workouts ook gratis online kunt vinden.

één jaar geleden

Ik had ook bij NBFM maar vond het een zeer omslachtig platform. Ff snel een filmpje moet oefeningen aanzetten zit er niet in. Sterkher ken ik niet maar gewichten en banden vind je al voor een paar euro bij de action 😉

één jaar geleden

Ooh dank voor jullie reacties!! Ik was te ongeduldig en heb het postpartum programma gisteravond gewoon gekocht 🤣 Ik wil in principe alleen het 6 weken post partum programma doen en daarna weer aan de slag in de sportschool (geen idee waar ik de tijd vandaan ga halen met 2 kleintjes maar dat is een ander verhaal haha). Hopelijk is het daarvoor wel een fijn programma…. Ik zal jullie laten weten wat ik er van vind als ik aan de slag ben geweest 😅

één jaar geleden

He! Ik ben zelf heel erg fan van NBFM. Snap de reacties van de dames hieronder wel, maar als je t eenmaal doorhebt vind ik het wel fijn:) Na mijn eerste zwangerschap ben ik er 38 kilo mee afgevallen (ja, zwaar overgewicht) en was echt lekker fit. Nu na mijn tweede kom ik er helaas minder goed in, tot nu toe 15 kilo (wil nog 20). Vooral de live workout op donderdag vind ik erg fijn, maar dat is nog wel zwaar als je pas bevallen bent. Heel veel succes iig!

één jaar geleden

Leuk om te volgen via YouTube (gratis btw) is Pamela Reif. Een Duitse vrouw, wel voor als je wat ervaring hebt 🤗

één jaar geleden

Niet doen! Het is helemaal niets en na twee weken irriteerde ik me ook mateloos aan Kimberly en haar man. 😆 Wat een gemaakt stel. De oefeningen zijn niet bijzonder en zijn bijna 1 op 1 overgenomen van Pamela Reif. Deze kun je op YT vinden dus zou dat lekker gaan doen. Planning voor jezelf maken/kalender werkt voor mij net zo goed.

één jaar geleden

Ik heb het ook gevolgd maar het stelt echt niet heel veel voor. De app is waardeloos en ik had ook wat problemen met een boek dat niet verzonden was en resistancebanden. Ze zijn mega moeilijk te bereiken per mail. Iedereen probeert het dan via Instagram en volgens mij is ze wekelijks aan het aangeven in haar stories dat je moet mailen maar ja, daar komt geen antwoord op. De positieve dames op instagram zijn vaak beloond met een gratis membership. Ik ben met een vriendin hiervoor benaderd dus zo zie je de negatieve members niet. Ik zou het niemand aanraden maar begrijp dat je al overstag bent. Hopelijk bevalt het.

één jaar geleden

Sinds kort volg ik de workouts op YouTube van Grow with jo. Alles is makkelijk te volgen en ze heeft bij elke video een lekker muziekje. Je kunt geloof ik met video's voor beginners beginnen.

één jaar geleden

Reactie op Kimsalabim82

Niet doen! Het is helemaal niets en na twee weken irriteerde ik me ook mate ...
Haha, dat herken ik! Echt kriebels krijg ik ervan. Hoe ze ook met de kinderen poseren op insta. Zo nep en in scene gezet. Ik woon zelf in Kaatsheuvel en kom ze nog wel eens in 'het wild' tegen. Dan zijn ze echt niet zo lief en leuk met de kinderen. Maar dat is instagram. Een hele mooie fake wereld. ✨️

één jaar geleden

Ik volg zelf overigens Heather Robertson op Youtube. Ze heeft verschillende programma's met prettige muziek eronder. Wat ik super fijn vind is dat ze tussen de oefeningen door niet praat. Vind ik altijd heel irritant. Deed voorkort The Daily 10 video's. 10 minuten per dag en dan 30 dagen lang. Ben nu zwanger waardoor het niet meer zo makkelijk gaat maat wil het na de zwangerschap heel graag weer doen.

één jaar geleden

Oh haha wat een verschil in reacties en ervaringen 🫣 Ben uiteindelijk idd al overstag gegaan omdat ik iemand ken die succesvol sport en flink afgevallen is met het programma… en het was “maar” €37… Vooralsnog vind ik het wel een fijne app en fijn programma maar ben dus pas net begonnen! Zal jullie op de hoogte houden van de ervaringen 😂 Ga ook even de andere tips opzoeken die jullie geven, die kan ik dan misschien na het 30 dagen programma doen (of als het niet meer bevalt haha)! Dankje!!!

één jaar geleden

Reactie op Suusie_q

He! Ik ben zelf heel erg fan van NBFM. Snap de reacties van de dames hiero ...
Wat mega knap zeg!!!

één jaar geleden

Reactie op Sinaasappelschil

Ik heb het ook gevolgd maar het stelt echt niet heel veel voor. De app is w ...
Dat herken ik dus helemaal niet. Ik vind t erg fijne programma's en de app is voor mij ook erg overzichtelijk. Gebruik t nu 2 jaar met meerdere programma's. Iets aanschaffen gaat nog wel eens mis, maar dan juist erg fijn contact en snelle reacties op de mails. Ook de live workouts zijn leuk om te doen. Bijzonder dat iedereen zo wisselend ervaart😉

één jaar geleden

Reactie op LadybugC

Dat herken ik dus helemaal niet. Ik vind t erg fijne programma's en de app ...
Fijn dat het bij jou goed gaat. Bij mij konden ze de banden na ruim 1,5 wachten opeens niet meer leveren en kreeg ik een ander programma aangeboden. Een paar weken later adverteerde ze er weer mee. Nou... dan heb je mij hoor 🥲

één jaar geleden

Reactie op Sinaasappelschil

Fijn dat het bij jou goed gaat. Bij mij konden ze de banden na ruim 1,5 wac ...
Ooh dat snap ik inderdaad, dat is echt wel knullig, dan is t vertrouwen ook gelijk weg 🙈

één jaar geleden

Ik heb het programma van sterkher gedaan en daar ben ik erg tevreden over. De spullen die je moet aanschaffen kan je goedkoop bij action of een sportzaak aanschaffen. Voor mij was het het geld meer dan waard.