925 Reacties

één jaar geleden

Jaaaa, niet extreem (vroeger veel meer) maar ik speel nog steeds Sims ter ontspanning. Verder vind ik Animal Crossing echt geweldig op de switch en Harry Potter Legacy komt precies uit als ik met verlof ga! Ik kan niet wachten hahaha.

één jaar geleden

Ik speelde vroeger veel Pokemon op de gameboy en later ook een gamecube. Tijd niet zo veel gespeeld naar sinds Breath of the Wild op de switch game ik wel weer meer. Momenteel Elden ring aan het spelen op de pc. Mijn man is ook echt een gamer, nog meer dan ik. We spelen ook vaak samen.

één jaar geleden

Hier ook! Of nou ja, nog geen kinderen maar wel zwanger ;) gister voor de switch Links Awakening gedownload, heerlijke nostalgie.

één jaar geleden

Ik speel elke dag 1 of 2 rondes Fortnite.

één jaar geleden

Ik heb echt uren tot diep in de nacht de sims gespeeld, ook tijdens mijn zwangerschap nog maar nu al ruim een half jaar niet meer! Ik speel de sims al vanaf de sims 1! Vroeger ook veel op de wii en de playstation 2. In corona nog the last of us op de playstation uitgespeeld en Zelda op de wii. Wij hebben een playstation 5 maar tot nu vind ik de spellen nog niet zo leuk, dus als hogwarts legacy uitkomt wil ik dat wel gaan proberen. Zal vooral in de avond zijn als de kleine slaapt. Dus nu wel echt veel minder maar merk dat het altijd periodes zijn!

één jaar geleden

Guilty! Heb allerlei consoles, maar speel nu vooral op de PS5. Ben op dit moment bezig met Yakuza: like a dragon en The Quarry. Sinds de geboorte van mijn dochtertje helaas niet zoveel tijd meer om te gamen.

één jaar geleden

Ik game ook! Breath of the Wild op de switch, the Sims en Planet Zoo. En de meer gezelschapsspellen op de switch. Wil ook een keer Pokemon spelen, welke is je favoriet en zou je aanraden?

één jaar geleden

Ik speel nu een jaar animal crossing op de switch. Blijft echt geweldig! 😍

één jaar geleden

Ik mag graag COD spelen op de PS. Haha. Speel het met vrienden sinds m’n zwangerschapsverlof van m’n eerste. Doe het af en toe nog steeds. Maar echt veel gamen hou ik niet vol qua tijd en aandacht, dan pak ik liever een boek of serie merk ik. Manlief speelt nog wel veel Pokémon

één jaar geleden

Hier ook een aanstaande (gamende) moeder. Vroeger veel pc, fall out, call of duty en world of warcraft. Laatste jaren meer playstation, last of us, horizon zero dawn. Kijk ook enorm uit naar hogwards legacy, echter komt tie net uit als ik moet bevallen dus hoop bijna dat ik over tijd ga zodat ik nog wat uren ongestoord kan gamen haha.

één jaar geleden

Ahhhh ik vind het super leuk dit te horen zeg. Ik dacht al dat ik de enige was. Qua aanrader pokemon game. Ik ben nu Arceus uit aan het spelen. Als je van open world houdt dan zou ik zeker Arceus aanraden. Hou je van het classic platte pokemon dan shining pearl of briljant diamond. Ik wil in de toekomst nog wel uitbreiden. Mijn broertje is echt een pc gamer. Dus spellen als Elden Ring ben ik ook mee bekend. En natuurlijk scooters als Call of duty. Alleen ben ik daar hand/oog coördinatie niet snel genoeg voor hahha@

één jaar geleden

Ik speelde Sims, Rollercoaster Tycoon, Civilization en Age of Empires, maar sinds ik moeder ben is dat wel voorbij. Ik kijk nu op YouTube naar video's van Kelsey Impicchice, zij doet allemaal challenges van de Sims en maakt daar afleveringen van maximaal een half uur van. Dat voelt dan toch ook een beetje als zelf spelen.

één jaar geleden

Wat leuk😁 ik speel vooral COD maar op het moment iets minder actief online :)

één jaar geleden

Reactie op Jolene66

Hier ook een aanstaande (gamende) moeder. Vroeger veel pc, fall out, call o ...
Nu niet meer maar wilde zeggen, horizon zero dawn vond ik zo mooi gemaakt

één jaar geleden

Reactie op Jolene66

Hier ook een aanstaande (gamende) moeder. Vroeger veel pc, fall out, call o ...
Moest hier heel hard op lachen 🤣 Mijn ervaring is als ze net geboren zijn je ook nog wel wat uren per dag spelen!

één jaar geleden

Ik heb tijdens de zwangerschap van m'n dochter echt super veel gespeelt. Nu helaas wat minder want met 2 kinderen en een derde zwangerschap is het haast niet meer te doen, vind het echt heel erg jammer maar hopelijk binnenkort kan ik er weer een beetje tijd voor maken. Ik vind zelf open world games zoals Red Dead Redemption 2, GTA 5 en de Assasins Greed series heel leuk.

één jaar geleden

🙋🏻‍♀️ je bent zeker niet de enige! First person shooters zijn mijn favoriet. Momenteel staan Halo Infinite en Doom Eternal op mijn nummer 1. Daarnaast alle versies van Halo en Doom natuurlijk. Titanfall, Gears 5, Cyberpunk enz vallen ook heel goed in de smaak hier. Allemaal op console (xbox). Heb voor de bevalling me aangemeld voor de Steam Deck. Die kwam te laat, dus heb last minute nog een Nintendo Switch Oled gekocht om tijdens de bevalling te gamen 😂. Nu speel ik op de Switch Super Mario Odyssey. Toch wel een heel leuk spel. Op de Steam Deck speel ik vooral onofficiële Doom II mods. Wanneer mijn kleine meid ‘s nachts slaapt grijp ik altijd mijn kans om even te gamen 😊.

één jaar geleden

Zo nu en dan speel ik paar rondes Fortnite. Altijd wel met mijn vriend en soms sluit er nog schoonfamilie aan waarvan er nog een aantal actief spelen.

één jaar geleden

Voor de eventuele switchers onder ons de code. @moderator mag dit niet, excuus dan verwijder maar!

één jaar geleden

Geen die hard gamer hier, maar ik houd ook wel van een spelletje op zijn tijd. Ik ben meer van de organic growth spellen en puzzle spellen. Cities skyline, civilization, roller coaster Tycoon, trans tycoon, Sims, prison architect, shapez, portal, spacechem.