15 Reacties

3 jaar geleden

Suikervrije drop van Klene, kleine zakjes. Gegarandeerd dat je leeg bent ;) Kwam ik overigens achter toen ik zw.diabetes bleek te hebben en geen snoep meer mocht. Geloof mij maar, een heel zakje raad ik af. Ik dook enthousiast in het zakje en voor ik het wist was ie leeg. 3 uur later ik ook 馃檲

3 jaar geleden

Zou oppassen met drop ivm dat dit de bloeddruk verhoogt. Advies is dan ook 2-3 dropjes max per dag. Verder gebruik ik gedroogde pruimen, kiwi's en roosvicee laxo. Succes!

VRIEND

3 jaar geleden

Bij mij werken gedroogde pruimen ook heel goed tegen obstipatie. Stoelgang wordt er zachter van.

VRIEND

3 jaar geleden

Lijnzaad: een schepje door yogurt oid.

VRIEND

3 jaar geleden

Heb ik ook heel erg gehad het eerste trimester.. probeer geen witte rijst/witte pasta/ wit brood te eten, en minder aardappelen, maar neem de volkoren varianten. En iets meer groente opscheppen. Als je echt verstopt bent, ff de dokter om hulp vragen. Als je eindelijk moet, neem er de tijd voor als het aan de harde kant is. Ik heb een keer 45 minuten gezeten (ik heb gewoon een afspraak afgezegd in de ochtend 馃檲) als je te hard moet persen kan je aambeien krijgen namelijk, hell no. Ik moet nu nog steeds op m'n eten letten. Lang weekend bij de familie geweest, eten wat de pot schaft.. gelijk weer verstopt 馃檲 nu had het lijf het toiletbezoek wat beter getimed gisteravond 馃ゴ uur gezeten 馃樀 Het is een beetje een taboe onderwerp, maar ik praat er wat meer schaamteloos over.. En dan hoor je dat er nichten/vriendinnen zijn die nog steeds last hebben van aambeien, maar het daar nooit over hebben..

3 jaar geleden

Ik heb obtifiber besteld. Zijn extra vezels.. werkt super goed en is smaakloos. 1 schepje in de thee en je heb minder buikpijn en pijnlijke wc momenten

3 jaar geleden

Roosvicee laxo werkte bij mij de eerste 2 trimesters.. de laatste helaas niet meer, sindsdien aan de zakjes van de huisarts, sinds ik die gebruik nergens meer last van gehad

3 jaar geleden

Reactie op CeCe82

Heb ik ook heel erg gehad het eerste trimester.. probeer geen witte rijst/w ...
Ik heb uberhaupt al problemen met het naar de wc gaan alleen een week is ook wel wat lang voor mijn doen nu. Ik drink zelf wel laxo van Roosvicee, maar dat geeft ook weer zoveel krampen. Ik heb vanochtend onderdaad 40minuten gezeten en en kwam niks uit. Alleen maar krampen en niet eens echte aandrang. Ik ga zeker wat meer volkoren producten eten en hopelijk werkt dit! Dank je wel!

3 jaar geleden

Genoeg water blijven drinken en goede vetten eten! Dat helpt bij mij de laatste week goed.

3 jaar geleden

Ik heb net 3 lepels lactulose genomen.Ik trek het niet,ik zit vol馃槩

3 jaar geleden

Yakhult werkt ook goed 馃槃

3 jaar geleden

Oh, wat is dit herkenbaar. Ik ben nu 6+4 en ik kan ook niet. Gisteren zat ik zo vol dat ik echt maanden zwanger leek. Met het blijven proberen om naar de wc te gaan, is er waarschijnlijk een bloedvaatje geknapt en ben ik gaan vloeien. Ik heb hierdoor gisteren bijna een heel fles laxo van roosvice op, een microlax gezet, Activia (inmiddels al 4) met nog eens extra haverzemelen. Ook vanmorgen een stuk gaan wandelen met de hond. Dit heeft vanmorgen gezorgd dat ik eindelijk wat kwijt ben geraakt. Voelde zo als een opluchting. Nu het op gang blijven houden.

3 jaar geleden

Reactie op Nijntje 2020

Oh, wat is dit herkenbaar. Ik ben nu 6+4 en ik kan ook niet. Gisteren zat i ...
Wat een geluk! Bij mij is er nog steeds niks veranderd. Alleen een dikke buik, maar dit komt echt niet door de baby馃

3 jaar geleden

Reactie op Helena89

Yakhult werkt ook goed 馃槃
Inmiddels al 1,5 week verder en nog steeds niet geweest. Woensdag maar naar de dokter. Ben benieuwd!

3 jaar geleden

Wat een hel wat er hel.... zo'n beetje alles geprobeerd maar nog steeds geen resultaat. Denk zo echt even naar de drogist te gaan voor een microlax. Weet iemand of dat mag als je in verwachting ben?