24 Reacties

9 maanden geleden

Denk ook niet dat het kwaad kan, maar of het lekker zal zijn. Vrees dat je gewoon aardappelpuree met een zacht kortstje zal krijgen. Misschien kan je ze bakken in een flinke scheut olie?

9 maanden geleden

Vooral niet bakken in de pan! Kans dat ze scheuren en dan spat hete ragout eruit (schijnt dan, nooit uitgeprobeerd) Verder zou ik de oven gewoon super heet zetten en ze in een ovenschaaltje leggen eventueel met wat olie. Denk dat ze erg bleek blijven en wat zachter zijn, maar verder is het niet gevaarlijk ofzo :) vroeger veel gedaan met vega kroketten.

9 maanden geleden

Ja hier al meerdere malen gedaan, ze worden niet mooi bruin dus ze lijken nog half bevroren als je ze eruit haalt haha. En sommigen splashen open, maar verder prima!

9 maanden geleden

Dit zegt google op de vraag, waarom kan een gewone kroket niet in de airfryer/oven; Dit komt omdat er bijkroketten voor in de frituur minder paneermeel omheen zit. In heet olie schroeit dit snel dicht, maar in de Airfryer loop je de kans dat de inhoud er een beetje uitloopt. Daarnaast krijgen diepvries kroketten in de Airfryer geen mooi kleurtje wat wel gebeurd in de frituurpan. Ik zou het gewoon proberen..

9 maanden geleden

Nu heb ik trouwens ook trek in een kroket 😆

9 maanden geleden

Thanks voor de reacties! De oven is intussen aan het voorverwarmen. Nu op 220 graden….🍴

9 maanden geleden

Eventueel klein beetje olie op de kroket smeren. Wel opletten met het eruit halen!

9 maanden geleden

Denk dat ‘ie slap wordt. Als je zonnebloemolie hebt zou ik m in de pan bakken en vaak ronddraaien.

9 maanden geleden

Reactie op dropmentos

Vooral niet bakken in de pan! Kans dat ze scheuren en dan spat hete ragout ...
Oh, nog niet eerder gehoord. Is een deksel dan geen oplossing?

9 maanden geleden

Je verpest je eten dan gewoon. Je kan wel een pannetje olie warmmaken toch?

9 maanden geleden

Ik bak geregeld kroketten in een pannetje olie, aanrader!

9 maanden geleden

Reactie op Estrellas

Dit zegt google op de vraag, waarom kan een gewone kroket niet in de airfry ...
Je moet wel de olie op de juiste temperatuur doen, net zoals je dat in een frituurpan ook moet doen om lekken te voorkomen

9 maanden geleden

Reactie op Ikigai

Denk ook niet dat het kwaad kan, maar of het lekker zal zijn. Vrees dat je ...
Ik denk dat ze rundvlees kroketten wilt eten 😜 geen aardappel kroketten. On topic; ik vind ze echt vies uit de oven 🤭 tenzij ze voor oven of airfryer bedoeld zijn. Ze miste bij ons de smaak, krokante korst en het mooie kleurtje. Was alleszins geen aanrader haha. 😜

9 maanden geleden

Reactie op xxTessa

Je moet wel de olie op de juiste temperatuur doen, net zoals je dat in een ...
Ik heb echt geen flauw idee, ik ben echt een kroket-noob wat dat betreft

9 maanden geleden

Heb je je kroket inmiddels al gegeten?

9 maanden geleden

Je hebt me geïnspireerd, heb inmiddels een frikandel gebakken 🤤

9 maanden geleden

Reactie op CathyMaas

Ik denk dat ze rundvlees kroketten wilt eten 😜 geen aardappel kroketten. ...
Oh haha. Ben een vegetariër uit België. Valt op 😂

9 maanden geleden

Reactie op JChristine

Heb je je kroket inmiddels al gegeten?
Ja, heb ze gegeten! Het krokante korstje miste idd, het is wel echt een verschil en snap dat ze dat zo op de verpakking zetten haha. Maar hij was nog steeds wel lekker!

9 maanden geleden

Het kan gewoon in de oven. Die van mora (normale rundvlees) doorgaans in de frituur. Staat kleine beschrijving op voor in de oven.

9 maanden geleden

Reactie op Goefje

Je hebt me geïnspireerd, heb inmiddels een frikandel gebakken 🤤
Ik heb net bitterballen gekocht nav dit topic 🤦‍♀️