39 Reacties

11 dagen geleden

Kan het niet gewoon een dronken actie zijn? Ik zou eerder daar aan denken dan aan inbrekers iig..

11 dagen geleden

De politie gaat hier waarschijnlijk niks mee doen. Kan best een dronken persoon geweest zijn. Of iemand die dit heel grappig vond. Ik zou me er niet zo druk om maken eerlijk gezegd.

11 dagen geleden

Oh jakkes, ik zou me ook rot geschrokken zijn! Maar... een inbreker belt niet aan ;) die komt stil en zachtjes en laat van te voren niet horen dat hij er is 🙈 Wel kan het iemand zijn geweest met verkeerde intenties (iverval, babbeltruc, etc), of een verward persoon. Ik weet niet of jullie een 'ouderwetse' bel hebben of een draadloze? Wij hebben een draadloze en die gaat wel eens af als het bijvoorbeeld heel hard regent... een soort verstoring heeft ie dan. Je zou even bij je buren kunnen checken of zij er iets van mee hebben gekregen of hetzelfde hebben meegemaakt?

11 dagen geleden

Het zou kunnen, maar een dronken persoon maakt vaak veel lawaai en is meestal niet alleen (is mijn ervaring). Als het weekend was geweest had ik dat ook gedacht, maar op een dinsdagnacht buiten de vakantie lopen hier niet echt dronken mensen rond (woon in een dorp).

11 dagen geleden

Heeft 1 van je buren geen camera(deurbel) misschien dat die rond het tijdstip wat opgepikt heeft.

11 dagen geleden

Reactie op Nitij

Oh jakkes, ik zou me ook rot geschrokken zijn! Maar... een inbreker belt ni ...
We dachten misschien een inbreker om te kijken of er iemand thuis is, om vervolgens op een andere nacht terug te komen. Maar een verward persoon is inderdaad misschien realistischer. Goede tip om het even bij de buren te checken, gaan we doen

10 dagen geleden

Eerste wat ik denk : ze bellen aan en kijken vanaf een afstandje of ze een teken van leven in het huis zien. zo niet, dan kunnen ze een poging wagen Kan ook een lolbroek zijn die belletje trek doet Waar ik woon gebeurt dit bij ouderen woningen veel, die vinden het grappig om oudjes lastig te vallen. Kl%^tz%^^en Goed dat je een melding maakt, wellicht gebeurt het vaker en vinden ze een patroon?

10 dagen geleden

Was er niet een stroomstoring of iets dergelijks? Bij spanningswisselingen kan een deurbel ineens afgaan. Zeker ook omdat je verder niemand gehoord hebt.

10 dagen geleden

Weet niet wat voor bel jullie hebben wij hebben er 1 waarbij het kastje binnen hangt en deze reageert ook op een ab van de auto. Wij wonen bij het bedrijf van mijn vriend dus als de chauffeur s nachts de deur open klikte en wegging rond 4 uur dan ging dat ding hier ook af. Inmiddels hebben wij 's nachts de bel eruit

10 dagen geleden

Domme vraag misschien maar waarom hebben jullie niet meteen uit het raam gekeken?

10 dagen geleden

Reactie op E1989

Domme vraag misschien maar waarom hebben jullie niet meteen uit het raam ge ...
Vraag ik me ook af en waarom pas na 10 minuten? Maakt het niet minder vervelend of creepy natuurlijk, ik zou daar ook een naar gevoel aan overhouden!

10 dagen geleden

Reactie op Flora_Flor

We dachten misschien een inbreker om te kijken of er iemand thuis is, om ve ...
Ik ben geen inbreker maar dit klinkt niet logisch, dan had ie meteen ingebroken toen jullie niet open deden toch😂 sorry vind het wel een beetje grappig want denk dat dit gewoon verkeerd aanbellen was, zou me niet te druk maken

10 dagen geleden

Het gebeurt wel hoor dat inbrekers aanbellen om te checken of er inderdaad niemand thuis is en dan kijken ze idd vanaf een afstand of erop gereageerd wordt, bij onze buren weleens gebeurd. Maar het kan vanalles zijn, ik kan me voorstellen dat je het eng vind! Hopelijk was het eenmalig!

10 dagen geleden

Volgende keer als het gebeurd gewoon gelijk kijken uit het raam, dan blijf je ook niet met een vreemd gevoel zitten van wie of wat heeft het kunnen zijn. Over inbrekers zou ik me niet zo druk maken er gaan zoveel “broodje aap” verhalen rond over wat inbrekers allemaal zouden doen. Zo maak je jezelf helemaal gek!

10 dagen geleden

bij ons is er wel eens in de nacht aangebeld, ik deed toen de lamp aan op de slaapkamer en keek naar buiten. de volgende dag bleek er verderop in de buurt ingebroken te zijn.

10 dagen geleden

‘s nachts aanbellen betekent niet meteen dat het een inbraak is he. Onze video deurbel gaat soms af omdat er iemand in de buurt op dezelfde frequentie zit. Eerste keer schrok ik, nu niet meer. Kan t zoiets zijn? Verder kan je voor je gevoel de volgende keer wellicht meteen kijken, of neem een video deurbel.

10 dagen geleden

Bij ons ook eens gebeurd, maar wij woonden aan een straat waar het uitgaansverkeer vanuit de stad snachts doorheen kwam. Ook gekeken uit het raam, was een dronken jongen 🙈 Maar ik schrok er ook heel erg van en hield nog lang toch een unheimlich gevoel erna.

10 dagen geleden

Bedankt voor het meedenken en ervaringen delen. We hebben een ouderwetse bel die je hard moet indrukken en niet zomaar gaat, dus dat kan het niet zijn geweest. Een volgende keer direct kijken zal ik natuurlijk doen, maar het was zo onverwacht dus waren beide echt een soort van in 'shock ' van huh is er aangebeld + ik ben niet zo snel nu ik in het laatste trimester van mn zwangerschap zit.

10 dagen geleden

Ik kan je van harte een video deurbel aanraden! Wij hebben ook wel eens gehad dat iemand ‘s nachts onze voortuin inliep en door het keuken raam probeerde te kijken 😨 Daarna een video deurbel aangeschaft en het voelt echt een stuk veiliger dat je alles in de gaten kunt houden (ook als je niet thuis bent).

10 dagen geleden

Ik heb dat ook gehad. Was een dronken jongen, die dacht dat ie in ons huis woonde. Bleek vriend van een buurjongen (paar huizen verderop)