5 Reacties

2 jaar geleden

Kun je het iets beter uitleggen? Je had bloedverlies nadat ie al ongesteld was geweest? Ik snap niet zo goed waarom je bent gaan testen.

2 jaar geleden

Reactie op Plien2908

Kun je het iets beter uitleggen? Je had bloedverlies nadat ie al ongesteld ...
Ja omdat ik dus weer bloed had naar een week naar me ongesteldheid snapt u ?

2 jaar geleden

Er zijn meerdere mogelijke oorzaken voor tussentijds bloedverlies, wij kunnen niet weten waarom je daar last van hebt. Het kan een bijwerking zijn van medicijnen, roken in combinatie met de pil, een spiraaltje, seks en ga zo maar door. Als je je zorgen maakt kan je contact opnemen met je huisarts, maar ik zou het gewoon even aankijken.

2 jaar geleden

Naast alle mogelijkheden die Meerie hieronder al oppert, is er nog n mogelijkheid. Ben je ingeënt tegen corona en met welk vaccin? ( Voordat mensen denken dat ik n wappie ben, nee totaal niet. Ben zelf ingeënt) Van Pfizer is inmiddels bekend dat menstruatie stoornissen n veel voorkomende bijwerking is. Maar testen omdat je tussentijds bloedverlies hebt is absoluut niet logisch. Je hebt gemiddeld zo'n twee weken na je menstruatie n ovulatie ( da's echt heel gemiddeld hoor, dat hebben veel vrouwen niet) en dan zou je op z'n vroegst n week later n innesteling hebben als je toch n bevruchting hebt. De meeste vrouwen krijgen geen innesteling bloeding. Maar als ze die al krijgen dan nog kan je test niet positief zijn. Pas zo rond je nieuwe menstruatie ( en als deze dus uitblijft) zou er voldoende ontwikkeling zijn van het embryo om zwangerschapshormoon te produceren en dus positief te testen. Maar dan zit je dus alweer op verwachtte menstruatie en is er dus geen tussentijds bloedverlies maar gewoon n nieuwe menstruatie. Testen als je tussentijds bloedverlies hebt voegt niets toe. Gewoon even afwachten hoe t loopt. Goed de dagen van bloedverlies monitoren. En blijft je menstruatie straks uit op moment dat je t wel verwachtte, dan kun je altijd opnieuw testen. En blijft t wisselen, informeer dan even bij de huisarts.

2 jaar geleden

Een week na de menstruatie zal waarschijnlijk een ovulatie bloeding zijn. Die een bloeding van de eisprong.