10 Reacties

4 jaar geleden

Ik had dat ook, bandenpijn die doorstraalt naar je been ze de vk toen. Niets aan te doen. Was na de bevalling meteen over.

4 jaar geleden

Ik had dit ook heel erg. En dan vooral als ik een dag veel had gelopen of gestaan was het die nacht meerdere keren raak. Blijf voldoende drinken en meer kun je er volgens mij niet aan doen.

4 jaar geleden

Reactie op AlexenOllie

Ik had dat ook, bandenpijn die doorstraalt naar je been ze de vk toen. Niet ...
Nog nooit van gehoord maar klinkt heel logisch wat je zegt 😊 Wel een opluchting dat het na de bevalling meteen weg is!

VRIEND

4 jaar geleden

Bij mij helpt magnesium. Ik weet niet of je dat al geprobeerd hebt? Ik houd daarnaast vocht vast en ik heb nu compressiesokken. Die helpen ook goed. Trek je helemaal tot over je kuit. Geen last van kramp meer gehad. Succes!!

4 jaar geleden

Magnesiumcitraat kan helpen. Tijdens de zwangerschap kun je krampen in je benen krijgen, en soort verzuring dacht ik. Er zijn wel artikelen over geschreven.

4 jaar geleden

Hoi! Inderdaad voldoende drinken zoals EVVJ ook zegt. Op aanraden van mijn verloskundige heb ik ook voordat ik ging slapen magnesium zalf gesmeerd op de plekken waar ik veel kramp had 's nachts. Dat werkte voor mij wel goed.

4 jaar geleden

Reactie op KVL_

Nog nooit van gehoord maar klinkt heel logisch wat je zegt 😊 Wel een opluc ...
Bandenpijn die uitstraalt naar je been?? Nog nooit gehoord dat dat je krampen veroorzaakt.. dan zou je ze ook overdag hebben denk ik dan.. het begint bij je enkels zeg je ook,dan lijkt me dat niet helemaal logisch.. Verder zijn krampen in de benen en voeten wel heel normaal in dit stadium van je zwangerschap. Maar wel supervervelend! Ik eet nu heel veel groene groenten,en dat helpt voor mij heel goed! Heel veel succes. Kan vervelend zijn he!

4 jaar geleden

Reactie op Maria123

Bij mij helpt magnesium. Ik weet niet of je dat al geprobeerd hebt? Ik houd ...
Nee nog niet geprobeerd.. Ga dat maar eens doen. Bedankt voor de tip!

4 jaar geleden

Reactie op Bubble32

Bandenpijn die uitstraalt naar je been?? Nog nooit gehoord dat dat je kramp ...
Nee klopt overdag heb ik er geen last van, zodra ik savonds in bed lig begint het in mijn enkels/voeten maar meer met tintelingen. De krampen zelf waarvan ik wakker wordt die komen uit mijn benen. Ik hou ook (nog) geen vocht vast dus daar kan het niet mee te maken hebben denk ik? Heel vervelend inderdaad.. Maar het hoort erbij zo te zien aan de reacties 🙈

4 jaar geleden

Reactie op KVL_

Nee klopt overdag heb ik er geen last van, zodra ik savonds in bed lig begi ...
Idd,het hoort er zowiezo bij. Want alvoor ik er last van kreeg vroeg mijn gynaecoloog ernaar. "Nog geen nachtelijke krampen in de benen?" Vroeg ze. Dus hoort er zeker bij. Bij de 1 ook wel erger of de ander wss. 😊