11 Reacties

2 maanden geleden

Bespreek dit met je man/vriend, dat lucht zo erg op, dat weet ik uit ervaring 😅❤️

2 maanden geleden

Reactie op Groenebank2.0

Bespreek dit met je man/vriend, dat lucht zo erg op, dat weet ik uit ervari ...
Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. "hey ik verdenk je van het kijken naar andere vrouwen ook al heb ik geen bewijs?" wat zou jij zeggen?

2 maanden geleden

Misschien kun je benoemen dat je last hebt van je hormonen en zich dat nu uit in jaloerse gedachtes? Of dat waar is of niet terzijde, maar zo kun je het misschien wat luchtig brengen. Meid komt helemaal goed je gaat het super goed.

2 maanden geleden

Doen *

2 maanden geleden

bespreek het met je vriend!!!! Communicatie is alles. Uit je gevoel en houd het vooral bij jezelf. Praat vanuit Ik en blijf verweg van verwijten want dat ga je ruzie creeeren.

2 maanden geleden

Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. "hey ik verdenk je van het kijken naa ...
Uhm ik heb toen gezegd dat ik onzeker ben van m’n eigen lichaam en dat ik het ineens eng vind om moeder te worden en dat ik dan bang ben om te falen en dat ik ook bang ben dat hij dan naar andere vrouwen kijkt of gaat kijken terwijl ik super veel van hem hou en toen zei m’n man joh die hormonen hebben je flink te pakken en toen gaf hij een dikke knuffel en voelde ik me verdrietig maar toch ook veilig

2 maanden geleden

Reactie op Groenebank2.0

Uhm ik heb toen gezegd dat ik onzeker ben van m’n eigen lichaam en dat ik h ...
Wat lief!

VRIEND

2 maanden geleden

Reactie op Groenebank2.0

Uhm ik heb toen gezegd dat ik onzeker ben van m’n eigen lichaam en dat ik h ...
Wat goed dat je dit hebt besproken. Die kwetsbaarheid hoort ook bij relaties. ts ik zou ook adviseren dit met je partner te bespreken. Niet direct dat je bang bent dat hij vreemdgaan oid maar wel dat je je angstig, onzeker en zelf paranoïde voelt.

2 maanden geleden

Hoi lieve bijna mama! Ik denk dat je gevoelens heel erg normaal zijn. Ik heb 2 kindjes, 2 jaar en 3 maanden en kreeg bij mijn eerste kindje tegen het eind van de zwangerschap ook ineens allerlei onzekerheden over het moederschap en de verantwoordelijkheid. Ik heb daar toen ook een (maar liefst 2x hetzelfde🙃) topic over geopend en kreeg daar veel fijne reacties op, wie weet heb je daar ook iets aan .. het heet 'onzekerheid/ben je er wel klaar voor' misschien kan je daarop terugzoeken en heb je iets aan de reacties!

2 maanden geleden

Hallo lieve mama. Normale gevoelens hoor, maar ik ben echt even een harde nu; ik zou m’n vriend ook niet giga aantrekkelijk meer vinden met een harige grote bierbuik 😛 maar ik zou het wel bespreken! M’n vriend heeft echter na de bevalling best vaak gezegd dat hij die buik miste. Geen idee of het waar is en sinds de kleine man er is interesseert het me eigenlijk weinig nog wat anderen lichamelijk van mij vinden. Heb een kind gemaakt en op de wereld gezet en nu een onderbuikje voor het eerst in m’n leven en oja m’n bovenbenen zijn verdubbeld in omvang naar mijn idee (is niet zo, voelt zo). Ik hoop ook dat jij die gevoelens mag ervaren! Je doet dit maar ff hè en je vriend blijft van je houden en je mooi vinden zoals je bent, zeker als mama van z’n eerste ❤️❤️❤️❤️

2 maanden geleden

Heel herkenbaar. Mijn bevalling begon op de dag dat ik alleen maar kon huilen en paniek kon hebben over alles.. hoort erbij!