6 Reacties

14 dagen geleden

Je zou een netipot kunnen proberen! Bij de eerste tekenen van verkoudheid ga ik spoelen met lauw water en ongejodeerde zout in een netipot. Hiermee spoel je de neus maar ook de bijholtes goed schoon! Zou kunnen dat het bij jou ook helpt :)

14 dagen geleden

Sauna Veel slapen Rhinohoorn om te spoelen Chiropractor Migrainemuts uit de vriezer En uiteraard extra gezond eten veel groente en fruit. Hopelijk valt het mee

14 dagen geleden

Oh zo vervelend! Volgens Lareb kun je de neusspray met xylometazoline kortdurend (gedurende 1 week) gebruiken met de normale dosering van max 3x per dag. Eventueel kun je ook de kindervariant pakken daar zit de helft minder in. Zou ik zeker doen in dit geval zodat de buis van Eustachius open blijft en zo je voorhoofdsholten vrij blijven. Daarnaast stomen of elke dag een flinke warme douche nemen. Ik hoop dat het mee valt voor je!

14 dagen geleden

Ik zou dan een aantal dagen Xylometazoline neusspray gebruiken. Dat zorgt ervoor dat je slijmvliezen in je neus slinken waardoor de druk van je holtes af gaat.

14 dagen geleden

Reactie op ×Jon

Oh zo vervelend! Volgens Lareb kun je de neusspray met xylometazoline kort ...
Haha, dat was tegelijk hetzelfde advies:)

14 dagen geleden

Dankjulliewel allemaal! Net inderdaad neusspray met xylo-nogwat ingeslagen. Helaas hadden ze bij het kruidvat geen rhinohorn of neusdouche o.i.d. Wel van die flacons zoutoplossing die je in je neus kunt spuiten. Die ga ik ook maar proberen, zelfde werking gok ik.