16 Reacties

2 jaar geleden

Gewoon normale dag ? Zo gaat het hier tenminste

2 jaar geleden

Reactie op Mommy_of_Jess

Gewoon normale dag ? Zo gaat het hier tenminste
Oh oke 🤭

2 jaar geleden

Zelfde als normaal. Sliep er doorheen dus niet wakker gemaakt.

2 jaar geleden

Hier zelfde als normaal! 1e jaar gingen we naar me schoonmoeder maar doe ik nooit meer! Sindsdien gewoon lekker elk jaar thuis. Oudste is 5 jongste 1! Ik breng ze ook gewoon naar bed .. oudste heeft er altijd doorheen geslapen, afgelopen vroeg ze of we haar wakker wouden maken ok 00:00.. hebben we gedaan maar ze werd niet eens echt wakker😂 Dus ik laat ze beide lekker gewoon liggen en mochten ze wel wakker worden dan kijken ze lekker even mee!

2 jaar geleden

Mijn zoontje is dan bijna 2 jaar maar we laten m lekker slapen 😊

2 jaar geleden

Overdag gaan we even bij familie een oliebol eten. Savonds zijn we gewoon thuis. En kinderen gewone tijd naar bed. Afgelopen jaar werd de oudste wakker van vuurwerk. Toen even buiten gekeken en daarna weer verder slapen

2 jaar geleden

Reactie op Anoniem Nr Zoveel

Overdag gaan we even bij familie een oliebol eten. Savonds zijn we gewoon ...
Wij ook hetzelfde. Wie wakker wordt kijkt lekker vuurwerk. Wie slaapt, slaapt lekker door ;) Lekker thuis hangen. Bevalt me prima.

2 jaar geleden

Kindje van 4, 2 en 3 weken maar wij blijven ook thuis. Overdag even naar buiten, langs opa en oma of gewoon een stukje lopen. Savonds nog even wat klein siervuurwerk afsteken in de tuin en dan naar bed. We maken ze niet wakker.

2 jaar geleden

Oud en nieuw doen we thuis. Kan onze dochter gewoon lekker in d'r eigen bed slapen. Ze heeft de afgelopen 2jr door het vuurwerk heen geslapen. Wij doen vaak wel nieuwjaarsdag bij mijn familie vieren. Deden we vroeger toen wij klein waren al. We zorgen dat we wat kleine vuurwerkjes voor de kinderen overhouden, grondbloemen en sterretjes enzo. Zo hebben de kindjes die het grote vuurwerk gemist hebben toch nog hun eigen mini oud en nieuw.

2 jaar geleden

Gewoon zo als altijd. Gewoon lekker slapen ik haar eigen bedje. Ze sliep er vorig jaar doorheen. Dit jaar is ze dan bijna 2 maar denk dat ze er dit keer ook gewoon doorheen slaapt.

2 jaar geleden

Wij zijn gewoon thuis. Maken lekkere hapjes voor onszelf en kijken allerlei suffe programma’s op tv tot we het zat zijn. Zijn eerste O&N (3,5 maand) sliep meneer gewoon door. Het jaar erop was hij wel wakker en hebben we voor het raam staan kijken. Hij keek z’n ogen uit, zo leuk! Het jaar daarop hetzelfde. En afgelopen jaar heeft ie vroeg op de avond kindervuurwerk afgestoken met papa. Vond ie geweldig! Daarna gewoon naar bed. Ik denk dit jaar weer.

2 jaar geleden

Ik denk dat het voor ons kind sowieso niet bijzonder is en hij heeft er later geen actieve herinnering aan. Ik ga dus lekker zorgen dat we zelf een leuke avond hebben met lekkers en evt vrienden of familie en die kleine ligt gewoon in bed. Wordt hij wakker, dan mag hij ff vuurwerk kijken en anders gewoon lekker in bed blijven.

2 jaar geleden

Niks bijzonders. Waarschijnlijk langs beide opa en oma's omdat ik nieuwjaarsdag moet werken.

2 jaar geleden

Ik zou er overdag op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag gewoon een leuk feestje van maken met spelletjes, sterretjes, lekker eten of zoiets. Mijn zoon is nu 4, ik heb hem nog geen enkele keer wakker gemaakt voor het vuurwerk. Hij sliep er gewoon doorheen, dikke prima!

2 jaar geleden

Hier ook eentje van 16 maanden dan. Ik hoop gezellig samen zijn met familie, lekker eten, drinken en spelen en gewoon op tijd naar bed, hopelijk slaapt ze weer lekker door. Vorig jaar gingen we voor het eerst uitgebracht in het "grote" bad, ze was toen net 4 maandjes.