104 Reacties

4 maanden geleden

Ik vind alles prima, maar hij gaat er wel gewoon om 7u mee uit voor de kinderen & doet vrolijk en normaal 🙂

VRIEND

4 maanden geleden

Dat is iets tussen jullie twee. Ik vind het zelf grandioos laat. Het kaat zijn an sich lijkt mij geen probleem. Maar als hij pas in 4 uur thuis was zal hun deze ochtend/dag niet veel waarschijnlijk zijn. Of is het wel s avonds een vent, s ochtends een vent.

4 maanden geleden

Wanneer mijn partner uit zou gaan eens per maand zou hij lekker moeten genieten en vooral niet op de klok hoeven kijken omdat k een bepaalde tijd heb aangegeven dat hij thuis moet zijn, als hij na t uitslapen van z'n roes maar gewoon weer papa is en mee draait zoals altijd😇 Elkaar die ruimte geven om buitenshuis plezier te hebben met vrienden/ vriendinnen is heel belangrijk wanneer je kids hebt!

4 maanden geleden

Mijn man is niet van het nachtbraken en ook de activiteiten die hij doet zijn daar niet naar, maar wij hebben hier geen afspraken over. Ik snap zelf ook niet zo goed waarom dat wel zou moeten, ik ben zijn moeder niet en hij mijn vader niet. Wel ben ik van mening “s’avonds een man, s’ochtends een man.” Sporadisch zou het mij niet uitmaken, maar het is niet de bedoeling dat hij de hele dag op z’n nest blijft liggen en ik het dus maar uit moet zoeken met de kinderen.

4 maanden geleden

Mijn partner is niet zo van het feesten/laat thuiskomen. Meer ook omdat wij een vroege vogel hebben, dus we passen ons aan , aan het ritme van ons kind.. wat ik ervan vind? Zolang het evenredig verdeeld is, dus dat jij ook je vrijheden hebt en er minimaal 1x per maand uit kunt zonder je kids en je man het overneemt.. zou ik t prima vinden.. wat maakt het uit of hij om 1 of 2 uur thuiskomt of 4 uur? Je kinderen liggen waarschijnlijk te slapen? Ik zou het wel begrijpen als jullie kind regelmatig wakker wordt en jij hierdoor helemaal niet aan je slaapt toekomt, dan heb jij er last van als hij weg is.. het ligt dus ook een beetje aan de situatie

4 maanden geleden

Is aan jullie, als hij tot 2 uur mag dan kan 4 uur ook nog wel. Moe is ie toch wel die dag erna. Hier gelukkig geen partner die elke maand op stap is, zou het ook een afknapper vinden maar dat is persoonlijk. Niet dat ik hem geen me-time gun, maar de avonden / nachten waren gewoon pittig met 2 kinderen. Dus: zijn eigen keuze, maar die keuze zegt wel wat over hem vind ik

4 maanden geleden

Ik vind 1x in de maand echt wel mee vallen. Maar hoe is dit verdeeld? Ga jij ook wel eens wat leuks doen met vrienden oid zonder de kinderen en je partner? Zit hier een balans in. Ik denk dat het belangrijk is dat je allebei nog je eigen ding doet. Maar dat dit wel eerlijk verdeelt moet blijven en hoe hij of jij dit invult is aan die persoon zelf.

4 maanden geleden

1* pm is prima. Twee uur lijkt me ook prima. En wat hier ook geld..s avonds een vent s ochtends een vent dus max half negen opstaan en gewoon met de kids helpen

4 maanden geleden

Maar mijn partner gaat hier trouwens niet weg s nachts. Als we apart van huis weggaan (wat niet heel vaak gebeurd) zijn we voor 12u thuis

4 maanden geleden

Hier gaat die denk ik 1x in de 2 maanden ofzo, soms iets vaker. Geen tijd, ik zie wel wanneer die thuiskomt, ik snap best als je een avondje weg bent dat je niet naar de tijd wilt kijken. Als die om 4uur thuiskomt en onze dochter is vroeg wakker dan doe ik gewoon me ding en als die dan wakker word en is nog brak, tja dan had die maar eerder naar bed moeten gaan. 😂 Maar net zoals vanavond gaat die naar een feest en dat is vlakbij zijn vader, dan zeg ik ook wel blijf dan bij je vader slapen want daar hebben we meer aan dan dat je dronken thuis komt en misschien haar wakker maakt.

4 maanden geleden

Ik zou het zelf niet erg vinden als het dus beperkt wordt tot 1 x per maand. Mijn vriend gaat regelmatig in de avond weg. Ik ga optijd naar bed, want ik heb meer slaap nodig dan hij. Zou gek zijn als die dan alleen beneden moet blijven, kan die net zo goed de deur uit gaan. Als het dan eens zo laat wordt, dan laat ik hem wel uitslapen, maar dit werkt andersom idem. Als ik eens een avondje weg ga, verwacht ik ook dat hij er uit gaat sochtends. En dat je 4 uur een belachelijke tijd vind tja .. Je bent niet zijn moeder dat je bepaald hoelaat die thuis moet zijn, zolang die zich gewoon gedraagt, vind ik het tijdstip niet erg boeiend.

4 maanden geleden

Hier een sociaal actieve man! Vaker avondjes weg naar vrienden, op stap, voetbalkantine, noem maar op. Soms voor 12 uur thuis soms midden in de nacht. Maakt me niet uit hoe laat hij thuis is als hij de volgende ochtend maar gewoon mee op staat en papa is de dag erna😂

4 maanden geleden

Het maakt mij niet uit hoelaat hij thuis is. Hij mag ook best even uitslapen. Maar hij moet er daarna wel weer zijn

4 maanden geleden

Bij ons is het andersom en wil ik wel eens een avond uit of naar een feest wat de nacht duurt (zoals meestal met hardstyle/hardcore feesten). Hij wilt zelf niet mee. Sorry maar ik zou er niet op zitten te wachten dat mijn man me een tijd zou opleggen, die tijd heb ik gehad toen ik nog bij mijn ouders woonde. Als het niet wekelijks voorkomt zou ik er geen issue van maken, zolang jij ook je ding mag doen als het jou uitkomt.

4 maanden geleden

Ik geef er niet zo veel om, moet hij weten, ik verwacht wel dat hij in de ochtend gewoon opstaat en niet tot 12.00 uur in bed blijft liggen. (Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk) in de avond een vent in de ochtend ook 🤣 we zijn wel gezegend met een hele goede slaper, die tot 08.30 slaapt dus dat scheelt misschien ook

4 maanden geleden

Bij een frequentie van zo’n 1x per maand maakt het mij echt totaal niet uit hoe laat mijn vriend thuiskomt na een avondje uit. Net als dat ik zelf wil kunnen bepalen hoe laat ik thuis kom als ik een avondje weg ben. We hebben hier dan ook geen ‘regels’ over. Ik zou het zelf echt niet chill vinden als ik perse altijd om 1 of 2 thuis zou moeten komen terwijl het juist net zo gezellig is. Je bent namelijk niet alleen partner en ouder van, je bent nog zoveel meer! Wat we allebei wel belangrijk vinden is dat we de volgende dag niet zielig in een hoekje gaan liggen kniezen. Dus in de ochtend laten we de ander net even wat langer slapen (voor zover dat überhaupt lukt want we zijn geen uitslapend meer), maar de dag begint gewoon op een schappelijke tijd en dan staan we er allebei als team. Als ligt de frequentie een tijdje wat hoger ligt, bijvoorbeeld omdat er veel verjaardagen/feestjes zijn etc. Dan bespreken we soms wel even wat het plan is. Maar nog steeds heeft de ander de vrijheid om toch wat later te kunnen komen dan ‘afgesproken’ je weet immers nooit hoe de avond/nacht verloopt.

4 maanden geleden

Ik denk dat deze vraag ook meer gaat over hoe jullie thuis de zaken verdeeld hebben. Betekent dat wanneer hij tot laat uitgaat hij er klakkeloos vanuit gaat dat jij de zorg doet in de avond, nacht én ochtend? Of brengt hij eerst de kinderen naar bed voordat hij gaat, zodat jij lekker vast aan een serie kijken kunt beginnen? Mijn gevoel zegt dat hij niet echt in de gaten heeft wat hij van jou “af pakt” wanneer hij gaat. - zorg in de nacht/ochtend - fitte man overdag om iets samen mee te ondernemen - me-time voor jou - misschien nog meer? Goed om te praten over waar jij behoefte aan hebt en waar hij behoefte aan heeft, en daar samen proberen uit te komen.

4 maanden geleden

Zo lang hij zachtjes doet als hij thuiskomt en sochtends niet gaat lopen zeuren en klagen dat hij moe is maakt het me weinig uit hoe laat hij thuis is

4 maanden geleden

Maakt mij niet uit welke tijd. Ik wil zelf ook geen ‘eindtijd’ mee. Als hij maar niet dronken is (ivm veilig thuiskomen) en ook zeker niet gaat klagen de volgende dag over kater/moeheid.

4 maanden geleden

Wij hebben hier geen afspraken over, toevallig heeft mijn man vannacht bij een vriend geslapen dus de nacht / ochtend heb ik gedaan. Ligt er denk ik ook asn of je makkelijke slapers hebt? Het is ook wel eens dat ik een feestje heb oid en dan neemt hij het allemaal op zich dus zolang je het een beetje verdeeld moet het kunnen denk ik? Maar als het voor jou ip deze manier niet werkt zou ik het samen bespreken. 2 kindjes is ook denk ik anders dan 1 (: