45 Reacties

2 jaar geleden

Ik vraag me een beetje af wat voor ideeën je zoekt, want nee is gewoon nee natuurlijk 🙈 Ik herken het wel van andere mannen in de omgeving ook hoor.. dus het is zeker niet vreemd of zeldzaam dat je man zo denkt. Ik kan je wel de Satisfyer aanraden, maar weet niet of dat is wat je bedoelt met ideeën 😊

2 jaar geleden

Ik zou dan vooral in oplossingen zoeken voor jezelf om aan je trekken te komen. Als hij geen zin heeft kan hij er niet zoveel aan doen. To be fair.... ik vond mijn zwangere lijf zelf ook een afknapper in te zien. Mijn man vond het juist wel aantrekkelijk dus probleem was andersom. Vond hij ook niet tof, maar is er zelf mee aan de gang gegaan om het zo maar te zeggen. Wat er niet is kun je niet forceren. Sex leven komt wel weer terug. Misschien straks niet direct na de bevalling, maar uiteindelijk echt wel. Voor nu Misschien intimiteit zoeken in lekker knuffelen en masseren?

2 jaar geleden

Mijn vriend had hetzelfde. Het is wat het is toch? Je kunt zoveel willen maar als hij niet wil dan houdt het toch echt op. Áls we seks hadden pakte hij me van achter, dan zag hij mijn buik niet. 😂

2 jaar geleden

Super naar, maar nee is nee inderdaad. Ik heb met periodes een heel laag libido en ik haat het dan echt als mijn man maar blijft proberen, toch maar voorspel probeert aan te moedigen, vraagt of ik geen ‘zin kan maken’ of whatever. Nee is nee. Hoewel dat voor jou natuurlijk niet minder klote is. Ik zou het gewoon lekker gezellig maken met jezelf. Neem er uitgebreid te tijd voor, wellicht kun je er inderdaad een speeltje bij pakken als je dat fijn vindt. In de eerste maanden na de bevalling is het vast hectisch, maar je kunt heus tijd maken voor seks. Je vrijpartij duurt dan misschien geen drie uur meer (respect als je daar überhaupt al zin in had haha), maar vluggertjes krijgen van mij inmiddels heus meer waardering haha. Succes in ieder geval 🤞🏻

2 jaar geleden

Mijn vriend had dit ook hoor! Ik had zelf wel een heel hoog libido dus ik hielp gewoon mezelf, bijna elke dag ;) Is ook goed voor de baby. Gewoon accepteren. Na de bevalling gaat het niet veel beter worden is mijn ervaring. Daar moet je echt heel actief samen aan gaan werken en het weer normaal gaan vinden om samen seks te gaan hebben. Mijn borsten associeerde ik zelf heel lang met het geven van borstvoeding (pas net gestopt met 15 maanden) en mijn borsten en buik zijn ook niet meer wat het geweest is.

2 jaar geleden

Tsja.. Het draai niet alleen om jou. Je kan iemand niet dwingen seks met je te willen/hebben. Je kant jezelf entertainen, praten met je man erover ne kijken of dat nog iets oplost en anders geduld hebben.

2 jaar geleden

Natuurlijk nee is nee en als hij echt niet wilt gewoon jezelf bevredigen. Maar misschien een mooi lingerie setje. Misschien kan hij het dan een beetje los zien en als jij z'n setje aan hebt en blaakt van zelfvertrouwen dat hij daar misschien wel voor valt. Alleen dan zou ik het proberen maar niet verwachten dat er dan ook echt wat gebeurd want hij kan alsnog nee zeggen natuurlijk, maar t valt te proberen denk ik dan

2 jaar geleden

Heel herkenbaar. Mijn partner vond het ook een enge gedachte om penetratieve seks te hebben met een baby in me, maar dat lag verder niet aan of hij me aantrekkelijk vond of niet. Gelukkig kan je ook op andere manieren seks hebben 😉 Probeer eens wat andere dingen uit en anders masturbeer je er lekker op los 😄 Die grote buik lijkt een barriere maar als de hormonen eenmaal toeslaan dan vindt je wel een creatief standje 😜

2 jaar geleden

Je bent inderdaad straks niet meer zwanger. Als de baby er net is is je seksleven misschien nog steeds niet zoals het was. Je weet ook niet hoe jij je dan voelt, meestal hoor je juist dat vrouwen er echt geen behoefte aan hebben. Enige idee wat ik heb is goed communiceren en respecteer zijn keuze. Vat het niet persoonlijk op, hij klinkt nog steeds helemaal gek op je maar het lijkt me inderdaad best gek en eng om seks te hebben met een baby in je vriendin.

2 jaar geleden

Ik herken dit wel hoor. Kan op één hand tellen hoevaak wij seks hebben gehad tijdens mijn zwangerschap. Mijn man vindt het geen prettig idee en zelf vind ik het nou ook niet bepaald erotisch om de baby te voelen bewegen terwijl we bezig zijn. Seks moet voor beiden leuk zijn, dus als hij die behoefte op dit moment niet voelt zou ik dat als ik jou was proberen te accepteren.

2 jaar geleden

Ik vind dat hier ook wel heel snel gezegd wordt: ja het is wat het is. Omdat het om een vrouw gaat die seks wil kan zij het wel uitstellen. Denk dat als het andersom geweest was (man wil wel seks en vrouw niet) dat er meer tips gegeven zouden worden. Seks is naast alleen lichamelijk plezier ook intimiteit met je partner. En ik zou dat zelf heel erg missen en ook verdrietig van worden. En daarbij, dit is nu ook nog wel het moment voor ongestoorde seks… Straks ben je (vaak!) moe of ben je net begonnen en dan begint de kleine te huilen… Hij zou ook kunnen zoeken naar andere manieren om haar tegemoet te komen.

2 jaar geleden

Nou mijn man vond mij als zwangere prachtig maar wilde überhaupt geen sex meer nadat ik zwanger raakte. Hij heeft het 1x geprobeerd en voelde zich er totaal niet goed bij (vond het een gek idee, en was bang dat er iets met het vruchtje zit gebeuren etc etc) Gewoon niet, al die maanden 😬 Ik vond het persoonlijk niet zo erg. En daarna was het mijn lange herstel (geknipt gehecht) na zware bevalling ook weer wat maandjes overheen.. 🤭 En nu wil hij niks anders maar mijn libido.. 🤷🏻‍♀️ Dus jaaaah iedereen heeft een eigen verhaal 😉

2 jaar geleden

Ik vind dat hier ook wel heel snel gezegd wordt: ja het is wat het is. Omda ...
Andersom had ik er exact hetzelfde ingestaan. Seks moet leuk zijn voor beiden. Als één van de twee zich er niet comfortabel bij voelt, houdt het op. Je kan iemand moeilijk dwingen….

2 jaar geleden

Ik vind dat hier ook wel heel snel gezegd wordt: ja het is wat het is. Omda ...
Nee is nee. Je kunt even scrollen door de topics, maar juist als hier gevraagd wordt door een vrouw die geen zin heeft zijn de antwoorden vaak 'hij helpt zichzelf maar even'. Dat is hier niet anders. Intimiteit is juist meer dan seks. Knuffelen, lekker tegen elkaar aan kruipen op de bank of in bed, samen douchen of in bad, zoenen.. Zou jij je soort van gedwongen willen voelen onder het mom van 'je maakt maar zin want ik heb ook behoeftes'?

2 jaar geleden

Ik vind dat hier ook wel heel snel gezegd wordt: ja het is wat het is. Omda ...
Hoezo zou hij haar tegemoet kunnen komen? Sorry, maar nog steeds kan je niet and dwingen en seks wordt echt niet leuker als eentje het tegen ze zin doet. Als ts seksuele gefrustreerd wordt kan ze zich zelf toch pleasen.. En trouwens.... Juist als het andersom zou zijn wordt er gezegt dat de man niet moet zeuren en dat nee, nee is.. En ongestoorde seks kan prima als je een baby hebt.. Hij slaapt een keer.

2 jaar geleden

Ik vind dat hier ook wel heel snel gezegd wordt: ja het is wat het is. Omda ...
Met alle respect maar nee is nee. Dat is niet afhankelijk van het geslacht. Mijn partner had tijdens de zwangerschap 'pech'. Ik wilde het niet en hij respecteerde dit zoals een partner dat in mijn ogen ook hoort te doen. @TS; Respecteer de gevoelens van je partner en geef hem de ruimte hiervoor. Als hij zich niet prettig voelt bij seks kun je hem niet dwingen. Daarnaast is het gevoel om gepusht te worden echt heel naar. Voor jezelf zou ik kijken naar andere opties. En wat betreft je seksleven na de geboorte; het zal niet direct zijn als voorheen. Maar ook hierin is communicatie jullie middel tot verbinding.

2 jaar geleden

Ik vind dat hier ook wel heel snel gezegd wordt: ja het is wat het is. Omda ...
Je kan ook intiem zijn op andere manieren. Nee is nee, moet je van beide kanten respecteren.

2 jaar geleden

Hier was het precies zo Eerste trimester had ik geen zin, continue aan het overgeven en laatste trimester vond partner het wat onwennig worden door de baby in groeiende buik. Is uiteindelijk weer helemaal goed gekomen hoor ;)

2 jaar geleden

Hier hetzelfde, vond het ook lastig want door de hormonen werd mijn libido juist heel hoog!! Je kan proberen met een sexy lingerie setje wat je buik een beetje verbergt, en qua standjes zo dat hij je buik niet ziet/voelt, misschien helpt dat? Ik heb ook aangegeven dat penetratie niet nodig is, maar dat ik wel gewoon soms wil dat hij me lief heeft. Zoenen, knuffelen, dat soort dingen. Vooral geen druk erop leggen want dat werkt averechts ;)

2 jaar geleden

Dit hebben heel veel mannen volgens mij, bang/angstig dat er wat kan gebeuren met de baby. Ik zou het even accepteren voor wat het is, als jij door blijft ‘zeuren’ krijg je uiteindelijk alleen maar meer weerstand. Lijkt mij dat hij vanzelf wel weer zin krijgt. Heb je niet een dildo oid? Je kan jezelf toch ook verwennen.