14 Reacties

één jaar geleden

Ik vond het de eerste keer ook erg spannend, de eerste keren is bij ons ook niet gelukt maar hebben we het op andere manieren gezellig gemaakt 😊 na een tijdje met heel veel glijmiddel werd het beter en weer als vanouds 😊 Misschien dat je zelf nog met een kleine vibrator wat kunt proberen om de huid daar wat op te rekken?

één jaar geleden

Ik vond het de eerste keer ook erg spannend, de eerste keren is bij ons ook ...
Oja precies! Dat is een goeie, en met heel veel glijmiddel dat het wellicht beter gaat ja 😄

één jaar geleden

Ik had dat ook! Alsof ik gewoon voor de 2e keer ontmaagd werd eigenlijk.. nog pijnlijker bijna! Vond het ook helemaal niks en vond het zelfs awkward omdat ik dit niet gewend was natuurlijk met mijn partner! Na een tijdje is de pijn idd weg gegaan en heel gek, is de seks nog ‘fijner’ als voor de bevalling. Alsof het allemaal meer gevoeliger is in de positieve zin dan hihi

één jaar geleden

Ik heb dit na 6 maanden nog steeds😩

één jaar geleden

Het koste bij mij ook een aantal maanden hoor. 9 weken is nog best pril na de bevalling ;). Gun jezelf wat meer tijd.

één jaar geleden

Het wordt beter... Het duurde bij mij wel ook 3.5 maand voordat het echt beter voelde!

één jaar geleden

Hier 8 maanden verder en pijn word langzaam minder met behulp van fysio 🙈! Ze hadden mij weer te “strak” gehecht. Geef het even de tijd! Word het op ten duur niet minder, laat je informeren bij de (bekkenbodem)fysio. Succes!

één jaar geleden

Ik zou willen zeggen dat het ‘snel’ minder word, maar hier nog steeds pijn. Ik Baal er ook zo erg van. Het naar binnen gaan is pijnlijk, houdt nog even aan en dan gaat het wel. Maar leuk is het niet op deze manier. Gelukkig is mijn man heel begripvol. Inmiddels bijna 1 jaar verder. Loop bij een bekkenfysio in de hoop dat dat helpt bij vermindering van de klachten.

één jaar geleden

Ik zou willen zeggen dat het ‘snel’ minder word, maar hier nog steeds pijn. ...
Ik heb ook een knip gehad. De gynaecoloog zei na de bevalling toen ze aan het hechten was dat Ik na 6 weken al naar een bekkenbodemfysio moest, maar had Ik toen nog helemaal geen behoefte aan. Ook omdat we pas na 3 maanden intiem waren 🙈. Wat iemand anders ook beschrijft: het voelt nog erger dan ontmaagding. Mijn advies om naar bekkenfysio te gaan. Woon je in de regio Utrecht?

één jaar geleden

Bij mij duurde het 6 maanden 🙊

één jaar geleden

Herkenbaar 😅 mss ook een idee als je het zelf doet? Met en met wat meer dan.

één jaar geleden

Heeeeeeel rustig aan doen! Veel glijmiddel gebruiken! Ik heb lang last van de hechtingen gehad. Ik heb dat met perineum massage olie gemasseerd elke avond om ook weer zelf aan mijn eigen lijf te wennen. Ging steeds beter. Geef het de tijd!

één jaar geleden

Volgens mij is dit wel normaal. Ik ben zelf met een keizersnede bevallen maar bij mij deed seks hebben ook pijn. Gewoon een droge bende ofzo, erg gevoelig daaronder. Denk dat dit met hormonen te maken heeft. Mijn zin kwam pas na een jaar terug...

één jaar geleden

Thanks allemaal voor de tips. Ik ga het zeker nog de tijd geven dan. Wat vervelend dat het bij sommige van jullie nog veel langer duurt! Ik loop vanaf 6 weken al bij de bekkenbodem fysio ja. En ben ook weer langzaam aan het trainen onder begeleiding van een coach, die net bevallen mama’s begeleid.