4 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb na mijn bevalling de eerste menstruatie afgewacht en toen op dag 4 begonnen met de pil en dat is goed gegaan ik was voor mijn zwangerschap ook altijd 4 dagen ongesteld dus vandaar de 4 dagen aangehouden. Dit was 9 weken na mijn bevalling. Bij de eerste ben ik na het vloeien van de bevalling gelijk ongesteld geworden en toen ook begonnen op dag 4 met de pil ook geen problemen mee gehad dit was zo 6 weken na mijn bevalling.

2 jaar geleden

Ik heb mijn eerste pilstrip ook constant oud bloed verloren. Ik dacht; ik kijk het even aan tot de volgende. Na die stopweek heb ik bij de tweede strip geen bloedverlies gehad en sindsdien ook alleen maar in de stopweken.

2 jaar geleden

Bij mij ging de eerste strip goed. Daarna vergat ik een keer een pil waardoor ik een strip door moest slikken (was weer even wennen na 2 jaar zonder 🙈) en kreeg ik ook 3 weken doorbraak bloedingen. Ik ben hier toen ook voor naar de huisarts geweest maar die zei ook dat dat kan na je bevalling. Na die 3 weken kwam de stopweek en daarna werd het weer normaal. De kleine is nu 10 maanden en deze maand probeer ik weer een strip door te slikken. Dit deed ik voor ik stopte altijd dus hopelijk gaat het nu weer wel. Ik zou wel als je na je stopweek weer begint met de pil in de gaten houden dat je dan ook stopt met bloeden en als dat niet zo is weer naar de huisarts gaan.

2 jaar geleden

Dit had ik ook. Ik heb toen van de huisarts een kuurtje primolut gehad. Na deze kuur was alles weer op orde