8 Reacties

één jaar geleden

Ik zou graag jou ervaring hier mee horen. Ik heb dit morgen, na ruim 4 maand geleden te zijn bevallen zal nu hopelijk de laatste resten worden verwijderd.

3 maanden geleden

Zijn er inmiddels dames die hun ervaringen kunnen delen? Ik heb volgende week een afspraak

12 dagen geleden

Ik ben ook benieuwd naar ervaringen moet binnenkort ook. Mag kiezen met of zonder roesje

12 dagen geleden

Ik ben 7 weken na bevalling geopereerd aan placenta resten in mn baarmoeder die er nog in zaten. Het ging heel snel. Melden op de poli vervolgens krijg je een infuus, even later word je in slaap gebracht. Ik moest wel een nachtje blijven maar vaak mag je dag zelf weer naar huis. Herstel was bij mij rot want had een totaal ruptuur na m’n bevalling wat ervoor zorgde dat het best lang gevoelig van onder is gebleven.

12 dagen geleden

Reactie op mm2511

Ik ben 7 weken na bevalling geopereerd aan placenta resten in mn baarmoeder ...
En je krijgt weer zo’n gek net broekjes aan, en ik verloor dus weer van die stolsels (tennisballen), wat ik best heftig vond maar ik had ook een traumatische bevalling.

12 dagen geleden

Ik heb zonder roesje een hysteroscopie gehad, ik vond het alles meevallen. Gewoon wakker dus, zittend in een stoel met benen omhoog. Het was niet leuk, maar ik denk dat ik plaatsen van spiraal in het verleden erger vond dan dit. Had van te voren 2 paracetamol op en achteraf ook, kreeg toen ineens flink buikpijn, maar dat was met een paar uur ook weer een stuk minder

12 dagen geleden

Ik heb 4 curretages gehad onder narcose en 1 hysteroscopie zonder pijnbestrijding. 1 ivm missed arbotion en de andere 2 en 1 hysteroscopie was om restweefsel van mijn placenta te verwijderen+dik baarmoederslijmvlies waarna een spiraal geplaatst is. Ik zou altijd met roesje doen. Ik bleek een beetje littekenweefsel te hebben in mijn baarmoeder (dit is niet te zien op de echo) en daardoor was het enorm pijnlijk.

2 dagen geleden

Ingreep ondertussen gehad zonder sedatie. Viel me mee, wat krampen tijdens maar geen extreme pijn. Rustig kunnen wegademen.