18 Reacties

4 jaar geleden

Jeans van de lidl zijn echt heel fijn! En goedkoop. Dezelfde maat als mijn normale kledingmaat. Mijn sportbroek heb ik van de H en M, online besteld, een maat groter dan wat ik al had. Shirts heb ik nu gewoon in een grotere maat, maar dat zal wel niet de hele tijd blijven passen.

4 jaar geleden

Ik hield de aanbiedingen bij de h&m goed in de gaten, hebben vaak leuke dingen voor een klein prijsje! Heb vooral tshirts gekocht, deze kunnen met lekker weer maar als het wat kouder is onder een vest. Heb er de hele zwangerschap plezier van zo. Lidl heeft ook regelmatig leuke dingen voor een mooie prijs. Ik vind deze broeken alleen niet zo fijn, maar dat is denk ik ook persoonlijk! Voor het geld zeker het proberen waard👍🏼😊

4 jaar geleden

Asos. Com

VRIEND

4 jaar geleden

Marktplaats? Daar ga ik mijn spullen opzetten. Afgelopen zomer alles nieuw gekocht, en amper 9 maanden gedragen! Denk dat je daar echt 'n hoop leuks kunt vinden!

4 jaar geleden

Zalando heeft nu veel afgeprijsd! Net nog besteld!

4 jaar geleden

Lidl! Ik heb super leuke jurkjes gekocht daar! Leggings heb ik bij H en M gekocht. Voor als je onderbroeken niet meer lekker zitten kun je het beste kijken op bonprix voor positieondergoed!

4 jaar geleden

H&m, wehkamp, bonprix!

4 jaar geleden

Lidl webshop!

4 jaar geleden

Boohoo

4 jaar geleden

C en A online

4 jaar geleden

Reactie op Kim 1985

Marktplaats? Daar ga ik mijn spullen opzetten. Afgelopen zomer alles nieuw ...
Ja marktplaats is echt fijn vind ik, voor een paar euro mooie, weinig gedragen positie kleding te vinden 👍 zeker omdat het tijdelijk is heb ik hier veel vandaan gehaald. Soms een gok qua pasvorm maar meeste echt prima. HM heeft ook wel leuke jurkjes vind ik.

4 jaar geleden

Broeken van de h&m, jurkjes in de aanbieding van de Prénatal. Alles wat ik daar gekocht heb was met korting. Dan is het nog wel een keer leuk! Bonprix en Zalando heeft ook altijd wel leuke dingen.

4 jaar geleden

Marktplaats en dan zoeken op de duurdere merken! Noppies, mamalicious maar zalando en wehkamp heeft vaak ook leuke aanbiedingen!

4 jaar geleden

Asos

4 jaar geleden

Ik heb bij Bonprix veel leuke kleding gescoord en heel toevallig in een kringloopwinkel. We waren daar naar iets heel anders op zoek maar ik zag het toevallig hangen. Voor 3 tot 4 euro per stuk twee broeken en een rokje gekocht. Op het einde van de zwangerschap ook nog een paar shirtjes bij Hennes & Maurits en de Prenatal maar dan wel tijdens de opruiming.

4 jaar geleden

Lidl. C&A via wehkamp. H&M. :)

4 jaar geleden

Bij Zalando!

VRIEND

4 jaar geleden

http://link.marktplaats.nl/m1536047556?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons_seller Mocht er iemand interesse hebben... Ik ben afgelopen zomer best los gegaan met het kopen van positie kleding 😅 het is alleen niet netjes gestreken 😁