12 Reacties

4 jaar geleden

Sans online . Merken als mama lisious

4 jaar geleden

C&A kan nog wel eens verrassen

4 jaar geleden

H&m uitverkoop heb k van alles gehaald verder gewoon veel truien in te grotere maat gekocht en lange tanktops en blouse ook paar maten groter dan normaal, heb een flinke buik maar past allemaal prima.

4 jaar geleden

Jeans van de h & m zijn super fijn!! Ik kocht shirts en truien etc. In grotere maten zodat het paste en is meestal goedkoper

4 jaar geleden

Vind het lastig om leuke en betaalbare positiekleding te scoren. Heb laatst wat jurkjes besteld bij de hm. En aangezien de feestdagen er aankomen heb ik heel wat leuke feestelijke kleding op boohoo besteld! Super aantrekkelijke prijzen vooral in de sale . (En je kan achteraf betalen haha dat vind ik fijn als ik nog moet passen)

4 jaar geleden

Online kon ik ook niets vinden. H&m heeft wel leuke betaalbare positiekleding die ook echt fijn zit. Ook voor een leuke prijs want daarna heb je er niets meer aan😅

4 jaar geleden

Reactie op Juul96

Online kon ik ook niets vinden. H&m heeft wel leuke betaalbare positiek ...
Same!! Ik zweer ook echt bij de broeken van h&m, die zijn heel fijn. Daarnaast idd basishemdjes/bovenkleding met stretch een maat groter met een leuk vest oid, dat past na die tijd ook nog!

4 jaar geleden

Reactie op kimkeizerb

Same!! Ik zweer ook echt bij de broeken van h&m, die zijn heel fijn. Da ...
Ja ik vond die broeken ook super fijn, van andere winkels waren echt geen succes. Nu had ik voor mijn zwangerschap een hekel aan broeken met knopen. H&m had ze ook zonder knoop en zaten heerlijk, zakte ook niet af. Ook voor ieder wat wils daar. Van stoer, netjes, casual enz. Veel verschillende keus. Voorheen kwam ik er bijna nooit, altijd broeken van only ivm met mijn lengte (nogal klein😅)

4 jaar geleden

Ik haal gewoon leggings en jurkjes met lange mouwen. Ik zie de laatste tijd ook meer lange truien bij de primark. Of ik draag een lang hemdje met een vestje.

VRIEND

4 jaar geleden

Ik heb bij h en m zwangerschapspanty’s gehaald en ben van plan vooral jurkjes en rokjes te dragen de komende maanden. Ook ga ik straks naar de zara, daar hebben ze vaak van die “pull-on” broeken zoals leggings maar iets dikker. Met een oversized warme trui is dit ook wel leuk denk ik. Heb 1 mooie zwangerschapsbroek gevonden en zit lekker maar ik ben gewend van high waist jeans te dragen en mijn trui/blousjes half in te steken, dus is wat wennen!

4 jaar geleden

Bij de Lidl shop online heb je veel fijne zwangerschapsleggings, broeken en truitjes en ik heb de app van limango gedownload daar zijn vaak jurkjes enz van noppies in de aanbieding