8 Reacties

2 jaar geleden

Ik vermoed het laatste. Kan best een poosje positief uitslaan is mij verteld. Weet natuurlijk niet precies hoe het bij jou zit, maar ik heb een curettage gehad. Dan is je test al gauw negatief.

2 jaar geleden

Reactie op Annaghha

Ik vermoed het laatste. Kan best een poosje positief uitslaan is mij vertel ...
Ik ga je mn verhaal vertellen. Ik begon te bloeden met 6 weken ongeveer, belde de verloskundige daarover en mocht vervroegd komen voor de 1e echo. Daarop was te zien dat ik idd een beginnende miskraam had volgens de verloskundige. 1 Dag later werd ik gebeld door haar dat ze me alsnog terug wilde zien na een week, omdat ze toch op de echo zag dat er 2 vruchtjes waren en er mogelijk dus 1 achter zou kunnen blijven. Na 1 week teruggegaan en bleek alsnog alles weg te zijn. Wel ben ik met spoed doorverwezen naar de gynaecoloog, zodat deze verder onderzoek kan doen. En daar kan ik aanstaande vrijdag terecht omdat ik tussendoor ff op vakantie wilde met kerst. Heftig hè? Waarom moet de gynaecoloog me zien? Best vaag allemaal toch?

2 jaar geleden

Van een nieuwe zwangerschap zou je nu nog niet positief testen. Je zou de miskraam dan als een menstruatie kunnen zien. 2 weken later zou je dan een eisprong kunnen hebben. Dat is de snelst mogelijke tijdslijn. En dan zou je nu nog niet positief testen. Het is heel normaal dat HCG nog een langere tijd in je lichaam zit. Dit wordt langzaam aan minder na de miskraam. Dus je zou hier nog positief van kunnen testen. Na je verhaal die je deed over 2 vruchtjes zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat er 1 van 2 is achtergebleven. Dat zou een positieve test ook verklaren. Maar dat had de verloskundige eigenlijk moeten zien. Maar dat zal de gynaecoloog dan kunnen bevestigen van de week. In ieder geval veel succes gewenst!!

2 jaar geleden

Bij mij bleef de test na miskraam 2 maanden positief voordat alle hcg weg was.

2 jaar geleden

het kan zeker , het resultaat ligt in m'n armen 😂 2 weken na miskraam ( echt een heftige miskraam die 3 weken geduurd heeft ) gelijk weer zwanger

2 jaar geleden

Reactie op momof21991

het kan zeker , het resultaat ligt in m'n armen 😂 2 weken na miskraam ( ec ...
Wat leuk!!!! Raakte je zwanger 2 weken nadat je gestopt was met bloeden? Ik heb namelijk 1,5 week na starten van de bloeding sex gehad omdat deze toen al gestopt was. Kan ik dan nu (weer1,5 week) na de sex al een positieve test hebben?

2 jaar geleden

Reactie op Sarahxxxx

Wat leuk!!!! Raakte je zwanger 2 weken nadat je gestopt was met bloeden? Ik ...
zie het nu pas sorry! ja na het bloeden 2 weken later een positieve test in handen

2 jaar geleden

Het kan ik heb 20 januari een miskraam gehad. En daarna week later zwangerschap test gedaan was negatief. En op 18 februari voelde ik m’n misselijke en de 20ste was ik nog niet ongesteld. En test gedaan positief heb er een stuk of 4 gedaan en allemaal positief. Dus het kan. Ik dacht ook zal wel onmogelijk zijn maar ze zeggen dat je na je miskraam juist vruchtbaar bent