121 Reacties

één jaar geleden

Fijn zoiets 💕 lang onzeker geweest na mn eerste. Altijd gesport na de zwangerschap een buikje overgehouden. Nu weer zwanger. Na mn zwangerschap stuur ik zeker n foto 🤗💕

één jaar geleden

Heel goed iets, je ziet vaak de gelukkige moeders die wel het geluk hebben zichzelf te blijven na de bevalling. Zelf ben ik heel erg veranderd, alles is slap en hangt en overal striae. Mijn buik voelt helemaal geribbeld en zit onder de strepen. Nog wat kilos teveel maar dit zakt eindelijk alleen wordt het niet strakker van. Zelf na 2 jaar kan ik mezelf nog niet in de spiegel aankijken, het gevoel mijn lijf geruïneerd is. Neem mezelf kwalijk in zwangerschap niet meer gesport heb of een gezond dieet gevolgd heb om deze schade te voorkomen. Schaam me en ontzie mezelf in na zwembad te gaan of me te laten masseren dingen waar ik vroeger van genieten kon. Kan me er niet overheen zetten. Unicorn-24 hoe heb jij dit gedaan?

één jaar geleden

Er was net een stukje hierover in een krant. Dat de vrouwen die een foto opsturen meestal slanke vrouwen zijn. Dus nog wel een klein buikje en dan super slanke benen nog en meer van dat soort voorbeelden. Dus hopelijk krijgen jullie veel diverse aanmeldingen, zodat het beeld niet alsnog vertekend is.

één jaar geleden

Nog wel zwanger, maar wil na mijn bevalling in december graag wel een foto delen! Hoe lang staat dit open voor inzending?

één jaar geleden

Er was net een stukje hierover in een krant. Dat de vrouwen die een foto op ...
Dat kan ik wel voorstellen, heb zelf de lef niet foto te sturen omdat ik me behoorlijk schaam. Als het dan weer aardig normaal is geworden (zoals je je lichaam herkent) is de stap natuurlijk kleiner.

één jaar geleden

Heel goed iets, je ziet vaak de gelukkige moeders die wel het geluk hebben ...
Heel eerlijk denk ik niet dat sporten tijdens de zwangerschap of een gezond dieet volgen tijdens de zwangerschap veel had geholpen om de "schade" te beperken. Elk lichaam is gewoon anders en hersteld anders na de zwangerschap. Het los laten van jezelf de schuld geven is denk ik heel erg belangrijk. Dit is niet iets waar je met sport en eten veel aan veranderd zou hebben. Probeer dat in ieder geval los te laten. Ik begrijp dat dat heel lastig is.

één jaar geleden

Dat kan ik wel voorstellen, heb zelf de lef niet foto te sturen omdat ik me ...
Alsjeblieft schaam je niet 🤍

één jaar geleden

Er was net een stukje hierover in een krant. Dat de vrouwen die een foto op ...
Goed dat je het zegt, ik ben dus zo’n zwangere vrouw die echt alleen bij haar buik is aangekomen. Van achteren is niet te zien dat ik al 40 weken zwanger ben. Ik heb zelfs geen striae… Wel ben ik 20% van m’n lichaamsgewicht aangekomen, dus het is heel erg zwaar voor m’n rug en ik verwacht zeker nog lang een flubberig hangbuikje te hebben. Ik heb ook wel worstenvingers nu, maar dat zal niet zo opvallen op zo’n foto. 🤔 Ben benieuwd wat 24baby binnen gaat krijgen. Als er weinig foto’s van kleinere vrouwen zijn, kan het wel nuttig zijn mijne tzt te delen 🤗

één jaar geleden

Heel goed iets, je ziet vaak de gelukkige moeders die wel het geluk hebben ...
Mn vriend vind me mooi. Ik heb er een mooi kind voor terug. Wil weer gaan sporten na de 2e. Je hebt n top prestatie geleverd!💕 Denk daar ook aan. Doe stapje voor stapje iets. Dan komt t vanzelf

één jaar geleden

Reactie op Unicorn-24

Mn vriend vind me mooi. Ik heb er een mooi kind voor terug. Wil weer gaan s ...
Ben al 2 jaar verder en al veel gesport en gelijnd. Geloof er niet meer in, weet alleen niet wat met dit lijf aan moet. Schaam me hele dag door, op werk of als ik de stad in moet en mensen na me kijken. Vreselijk. Hardloop hierom in het donker

één jaar geleden

Reactie op LiEW

Nog wel zwanger, maar wil na mijn bevalling in december graag wel een foto ...
Dit wordt een vaste rubriek bij ons op de socials, dus denk dat het inzenden van foto's altijd kan! :-)

één jaar geleden

Mooi topic. Ik heb geen foto’s van mezelf sinds m’n bevalling. M’n buik is nog steeds niet terug in shape na 10 maanden en ik kan er niet naar kijken. Laat het wel foto’s zijn die jullie delen met realistische kijk op postpartum zijn en niet door vrouwen die meteen weer ‘plat’ zijn.

één jaar geleden

Goed om hier open over te zijn. Amper vijf weken na de bevalling van de derde ben ik best tevreden met m’n lijf. Immers, een topprestatie geleverd en dat 3keer! Het zou niet eerlijk zijn om haar alleen op uiterlijk te beoordelen. Tot m’n schoonmoeder ineens zegt: goh, je hebt nog wel een buikje. Waarop ik zei: ja, wat wil je, amper vijf weken geleden zat daar nog een kind in. Ik ben nog geen 30 jaar verder (zoals jij… maar dat laatste zei ik niet hardop 🤭)

één jaar geleden

Reactie op JusTaTwo

Mooi topic. Ik heb geen foto’s van mezelf sinds m’n bevalling. M’n buik is ...
Want? Meteen weer plat zijn is niet realistisch? Die vrouwen bestaan ook gewoon hè 🙂

één jaar geleden

Reactie op JusTaTwo

Mooi topic. Ik heb geen foto’s van mezelf sinds m’n bevalling. M’n buik is ...
Ik ben heel fier op mijn lichaam en was terug in shape meteen na de bevalling, als in 3dagen later was de bijgekomen 10kg eraf, En geen enkele striem. dus dat is ook wel de realiteit.😊 Ik begrijp wel wat je bedoeld dat hopelijk niet enkel deze personen een foto gaan posten want dan mist het zn doel, maar oh wat ben ik fier op mn lichaam 🙈 Ohja mijn borsten zijn wel om zeep 🤣 Dat waren prachtig goed gevulde bobbels en nu theezakjes op een lager verdiep dus zo zie je maar overal wel iets 😁

één jaar geleden

Reactie op Wensend

Ik ben heel fier op mijn lichaam en was terug in shape meteen na de bevalli ...
Dat mag zeker je trots bent op je lichaam. Maar vaak zijn de trotse moeders die mee werken aan dit soort dingen waardoor we de trotse moeders die wel weer zichzelf herkennen. Tuurlijk het is realistisch, sommige hebben zoveel geluk. Ik zal bijv niet mee werken uit schaamde durf oprecht niet, de moeders die zich zo voelen als mij wslk ook niet. Hier lijkt me lichaam nergens meer op soms als ik wat te lang kijk vraag ik me af wel door wil in dit vieze, geruïneerde lichaam. Schaam me continu overal waar ik ben, durf niet te zwemmen, schaam me voor me man, nieuwe kleren verdien in niet moet ik eerst maar beter eruit zien. Het is er continue en het valt me heel zwaar. Als ik dan zo'n terecht trots moeder als jou zie in een tijdschrift die weer mooi strak is en geen schade heeft opgelopen. Walg en haat ik dit lichaam nog meer want ik faal en ben waardeloos. Want die moeder is ook weer mooi, zie je wel.

één jaar geleden

Kort na de bevalling van de eerste… binnen no time weer platte buik en geen enkele striem. 5 maanden later zwanger van de 2e. 3 weken geleden bevallen en het gaat nu veeeeeel langzamer als bij de 1e en heb ook enorm veel striemen gekregen. Was binnen een week de 12 kg die ik was aangekomen alweer kwijt maar m’n buik is nog slap en zeker niet plat. Niks om je voor te schamen vind ik. Hoort erbij en heb 2 mooie kindjes op de wereld gezet.

één jaar geleden

Foto nu 3 weken na bevalling van de 2e.

één jaar geleden

Reactie op chan1994a

Foto nu 3 weken na bevalling van de 2e.
.

één jaar geleden

Ha, mijn lichaam heeft nooit aan de heersende schoonheidsidealen voldaan, daar wil ik even mee beginnen, maar mijn zwangerschap heeft me zoveel waardering voor mijn lichaam gebracht. Ik ben al jaren bezig met mezelf te heropvoeden dat een lichaam meer is dan iets wat aan een (eenzijdig) schoonheidsideaal zou moeten voldoen en m’n zwangerschap heeft daar erg bij geholpen. Ik ben geen stap dichter bij een platte buik gekomen en mijn borsten (waar ik voorheen erg tevreden mee was) zijn gaan hangen, de striae tiert welig, maar soit. Dit jaar ging ik lekker in bikini tijdens de hitte, wel een waar ik me goed in voelde en die mooi stond bij maat 48, maar ik wil mijn dochter bijbrengen dat een lichaam iets is wat je plezier schenkt en waar je kracht uit kan putten. Hell, mijn lichaam heeft zelfs leven gecreëerd, eat that, indoctrinatie van de beauty- en dieetindustrie! Laten we diversiteit omarmen, dus en de vrouwen die meteen weer een platte buik hebben en alle mama’s die met een buikje door het leven gaan, we mogen er allemaal zijn. Voor iedereen die zich ellendig voelt over haar lijf na de zwangerschap veel knuffels en liefs en ik hoop dat het lukt om wat mildheid naar jezelf op te brengen. Je mag er zijn! 💕