7 Reacties

één jaar geleden

Sterkher heeft echt een super fijne instagram pagina, op basis daarvan snap ik idd de positieve ervaringen. Zelf had ik voor haar gekozen.

één jaar geleden

Ik heb het Sterkher programma gevolgd, vond het heel fijn! Heerlijk om weer te bewegen en het bouwt heel rustig op. Je kan nu al beginnen met de Core Restore en vanaf 6 weken met de workouts met gewichten. M’n lichaam is heel goed hersteld, m’n core voelt echt sterk en kan nu, 7 maanden pp, m’n oude workouts weer oppakken.

één jaar geleden

Reactie op amberkas

Ik heb het Sterkher programma gevolgd, vond het heel fijn! Heerlijk om weer ...
Oh goed om te horen! Je hebt de gewichten en weerstandsband dus niet direct nodig?

één jaar geleden

Reactie op Moes1990

Oh goed om te horen! Je hebt de gewichten en weerstandsband dus niet direct ...
Nee, het begint met ademhalingsoefeningen en rekken, daarna lichaamsgewichtoefeningen en daarna begin je met of de home of de gym workouts en daar heb je gewichten voor nodig.

één jaar geleden

Hi Moes, heb jij inmiddels ook dit programma gevolgd? Bevalt het?

één jaar geleden

Ik heb ook Sterkher programma even gevolgd maar vond het niet per se makkelijk om de routine helemaal te doen. Het zijn allemaal losse filmpjes en beschrijvingen die je per oefening ziet en die je dus weer moet bekijken. Weet niet of dat nog steeds zo is maar ik vond dat niet heel relaxt. Bij mij past het beter om op YT of waar dan ook een workout video van 40/50 minuten aan te zetten en die te volgen.

één jaar geleden

Ik heb ook sterkher en het bevalt goed. Maar als je er geen geld aan wilt uitgeven kun je ook YouTube kanalen volgen of biiv. Dr maehughes, die geven ook oefeningen