28 Reacties

2 jaar geleden

Ik maak een omelet, bij het omdraaien breekt ie, dan bedenk ik : dit wordt scambled egg en dan gewoon alles kapot maken, kruiden erdoor en met spatel alles blijven bewegen tot het gaar is

2 jaar geleden

Reactie op xxTessa

Ik maak een omelet, bij het omdraaien breekt ie, dan bedenk ik : dit wordt ...
Doe je er spek bij

2 jaar geleden

Doe je er spek bij
Nee, soms wel tomaat ui pijnboompitten. Spek kan ook, je kan alles toevoegen wat je wilt

2 jaar geleden

Op gevoel: ik klop van te voren wat eieren met een beetje melk. Pan op het vuur, geen boter. Zodra het ei in de pan ligt kruiden toevoegen (meestal bieslook en peper) en is daarna scramblen als een malle met een spatel 😅. Ik doe het vuur uit als het ei nog een klein beetje nat is om het ei goed luchtig te houden. Crème fraiche ipv melk is ook lekker.

2 jaar geleden

Boter in de pan (veel! Dit is mijn geheime truc 😇) en dan de geklutste eieren in de pan en blijven roeren maar! En vooral niet te lang door blijven garen/bakken. Dan wordt het zo droog en blijft er niks van over. Succes gegarandeerd.

2 jaar geleden

Roomboter smelten in de pan, eitjes eerst klutsen met wat room of crème fraiche erdoor, en peper en zout. Dan in de pan, laag vuur, zachtjes laten garen, roeren met chopsticks. En dan zo gaat laten worden als je wilt. Het liefst op een geroosterde boterham met wat bieslook erover 😊

2 jaar geleden

Reactie op Lippie91

Boter in de pan (veel! Dit is mijn geheime truc 😇) en dan de geklutste eie ...
Haha, ik was ervan overtuigd dat het zonder boter beter was. Als ik jou zo over je geheime truc hoor, ben ik geneigd om de volgende keer flink wat boter toe te voegen om te proeven wat ik al die jaren wat misgelopen ben 😋.

2 jaar geleden

Wat een bijzonder topic.

2 jaar geleden

Reactie op Mm1508

Wat een bijzonder topic.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2 jaar geleden

Reactie op Hannati

Haha, ik was ervan overtuigd dat het zonder boter beter was. Als ik jou zo ...
Ik heb het nooit zonder boter gedaan, maar met blijft het lekker romig en creamy ipv droog gebakken.

2 jaar geleden

Reactie op Lippie91

Boter in de pan (veel! Dit is mijn geheime truc 😇) en dan de geklutste eie ...
En dan als het op je bord ligt nog wat kaas eroverheen 😋🤤 Oooh nog 5 weken 🫣😭🫣

2 jaar geleden

Reactie op Mm1508

Wat een bijzonder topic.
Ik heb sinds vandaag verlof 🎉 dus ook tijd om op “scrabbled eggs” topics te reageren 😇

2 jaar geleden

Reactie op Shenzy1

En dan als het op je bord ligt nog wat kaas eroverheen 😋🤤 Oooh nog 5 wek ...
Je kunt dit toch gewoon eten als je zwanger bent? Het ei is in principe gestold/verhit.

2 jaar geleden

Reactie op Lippie91

Je kunt dit toch gewoon eten als je zwanger bent? Het ei is in principe ges ...
Bij de zwangerhap app staat een geel uitroepteken dus ik heb het nooit gegeten tijdens een zwangerschap… Ach en 5 weken kan ik ook nog wel wachten 😜

2 jaar geleden

Reactie op Shenzy1

Bij de zwangerhap app staat een geel uitroepteken dus ik heb het nooit gege ...
Huh het is gewoon ei, je kan hem gewoon gaar bakken

2 jaar geleden

Reactie op Shenzy1

Bij de zwangerhap app staat een geel uitroepteken dus ik heb het nooit gege ...
Maar dus niet de tekst gelezen die erbij staat? 😉

2 jaar geleden

Reactie op xxTessa

Huh het is gewoon ei, je kan hem gewoon gaar bakken
Ik heb hem liever smeuïg dan helemaal gaar

2 jaar geleden

Reactie op Shenzy1

Ik heb hem liever smeuïg dan helemaal gaar
Hm oke

2 jaar geleden

Maar dus niet de tekst gelezen die erbij staat? 😉
Jawel als je hem helemaal gaar bakt geen probleem maar ik heb het liever smeuïg ipv helemaal gaar. Daarom dus… Is maar net hoe je het klaarmaakt natuurlijk

2 jaar geleden

Reactie op Shenzy1

Jawel als je hem helemaal gaar bakt geen probleem maar ik heb het liever sm ...
Dan zou ik zorgen dat je partner meteen een scrambled egg voor je maakt na de bevalling 😁