7 Reacties

één jaar geleden

Ik gebruik deze overdag https://www.kruidvat.nl/europrofit-lady-maxi-normal-sanitary-towels-maandverband/p/1391125 Lijken meer op kraamverband (wel iets kleiner hoor 😂) dan op maandverband. Hier ook heftig bloeden. Sterkte 🍀

één jaar geleden

Zelf heb ik het (nog) niet gebruikt, maar ik hoor positieve verhalen over menstruatie-ondergoed. Alleen zit daar wel levertijd op, dus ik weet niet of je nu iets aan deze tip hebt. Je zou er ongeveer 8 uur mee kunnen doen, dus in combinatie met maandverband is dat wellicht een optie.

één jaar geleden

Heftig he! Ik gebruikte van cottons pre menopauze maandverband echt heel groot en toch nog doorlekken. Ik heb geen alternatief gevonden, ze zijn niet meer verkrijgbaar. Ik lees dus mee. Ik hoop dat het weer normaler wordt.

één jaar geleden

Ik heb de eerste menstruaties mijn kraamverband weer moeten gebruiken. En zelfs dan soms na een half uur of uur al weer wisselen.

één jaar geleden

Menstruatieondergoed werkt hier fijn!

één jaar geleden

Ik gebruikte de incontinentie broekjes van de Kruidvat. Was het enige wat hielp! Bij de rest lekte ik meteen door. T liep er echt uit, vooral als ik geslapen had en het opstond.

één jaar geleden

Kraamverband gebruiken als het zo heftig is