6 Reacties

3 jaar geleden

Als eerste gefeliciteerd! 3+ betekend alleen wel al 5+. Kijk maar in de bijsluiter. Je krijgt 2 weken cadeau. Probeer te genieten van de prille zwangerschap en neem contact op met een vk.

3 jaar geleden

Reactie op xbabyboy2020

Als eerste gefeliciteerd! 3+ betekend alleen wel al 5+. Kijk maar in de bij ...
Beste, bedankt! Dit doe ik zeker !

3 jaar geleden

Hi! Heel herkenbaar! Heb dit ook gehad! Ik mocht van mezelf pas echt blij zijn na het horen van het hartje.. en dat vraagt veel geduld aangezien dat bij mij pas met 12 weken was... Tot die tijd proberen goed voor jezelf te zorgen en wel te blijven genieten!

3 jaar geleden

Ik was pas gerust gesteld na 12 weken, toen het hartje klopte en alles er goed uit zag.

3 jaar geleden

Reactie op Karindg

Hi! Heel herkenbaar! Heb dit ook gehad! Ik mocht van mezelf pas echt blij ...
Wat een geruststelling😉 danku

3 jaar geleden

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap. Het is heel normaal dat je nog terughoudend bent in je blijdschap. Na 1 gezonde dochter, 2 miskramen en nu momenteel zwanger te zijn heb ik wel geleerd om van iedere stap te genieten en blij te zijn. Een positieve zwangerschapstest is een hele goede reden om voor nu blij te zijn, aan stress heb je niks. Het volgende is de eerste echo eventueel met kloppend hartje....als die ook goed is heb je weeeer een reden om heel blij te zijn, daarna volgt het eerste trimester wat passeert....enz enz. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar voor nu ben je zwanger en heb je alle reden om blij te zijn. Al voelt het nog zo onwerkelijk!