5 Reacties

4 jaar geleden

Ik ben toen bijna 4 maanden ongesteld geweest.. komt vaker voor. Er zijn ook vrouwen die als het lichaam eenmaal gewend is aan de spiraal helemaal niet meer ongesteld worden tijdens die 5 jaar (als je hormoon spiraal hebt tenminste) ik werd het gewoon iedere maand. Ieder lichaam reageert er anders op.

4 jaar geleden

Ik heb ook een spiraal laten plaatsen en ook ik bloede best wel. Mijn lichaam moest hieraan wennen. En net dat het wat rustiger werd, werd ik ineens ongesteld. Nu ben ik elke keer netjes een maand. Heb hem nu bijna 2 maanden erin zitten. Je lichaam moet er even aan wennen. Ik heb trouwens de koperen spiraal

4 jaar geleden

Ik heb 9 mnd gevloeid na de spiraal. Gynaecoloog gaf aan dat dat waarschijnlijk dan ook zou blijven en raadde aan hem eruit e halen. Toch nog gewacht en vanaf een jaar geen bloedverlies en menstruaties meer gehad. Eerste jaar was ruk maar erna echt ideaal!

4 jaar geleden

Inderdaad even afwachten. Ik heb inderdaad een hormoon spiraal en elke lichaam is anders dus het zal mij benieuwen. Is de eerste keer.

4 jaar geleden

Mijn gynaecoloog zei dat (los van een spiraaltje, maar toch misschien heeft het ermee te maken) de eerste menstruatie na je zwangerschap meestal wat heftiger is, en dat ze daarna weer “normaal” worden. Heb zelf voor mijn zwangerschap jaren een hormoon spiraaltje gehad (Mirena) en vond het ideaal: ik was altijd best heftig ongesteld en door de Mirena werd ik helemaal niet meer ongesteld! Voor het eerst in mijn leven een normaal Hb haha! Hoop dat het bij jou ook snel beter gaat!