50 Reacties

één jaar geleden

Plassen onder de douche of met een glaasje lauw water op het toilet. Die spoel je dan tussen je benen door. Maar douche is het prettigst

één jaar geleden

Yep zeker weten douche

één jaar geleden

Ik stond heel slapjes op m'n benen na de bevalling, en plastte gewoon onder de douche, met m'n man die me vasthield langs achter. Dat was de enige manier om het wat minder pijnlijk te maken. Sommigen gebruiken ook een flesje water, maar met de doucheskop is het makkelijker vind ik. Plas loop wel langs de benen naar beneden zo maar dat was het minste van mijn zorgen toen :-)

één jaar geleden

Tijdens het plassen met een flesje water ‘mee gieten’. Dat verdunt het en dan prikt het een stuk minder.

één jaar geleden

Allereerst dikke proficiat 🤗 Klinkt heftig.... heb je een knip gehad of gescheurd ofzo? Plassen deed bij mij in begin ook pijn maar wel doenbaar... Ik zou in douche proberen inderdaad dan heb je tenminste al geen knoeiboel en geen last van het verband enzo 😅 En zeker nog eens aankaarten...

één jaar geleden

Ik heb de eerste paar keer naar de bevalling alleen maar onder de douche geplast. Het prikte dan nog wel een beetje, maar was goed te doen. Daarna had ik nog een tijdje op de wc een bidon met water erbij om tijdens het plassen er alsnog water over te laten lopen.

één jaar geleden

En gefeliciteerd met je kindje! 😍

één jaar geleden

Ik had een drinkbus uit niet te harde plastiek die ik vulde met lauw water, dit gebruikte ik om te spoelen. Het lauwe water deed ook gewoon echt deugd eigenlijk.

één jaar geleden

Jazeker onder de douche helpt! Of op de wc met een bidon of spuitflesje wat water mee spuiten. Dan brandt het niet zo.

één jaar geleden

Douche! Plassen en tegelijkertijd zachtjes spoelen. Bij beide kinderen zo gedaan en straks weer vanplan. 😉

één jaar geleden

Jazeker. Onder de douche gaan en zo koud mogelijk voor daar onder. Ff de boel blussen zeg maar... Ik kreeg van onze kraamverzorgende boterham zakjes met appelstroop, wat uit de vriezer kwam. Om het daar tussen te leggen. Klinkt misschien raar maar is echt een aanrader. Ik was er heel blij mee. 🤞🍀🌸

één jaar geleden

Ik had een maatbeker met lauw water, kon niet zonder.

één jaar geleden

Maar je plas gaat dan toch echt alle kanten op als je het zo al rechtstaand doet?

één jaar geleden

Reactie op Hallohierbenik

Ik had een maatbeker met lauw water, kon niet zonder.
Ik deed het met een (nieuw) plantengietertje🤣 Werkte perfect!

één jaar geleden

Douche inderdaad. En ik had een fles bij de wc. Niet eens een bidon, maar gewoon een flesje waardoor ik tijdens het plassen een flinke straal overal langs kon laten lopen. Maar fijn was het nog steeds niet.

één jaar geleden

Onder de douche inderdaad! Op de wc plaste ik met een warme natte hydrofiel doek er tegenaan gedrukt. Werkte voor mij, prutsen met een fles water was niet echt aan mij besteed..

één jaar geleden

Inderdaad de tips die al gegeven zijn en zorg dat je veel drinkt zodat je urine niet zo geconcentreerd is, dat scheelt soms ook!

één jaar geleden

Ik eerste ongeveer 5 dagen alleen onder de douche geplast. Waren nog tijd in het ziekenhuis ivm dochter, dat maakte het mischien ook makkelijker. Persen met poepen durfde ik niet dus dat echt heel ontspannen laten komen toen het zover was (wel op wc 😉).

één jaar geleden

Reactie op gekkewolk

Maar je plas gaat dan toch echt alle kanten op als je het zo al rechtstaand ...
Dat valt wel mee hoor. En zo wel, dan staat de douche toch aan om t weg te spoelen? 😅

één jaar geleden

Ik plaste inderdaad onder de douche, met de straal aan 😜. Of anders op de wc als je een bidon er tegenaan leeg spuit. Wordt beter hoor na een paar dagen!