Steeds verkouden

Ima_hoi
één maand geleden
Volgen
Ze hadden me al gewaarschuwd: in baby's eerste jaar op het kinderdagverblijf neemt hij alle verkoudheidsvirussen mee naar huis. Nou dat is waar. Hij is nu een maand gestart en ik ben nu met m'n derde verkoudheid bezig. Wat doen jullie om te zorgen dat je niet iedere week bij de ggd zit voor een corona test? Goede tips om je weerstand te versterken? Vitamines? Ik kan alle suggesties goed gebruiken!
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
6 reacties
mmo
één maand geleden
Haha ja vervelend he! Ik werk in het basisonderwijs dus gelukkig al een aardige weerstand opgebouwd! Hier werkt het super om een halve citroen uit te persen in heet water en beetje honing. Is niet heel lekker maar echt een vitamine C bom!
  • Rapporteren
firsttimemom21
één maand geleden
Ik heb hetzelfde. Ook al een aantal keren echt koorts gehad. Denk ook echt dat het iets is waar je doorheen moet
  • Rapporteren
Hnvd
één maand geleden
Sinds mijn zoon naar de opvang gaat, hebben mijn vriend en ik ook echt een abonnement op de teststraat 😅
  • Rapporteren
Mickey85
één maand geleden
Wij testen niet bij elke verkoudheid van ons kind. Dan blijven we elke week testen. We hebben Corona gehad en toen getest omdat mijn vriend koorts kreeg.
  • Rapporteren
EVB93
één maand geleden
Niet testen! Ik test thuis en ik vind dat verkoudheid erbij hoort. Als mijn kind verkouden is hebben wij het 7/10 ook erna. Jammere is dat er wordt gedacht soms dat dat niet meet bestaat. Vitamines zouden misschien wel een goede aanvulling zijn idd!
  • Rapporteren
Penc
één maand geleden
Ja hier nog een tip geef dubbele vit d als ze verkouden zijn. En zelf geef ik mijn dochter van 1 jaar 1/2 kauwtablet vit c 80. Vd kruidvat. Vind ze heerlijk. Maar met 5mnd krijgen ze die ws niet weg. Of fijn malen. Zelf ben ik begonnen met mullers levertraan (visolie) . Fabrikant zegt op de website vanaf 6mnd halve dosis geven. Anders moet je bij de g en w of zo iets winkel even vragen wat er is om weerstand te verhogen.
  • Rapporteren