21 Reacties

één jaar geleden

Wij hebben een huis gekocht met een stoomoven 1 jaar geleden. Gebruik het nooit, alleen de normale ovenfunctie. In het begin gebruikt om eea op te warmen torn we nog geen magnetron hadden. Bijv stamppot, maar het werd zo nat. Moet zeggen dat ik geen stoomovenexpert ben hoor! Maar goed, ik had liever een combi oven/magnetron gehad dan een stoomoven.

één jaar geleden

Reactie op BabyE2021

Wij hebben een huis gekocht met een stoomoven 1 jaar geleden. Gebruik het n ...
Bedankt voor je reactie. Ik ben dus ook bang dat we straks 1000 euro neerleggen voor zo’n stoomoven en het dan ook nooit gebruiken 😅

één jaar geleden

Wij hebben er een op het werk (woongroep met dementerende ouderen), maar wij koken gewoon altijd de aardappelen en groentes enz op het fornuis. Vind het maar een gek ding die stoomoven, vind die plaat ook rot schoonmaken. Ik zou zoiets niet in de keuken hoeven 🫢 gebruiken de oven alleen als oven en niet de stoom functie ervan.

één jaar geleden

Wij hebben een huis gekocht waar al een stoomoven in zat. Een paar keer gebruikt, maar wat een gedoe. Ik stoom graag groenten en ben dat blijven doen in mijn normale pannen.

één jaar geleden

Ik gebruikte deze in mijn vorige huis dus echt vaak, vond het ideaal. Kon hem inplannen in de ochtend en dan bij thuiskomst vanuit mijn werk was het eten klaar. En het smaakte gewoon goed. :)

één jaar geleden

Reactie op Alleenmaarliefde2022

Ik gebruikte deze in mijn vorige huis dus echt vaak, vond het ideaal. Kon h ...
Deed je dan dus ook groente vlees en aardappels tegelijk of? Ja het klinkt ideaal!

één jaar geleden

Wij hebben toen we een paar jaar geleden een nieuwe keuken kochten er een stoomoven in gedaan. Nooit gebruikt.. nu gaan we verhuizen en weer een nieuwe keuken, doen een normale oven en een oven/magnetron. Wij warmen amper wat op, dus die enkele keer dat er smaak of vitamines vervagen maakt dan ook niet uit😅

één jaar geleden

Wij hebben er sinds een paar jaar 1. Wij vinden het echt zó ideaal! Voor groentehapjes van de kinderen, onze groenten echt perfect! Ook om deeg te laten rijzen is dit goed😃 wij gebruiken m bijna dagelijks.

één jaar geleden

Reactie op kvinne

Deed je dan dus ook groente vlees en aardappels tegelijk of? Ja het klinkt ...
Ja vlees al licht aanbakken en aardappels en groente. Ik had 3 etages. Weet niet of dit normaal is ofzo hoor. Ballen gehakt, biefstuk oid en speklapjes heb ik nooit gedaan overige vlees wel.

één jaar geleden

Wij hebben een oven en een stoomoven van Neff, super tevreden over. Maakt koken en bakken heel gemakkelijk en leuk ;-).

één jaar geleden

Wij hebben m nu een jaar en eerlijk gezegd gebruik ik m alleen voor lasagna (is echt veel lekkerder moet ik zeggen omdat er vocht wordt toegevoegd). Elke keer als ik groente kook denk ik ohja kon ook in de stoomoven en ondertussen dus nog nooit daarvoor gebruikt

één jaar geleden

Reactie op hanneke84-24

Wij hebben er sinds een paar jaar 1. Wij vinden het echt zó ideaal! Voor gr ...
Welke hebben jullie?

één jaar geleden

Reactie op kvinne

Welke hebben jullie?
Wij hebben onlangs al ons witgoed (wat allemaal kapot ging) vervangen door miele. Topspul 👌

één jaar geleden

Reactie op hanneke84-24

Wij hebben onlangs al ons witgoed (wat allemaal kapot ging) vervangen door ...
Oke good to know! En welke Miele stoomoven hebben jullie?

één jaar geleden

Wij hebben in ons nieuwe huis sinds april een stoomoven van Miele. Die op hogedruk. Echt belachelijk veel geld, maar het o zo waard. Gebruik hem dagelijks. Ik gebruik hem (voorlopig) enkel voor groenten en aardappelen en de hapjes van onze kleine meid, maar wil als ik vakantie heb ook wel echte receptjes gaan opzoeken voor ook vis bv. De hogedruk maakt dat alles echt zo snel klaar is.. ik ben topfan!

één jaar geleden

Wij hadden er in ons vorige huis één en hebben hem maar een paar keer gebruikt. Zou er zelf dus geen geld aan besteden.

één jaar geleden

Reactie op januarbaby2021

Wij hebben in ons nieuwe huis sinds april een stoomoven van Miele. Die op h ...
Hier ook dezelfde oven. Ik heb heel erg getwijfeld maar gebruik hem elke dag. Eten in een paar minuten klaar en ik maak er ook stoofvlees, soep of stoofperen in, normaal hele dag op het vuur nu na een 45 minuten aan tafel

VRIEND

één jaar geleden

Wij hebben een Samsung combi stoomoven. Ik gebruik de stoomfunctie erg vaak. Groente en aardappelen kook ik eigenlijk nooit, gaat altijd in de stoomoven. Maar ik gebruik hem bijvoorbeeld ook om zelf brood te bakken (lekker knapperig korstje door de stoom), pudding te maken en om te wecken. Ik vind het echt een geslaagde aankoop. De gewone oven functie gebruik ik niet zo vaak, want ik heb ook nog een aparte oven.

één jaar geleden

Wij zouden er inderdaad nog wel een aparte oven bij willen. Je kunt niet stomen en bakken tegelijk. Wij hebben nu een combi hetelucht en stoomoven van miele. Wél ideaal is dat deze een timer heeft. Je zet alles erin, zegt dat het bijv klaar moet zijn om 19u en voila😃 Wel een prijskaartje van bijna €4000

één jaar geleden

Reactie op hanneke84-24

Wij zouden er inderdaad nog wel een aparte oven bij willen. Je kunt niet s ...
Wij hebben precies dezelfde oven, echt heel fijn!