10 Reacties

6 jaar geleden

Mag gewoon hoor, niet zo onzeker zijn

VRIEND

6 jaar geleden

Die brie van bakkerij bart is veilig. Gewoon "massaproductie" dus normale brie zegmaar 馃槝

6 jaar geleden

Ik heb bij Bakker Bart gewerkt. Is gepasteuriseerd.

6 jaar geleden

Mijn verloskundige zegt altijd "Zolang jij niet hele blokken brie (kaneel, salami etc) naar binnen werkt, zit het echt wel goed." Komt helemaal goed joh! 鉂わ笍

6 jaar geleden

En mocht je twijfelen bij z鈥檔 broodzaak , niet doen! Doe ik ook niet. Dan haal ik in de superMarkt wel brie en dan maak ik t thuis wel

6 jaar geleden

Het kwam uit de oven toch, dus verhit. Dan zit het sowieso goed! Ik had laatst een heel pakje rookvlees gegeten omdat ik dacht dat dat mocht, maar niet dus馃槄 en had vandaag een goede echo!

6 jaar geleden

Nederlandse brie zijn altijd gepasteuriseerd Geen paniek. 馃槝

6 jaar geleden

Reactie op lian99

Mijn verloskundige zegt altijd "Zolang jij niet hele blokken brie (kaneel, ...
Maar brie is zo lekkerrrrr.. Ook in hele brokken 馃槆

6 jaar geleden

Reactie op Babywal

Het kwam uit de oven toch, dus verhit. Dan zit het sowieso goed! Ik had laa ...
Oeh dat had ik dus met Groningse metworst. Lekker in lopen eten totdat ik hier ergens ook sen bericht zie staan en het dus helemaal niet mag. Oeps. Ook goeie echo na die tijd gehad. 馃檲

6 jaar geleden

Commerci毛le brie is zo goed als altijd gepasteuriseerd. Zou trouwens echt doodzonde zijn om ongepasteuriseerde in een panini te stoppen. En, verhit tot hij smolt ... zeker veilig. No worries.