12 Reacties

gisteren

Heb er geen ervaring mee, maar zo’n pizzarette lijkt me echt zo’n ding wat je hooguit 1 keer per jaar gebruikt of na 1 keer de schik al af hebt… We hebben daarentegen wel een Ferrari pizza-oven. Die gebruiken we ook maar een paar keer per jaar (de voorbereiding kost redelijk wat tijd en dan is het het fijnste om dan meteen flink wat pizza’s te bakken voor een groepje mensen), maar gebruiken hem dan wel met veel plezier en goed resultaat. In een paar minuten heb je een heerlijke pizza met krokante bodem. Hebben al eens met twee pizza oventjes pizza’s voor de hele straat gebakken, liep als een trein :-D

gisteren

In ieder geval dan 1 met minimaal 5 vakjes. Wij hebben er 1 met 4 en als je dan met 5 pizzarette is het gewoon lang wachten.

gisteren

Wij gebruiken em met zn drieën en hebben een 6persoons. Het grootste nadeel is dat het vrij lang wachten is voor het klaar is. Maar zijn er nog steeds heel blij mee. Ik neem altijd de mini pizzabodems van Jan, en bak die vantevoren even af in de oven, is het wat sneller klaar 😋 De pizzarette staat bij ons nog steeds meerdere keren per jaar op tafel. Doen vaak een spelletje tussendoor en is bij ons dè avond om even met de puber wat langer aan tafel te zitten.

gisteren

Heb op Marktplaats gekeken, maar als ik zoek op pizzarette kom ik vooral advertenties tegen van apparaten die amper zijn gebruikt en waar nog maar heel weinig geld voor wordt gevraagd. Ruimtegebrek zie ik als meest voorkomende argument voor verkoop. Als je zoekt op ferrari pizzaoven dan zijn ze of nooit uit de doos gehaald of juist meerdere keren gebruikt. Mijn tip voor 5 personen zou een (Ferrari) pizza oven in combinatie met een goede pizzasnijder zijn. Omstebeurten een pizza beleggen en samen steeds lekker een puntje eten, terwijl de volgende pizza ligt te bakken.

gisteren

Reactie op Esther_34

Wij gebruiken em met zn drieën en hebben een 6persoons. Het grootste nadeel ...
Klinkt wel gezellig met een spelletje tussendoor :-D.

gisteren

Toevallig net ‘zomaar’ de pizzarette gepakt van zolder, met bodems van de AH (vriezer). Wij hebben met 6 vakjes, van Emerio. Super blij mee! Heerlijk met crème fraiche ipv tomatensaus, rauwe ham, kaas en voor de liefhebber ananas. 🍍

15 uur geleden

Wij hebben een 6 persoons pizzarette (Emerio) die zéker niet ‘maar 1x per jaar’ op tafel staat. We gebruiken hem meestal met z’n 3en, maar ook vaak als er mensen komen eten. Soms gebruiken we ‘m ook tijdens een ‘datenight’ als we met zijn 2en zijn. Super gezellig, want je zit gewoon wat langer te tafelen dan normaal. Wij hebben soms alleen iets te weinig geduld, dus gebruiken 2 bakspatels pp😅 Voor 5 personen zou ik aanraden om dus ook absoluut minimaal een 6 persoons pizzarette aan te schaffen. Wij gebruiken altijd de bodems uit de diepvries van de AH.

15 uur geleden

Ik zou er eerst een keer eentje lenen voor je er een koopt, kun je eens kijken of je er plezier van hebt. Anders toch zonde van het geld, de ruimte en de grondstoffen.

13 uur geleden

Wij hebben de pozzareta met gourmet gedeelte voor 6 personen mede omdat hier niet iedereen van pizza houd. Met kerst gebruiken we deze altijd tussendoor ook nog wel eens

13 uur geleden

Dan zou ik voor eentje kiezen voor 6 personen. Wij gebruiken hem toch wel paar keer per jaar, ook voor avonden met vrienden. Heel de tafel vol lekkere dingen en dan kun je een hele tijd gezellig tafelen. Wij gebruiken vaak van die verse oizzabodems, van die platen. Die knippen we dan in vierkantjes.

12 uur geleden

Wij maken altijd zelf bodempjes. Die kan je gewoon invriezen en dan heb je devolgende keer weinig werk.

11 uur geleden

Dank voor jullie input!!