16 Reacties

één jaar geleden

Curacao😃

één jaar geleden

Kroatië

één jaar geleden

Wil je binnen Europa blijven of maakt dat je niet uit?

één jaar geleden

Wij zijn toen ik zwanger was naar Dubai gegaan, auto gehuurd en stond meteen klaar bij het vliegveld. Was mooi weer, lekker eten, super hygiënisch en konden zelf alle kanten op met de auto. Er is daar genoeg te doen, wij konden alleen niet de woestijnsafari doen vanwege de zwangerschap. Andere bestemmingen: Griekenland Turkije Curaçao en Kroatië lijken mij ook mooie bestemmingen wat andere dames hierboven zeiden. Weet natuurlijk niet waar jullie van houden maar hopelijk krijg je goede tips!

één jaar geleden

Italië! Als je richting Azië wilt is Japan nog een idee? Superhygienisch en zijn ook echt vakantie-eilanden (Okinawa).

één jaar geleden

Italië! Zou Thailand ook zeker niet doen.

één jaar geleden

Sardinië, Sicilië, zuid Portugal, Marokko.. dat waren onze ideeën. Kouder kan ook; Ardennen, Engeland, Schotland, Denemarken

één jaar geleden

Als je buiten Europa wilt: Zuid-Afrika is ook een veilige optie tijdens de zwangerschap

één jaar geleden

Ik ben op Curacao geweest toen ik 10 t/m 12 weken zwanger was (nu 16+4) bloedverziedend heet, dus echt heel weinig gedaan 😂 blij dat we een villa met zwembad hadden. Italië zou ik persoonlijk niet doen omdat je zoveel lekkere dingen niet kan/mag eten 🥺. Ben zelf gek op alles wat rauw is (zowel vlees als kaas) dus dat is dan echt afzien haha.

één jaar geleden

Reactie op Momlove90

Curacao😃
Curaçao is ook risico voor Zika toch?

één jaar geleden

Reactie op 228-Elise

Curaçao is ook risico voor Zika toch?

één jaar geleden

De site is al een poos niet meer geüpdatet. Dus niet meer zo betrouwbaar. In 2018 is curacao van de lijst verwijderd, omdat er geen besmettingen meer zijn gevonden.

één jaar geleden

Reactie op BabyJuni22Zomer

De site is al een poos niet meer geüpdatet. Dus niet meer zo betrouwbaar. I ...
Oh dat wist ik niet! Er staat onderin page last reviewed may 24, 2022. Ik ben me zelf ook aan het oriënteren op “veilige” landen. Weet jij een betrouwbare site?

één jaar geleden

Reactie op 228-Elise

Oh dat wist ik niet! Er staat onderin page last reviewed may 24, 2022. Ik b ...
Ik heb zelf vorig jaar ook veel informatie gezocht, maar wij gingen naar Dubai. Dat was geen risicoland. Ik zou zelf de GGD vragen om reisadvies. Zij zullen vast en zeker op de hoogte zijn van de actuele situatie. Ik weet nog wel dat meer sites geen update meer hebben gehad. @ ik zie idd dat er nu een update staat. Ik heb die site toen helemaal doorzocht maar toen kreeg ik een melding dat de site niet actueel is. Ik zou alsnog ff de GGD vragen. Lijkt me het meest betrouwbaar

één jaar geleden

We kunnen pas begin augustus, en heb net berekend dat ik dan net de 12 weken gepasseerd ben (als alles nu goed mag gaan). Wij zijn geen types voor Spanje. Sardinië en Sicilië zijn we de laatste 2 jaar geweest, dat was top. Buiten Europa voelt niet fijn. Dus ik denk dat we maar water bij de wijn moeten doen en toch iets binnen Europa moeten zoeken. Als het maar geen massatoerisme is.

één jaar geleden

Reactie op anne-91

We kunnen pas begin augustus, en heb net berekend dat ik dan net de 12 weke ...
Die site lijkt ook betrouwbaar. Je zou nog eens een berichtje kunnen doen?