6 Reacties

één jaar geleden

Zou zeker geen autostoel mee zeulen. Je zou een auto kunnen huren met auto stoel. Of als je een taxi boekt vantevoren bellen of ze er 1 kunnen sturen met auto stoel.

één jaar geleden

En met het openbaar vervoer reizen zoals de bus? Anders een autostoel huren voor de huurauto

één jaar geleden

Toen wij op Gran Canaria waren, reed de taxi op het vliegveld naar een schuurtje en stapte uit. We waren even verbaasd maar hij kwam terug met een autostoel! Niet de meest veilige maar beter dan niks. Op zich mag je in de taxi je kind op schoot houden. Maar wij hebben bij het bellen voor een taxi er steeds bij gezegd dat we een eenjarige mee hadden en zo kwam er elke keer een taxi met iets dat op een autostoel leek. Kan je het bij de transfer ook niet vragen?

één jaar geleden

Wij hebben de taxi van tevoren geregeld zodat ze een autostoel mee hadden, was geen probleem! En een auto gehuurd met autostoel. Vorig jaar ook een keer een transfer met een bus gehad, toen gewoon op schoot of in de draagzak gehouden. Soms gaat het niet echt anders en het was ook maar een klein stukje.

één jaar geleden

Dank je wel allemaal! We gaan er inderdaad maar niet mee sjouwen :)

één jaar geleden

Wij gaan over 2 weken naar gran canaria. Via tui hebben we de transfers omgezet in een taxi. We hebben doorgegeven dat er een kindje van 21 maanden mee gaat. Dus ben benieuwd of er een stoeltje is. 🤓 de ritjes ter plekke zou ik niet weten. Ze "mogen" dan wel op schoot in een taxi. Verder heeft gran canaria ook wel goede busverbindingen... dan zit je kindje ook op schoot.