Vakantie Toscane

BBX
één maand geleden
Volgen
Tips gezocht Mijn man en ik willen in september met ons zoontje van bijna 2 en ons dochtertje van dan 3 maanden naar Italië. Wij zijn op zoek naar een mooie accomodatie. Wie heeft er goede ervaringen? Waar we naar op zoek zijn: - geen hotel of camping - iets met een (verwarmd) zwembad - iets waar mijn man en ik s avonds ook nog lekker binnen en buiten kunnen zitten, terwijl de kinderen slapen (mag een gedeelde ruimte met anderen zijn) - iets waar we ook leuke dagen kunnen hebben als we niet op stap gaan - mooie ligging in de natuur - als er andere kinderen zijn is dat ook een pré Alvast bedankt voor het meedenken!
Reageer
Typ hier je reactie
3 reacties
MommyR2020
één maand geleden
Dimora San Carlo in Piëmonte. Precies waar je naar op zoek bent! Wel heel kleinschalig en denk niet dat er andere kinderen / vermaak is maar wij hebben het er heerlijk gehad. Je kunt zelfs bij het zwembad liggen met uitzicht op je appartement. In de avond kun je ook beneden zitten met een borrelplank en je kunt er heerlijke wijnen drinken, terwijl je de ingang van je appartement kan zien en je de babyfoon kan horen. Dit is overigens niet in Toscane. In Toscane raad ik dit aan: https://www.canalicchiodisoprawinerelais.com/en/camere/accommodation
SNSZ
één maand geleden
Wij gaan toevallig ook in september naar Toscane(3 weken). Ons zoontje is dan 8 maanden en via Airbnb hebben wij (hopelijk) mooie accommodaties kunnen boeken. Liggen een beetje tussen de bezienswaardigheden en leuke plaatsen in, zodat we vanuit de Airbnb op pad kunnen. Ze hebben alle 3 een zwembad, bij 2 geven ze aan dat er kinderspeelgoed aanwezig is(ben benieuwd hoe dat in de praktijk is) en eentje heeft zelfs paarden. Ze zijn allemaal kleinschalig, denk aan 3 a 4 appartementen. In ieder geval genoeg leuks te vinden en lekker om te verblijven als je een dag niet op stap gaat:)