8 Reacties

één jaar geleden

Zucht. Nee.

één jaar geleden

Bevat je vape nicotine? Dan sowieso niet. Ik weet er verder te weinig van maar ik vind het sowieso rommel en zou het geen prettig idee vinden dit in mijn lijf te hebben terwijl ik mijn kindje zou voeden. Dat is echter een persoonlijke mening en niet onderbouwd verder.

één jaar geleden

https://www.lalecheleague.nl/borstvoeding-abc/artikel/258-schadelijke-stoffen-in-moedermelk Hier kan je informatie vinden over nicotine en borstvoeding. Ook is een klein stukje opgenomen over vapen.

VRIEND

één jaar geleden

Gevaarlijk topic na een vorige die uit de hand liep over roken😅. Lees online op de LLL link. Verder is moedermelk altijd beter dan geen moedermelk. Althans met roken. Er is volgens mij nog te wei if onderzoek naar schadelijke effecten van vapen.

VRIEND

één jaar geleden

Je kan alles doen tijdens borstvoeding. Gezond voor je kindje (en jezelf) is het echter niet. Maar als je vaped en geen bordstvoeding geeft krijgt je kindje dit ook binnen dan is bv geven alsnog aangeraden tov kv. Als je helemaal niet vaped is natuurlijk stuk heter voor de gezondheid van beiden. https://www.radboudumc.nl/nieuws/2022/vijf-vragen-over-e-sigaretten-vapen-aan-kinderlongarts-peter-merkus

één jaar geleden

Misschien een reden dat je er niets of weinig over kan vinden

één jaar geleden

Bij twijfel niet doen.

één jaar geleden

Als je in het Engels zoekt, is er vrij veel over te vinden. In het Nederlands inderdaad vrijwel niets, helaas.