25 Reacties

3 jaar geleden

Ik heb ook niet zoveel te doen maar ik vind puzzelboekjes wel ontspannend en leuk om te doen.

3 jaar geleden

Wat wandelen buiten En ik sprak tijdens mijn zwangerschap wel 1 op 1 af met 1.5 meter afstand. Met slecht weer naar een overdekte winkelcentrum.

3 jaar geleden

Koken en bakken doe ik de hele tijd♡

3 jaar geleden

Reactie op HisQueen01

Koken en bakken doe ik de hele tijd♡
Hi kan je ook niet slapen

3 jaar geleden

Lekker lezen, een boek of een fijne stapel tijdschriften.

3 jaar geleden

Bullet journalen:) haha

3 jaar geleden

Wandelen met een vriendin Tv kijken Bellen met mensen Door de corona is het wat lastiger Maar probeer toch te genieten van je rust als de baby er eenmaal is komt tie stilte en rust nooit meer terug😂😂😂

3 jaar geleden

Reactie op Hannan31

Hi kan je ook niet slapen
Haha nee, alle kinderen waren om 5 uur wakker 😓😭 dus ik ben maar opgestaan, wasmachine aan, en msemmen maken 🙈

3 jaar geleden

Series kijken, kleuren voor volwassenen, dingen bakken, vlogjes kijken van andere mama's, huis inrichting veranderen

3 jaar geleden

Ik zie ook steeds vaker dat mensen koken en dan bijv een hele maaltijd bezorgen of op laten halen tegen betaling😁 of gebakjes of taart. Zoiets zou je vanuit huis kunnen doen maar lang staan met bekken is ook niet echt handig

3 jaar geleden

Reactie op R.mse

Ik zie ook steeds vaker dat mensen koken en dan bijv een hele maaltijd bezo ...
Weet niet of dit in corona tijd nog erg verstandig is.... en of mensen dit nog aandurven nu.

3 jaar geleden

Schilderen op nummer. Boeken lezen. Films/series kijken. Ik zit sinds mei thuis, 1 juli bevallen maar voor die tijd verveelde ik me ook niet echt.

3 jaar geleden

Bakken en idd koken, uitgebreid soep maken of een stoofpot vind ik altijd een heerlijke herfst activiteit. Boeken lezen! Abonneer je op de bieb of gebruik een e-reader als je van lezen houdt. Ik ben momenteel verslingerd aan boeken over WO2 en de holocaust. Wandelen of fietsen. Of verwen je zelf met een zwangerschapsmassage of een manicure (mag dit eigenlijk nog met de nieuwe maatregelen?) Afspreken met een vriendin op 1. 5meter, lekker wandelen of films kijken.

3 jaar geleden

Reactie op HisQueen01

Haha nee, alle kinderen waren om 5 uur wakker 😓😭 dus ik ben maar opgesta ...
Massa allah.

3 jaar geleden

Klantenservice thuiswerk! Bv de coronatestlijn

3 jaar geleden

Geen tips, maar ik wil je sterkte wensen en hoop dat de zwangerschap snel voorbij is haha. Ik had maar 1,5 week vrij voordat mijn zoon geboren was, maar god wat haat ik thuis zitten. Zelfs nu mijn zoon er is verveel ik me nog vaak als ik niet hoef te werken. 😅 het is me nog steeds vaak te rustig.

3 jaar geleden

Wat een luxe die vrije tijd ondanks alles! Ik ben moeder van 3 en de 4e op komst. Ik verveel me nooit, sterker nog ik kom eigenlijk tijd tekort 🙂. Ik zou zoveel meer willen doen. In huis zowel als voor mezelf. Geniet van deze tijd, en misschien heb je thuis nog wat dingen die je nu aan zou kunnen pakken waar je later profijt van hebt? Zoals opruimen of schoonmaak, of minimaliseren als je dat leuk vindt bijvoorbeeld? Of inderdaad lekker koken of bakken 😀

3 jaar geleden

Hier het zelfde. Heb wel nog een zoontje van 15 maanden rondhuppelen. Maar soms verveel ik me ook. Gister heb ik pindarotsjes gemaakt. Heb me verven op nummers via Ali besteld dus die verwacht ik over een maand of 2 😅 16 november komt de babykamer kan ik me daar weer eens aan amuseren. En verder weet ik het ook niet echt.

3 jaar geleden

Foto album maken, met fotos van de echo, van je buik, evt. babykamer als je die al hebt! Ik heb een album vol met echos en buikfotos, voor de bevalling, een album van de bevalling en nu een album met alle “gewone fotos”!

3 jaar geleden

Ik heb uuuuren gepuzzeld.. Zweedse puzzels waren favoriet 😄