27 Reacties

2 jaar geleden

Ja hoor, kan prima. Met 17 weken heb je meestal lichamelijk nog weinig last (uitzonderingen daargelaten). Ik heb tot mn laatste week nog op hakken gelopen.

2 jaar geleden

Bij mijn eerste ben ik met 16 weken getrouwd op hakken. Bij mijn tweede kreeg ik met 12 weken al last van mijn bekken, waardoor hakken echt niet meer konden. Ik zou dus kijken voor een alternatief en vast informeren of zo nodig kort van tevoren je jurk nog ingekort kan worden.

2 jaar geleden

Ik ben met 28 weken getrouwd. Ik had blokhakken en dat ging goed. Sleehakken moet denk ik al helemaal wel goedkomen.

2 jaar geleden

Ik liep met 35 weken nog op hakken🤣 waar een wil is, is een weg haha. Ik droeg wel laarzen met een wat dikkere hak en dat ging prima hoor 😊

2 jaar geleden

Ik ben vorige week met 25 weken getrouwd en had een blokhakje aan. Voor de zekerheid had ik ook een paar witte sandaaltjes mee. Moet wel zeggen dat ik einde dag wel last kreeg van bandenpijn maar dat zal eerder door algemene vermoeidheid zijn gekomen dan door m’n hakken

2 jaar geleden

Ik denk dat jouw lichaam jou dat het beste kan vertellen. Heb je al last van zwellende voeten of enkels of andere dingen, dan draag je beter geen hakken. Als je geen dergelijke kwaaltjes hebt, wat ik je toewens, dan zou ik er voor gaan! Geniet ervan!

2 jaar geleden

Is echt voor iedereen anders ik liep op stiletto's na binnen toen ik ingeleid ging worden voor mijn zoontje 7 jaar geleden 😂 en +35kilo extra aan gewicht hahah nergens last van gehad.

2 jaar geleden

Is echt voor iedereen anders ik liep op stiletto's na binnen toen ik ingele ...
Wow dat is wel intens!!! Ik kon alleen nog slippers aan aan het einde van de zwangerschap haha

2 jaar geleden

Is voor iedereen anders. Ik droeg in april gewoon nog mijn (naald)hakken. Maar ik liep voor de zwangerschap nooit ergens anders op. Aan het einde van de dag waren m’n voeten wel wat opgezwollen (was ook mijn bruiloft).

2 jaar geleden

Wow dat is wel intens!!! Ik kon alleen nog slippers aan aan het einde van d ...
Jaaa als ik er nu aan terug denk denk ik echt van hoe dan 😂😂😂 kom nu niet eens tot het einde van de straat met een klein hakje aan.

2 jaar geleden

Ik heb ook zeker nog op hakken gelopen tot week 36! Toen ging m’n verlof in. In het begin hoge hakken en na een tijdje wat lagere laarsjes met hakken. Rond week 17 kan het zeker nog 🥰 geniet van je prachtige dag!

2 jaar geleden

Ik heb dit weekend ook hakken gedragen voor een feest en die waren 10 cm. Bijna 27 weken. Wel wat dikke voeten aan het einde van de avond maar gaat wel gewoon nog!

2 jaar geleden

Ik ben 34+5 en loop nog altijd op hakken🤣 sneakers vind ik dus niet lekker lopen haha

2 jaar geleden

Ben je gewend op hakken te lopen? Zo ja, dan zou het geen probleem moeten zijn. Ik ben 21+2dagen en draag 4x per week hakken van 8-12cm naar m’n werk, heb er 0 moeite mee. Het zijn wel blokhakken/sleehakken, naaldhakken kan vast ook maar daar loop ik zelden op. 💃🏻💃🏻💃🏻

2 jaar geleden

Het kan nog prima, maar een ballerina of slipper in de achterbak hebben kan heel fijn zijn. Je weet niet hoe het weer dan is, sommige vrouwen gaan met warmer weer van het een op het andere moment vocht vast houden en dan wordt t wat lastig.

2 jaar geleden

Het ligt eraan of je pijn hebt... ik had bekkenpijn vanaf 15 weken. Daarna (door oefeningen?), vanaf 20 weken, niet meer. Kreeg pas weer last in de laatste week.

2 jaar geleden

Ik ben nu zelf 31 weken zwanger en draag dagelijks hoge hakken aan naar het werk 😍

2 jaar geleden

Een sleehak is niet heel onstabiel - het is niet zo dat je met je hiel alleen op een punt van een kleine cm rust zeg maar ☺️ Ik ben het gewend om op hakken te lopen, heb geen klachten van mij bekken en kan nu met 27 weken nog steeds gewoon mijn hoge hakken aan.

2 jaar geleden

Kheb tot men einde op hakke kunne lope , natuurlihk tege de avond voelde ik da wel zwaar🙈

2 jaar geleden

Ik heb tot week 30 op vrij hoge hakken kunnen lopen, daarna kreeg ik last van mijn rug.. dus denk dat 17 weken nog prima te doen is. Al is dit natuurlijk ook afhankelijk van of je al eerder last krijgt van je bekken. Een mooie trouwdag gewenst!