49 Reacties

3 jaar geleden

Serieus? Is dit echt? 3 keer per week vind ik al best veel😅 Hij mag denk ik niet klagen.. Blijf bij jezelf meid ga niks tegen je zin doen. Dan pakt tie zn rechterhand maar en geeft tie er een slinger aan.. Als ik een push gevoel krijg ga ik juist afstoten... Mijn man en ik zijn blij dat ff kennen slapen🤣

3 jaar geleden

Je vriend moet niet zo zeuren, dat hoef je echt niet te accepteren hoor en al helemaal niet toegeven of iets! Dan gebruikt ie z’n hand maar wat vaker😁 en als hij tijdens de zwangerschaps geen wilde omdat hij je buik niet mooi vond, is het echt helemaal zijn eigen probleem vind ik! Ennnn met 11 weken na je bevalling, 3x per week seks, dat is ver boven het gemiddelde denk ik haha.. mijn vriend heeft denk ik 4 maanden moeten wachten na mijn bevalling en gelukkig zonder te zeuren!!

3 jaar geleden

Eeeeuhm serieusly?!?!?! 3x in de week met een baby bij in je leven mag hij zeker niet klagen me dunkt 😳😅 Zeker niet tegen je zin toegeven! Blijf erover praten dat je echt wel moe bent en hopelijk brengt hij begrip op 🤞

3 jaar geleden

Best een onrealistische verwachting van je vriend richting jou, zijn vriendin die niet zo heel lang geleden is bevallen. Kan mij heel goed voorstellen dat je denkt: ik wil niet, ik ben gesloopt en wil maar 1 ding SLAPEN. Die eerste weken/ maanden na de bevalling kunnen heel heftig zijn en dan snap ik dat menig pasbevallen vrouw niet aan seks wilt denken. Ik persoonlijk moest er de eerste 4 maanden niet aan denken. Naast moe en gebroken had ik ook nog eens lange tijd veel pijn. Ik vind dat partners daar echt rekening mee moeten houden.

3 jaar geleden

Euhm hier is om de week redelijk accuraat. De dag erna heb ik extra veel pijn van de keizersnede. 17 maanden geleden.

3 jaar geleden

Jemig echt niet normaal. Ik zou je vriend hier de reacties laten lezen. Ik vind het ook behoorlijk respectloos naar jou toe. Je bent nog volledig aan het herstellen. Ik ben bijna 9mnd geleden bevallen en geen nog bv. Toen ik 7 weken bevallen was voor de eerste keer weer sex gehad. Maar door de prolactine in de bv is mijn libido tot het dieptepunt gezakt😬 mijn man snapt dit. Sinds 9mnd 7 a 8 x pas sex gehad. Vinden we beide prima omdat we weten dat het straks wel weer komt

3 jaar geleden

Geen is geef

3 jaar geleden

Volgens mij zit je dik boven het gemiddelde hoor! Maar dat is natuurlijk niet super relevant, het gaat alleen om júllie relatie en niet die van anderen. Hoe hebben jullie de zorg voor de baby en het huishouden verdeeld? En zou jij mogelijk vaker zin hebben als je meer uitgerust was? Dan zou je misschien kunnen voorstellen dat hij bv de avonden en nachten op zich neemt oid. Of de was en de badkamer doet. Net wat jou maar veel energie kost. Blijkbaar heeft hij nl meer energie over dan jij (wat best logisch is 11 wk na een bevalling). Hij kan zorgen dat je meer energie voor hem overhoudt, als je die niet in jullie kindje/huis hoeft te steken. Ofwel hij snapt op deze manier binnen no-time wat je punt is en wil zelf ook liever slapen. Ofwel jij houdt wat meer energie over voor seks. Hoe dan ook lijkt me dat het op die manier wat meer naar elkaar toe kan trekken. Qua seksdrive, maar ook qua energie die je beiden in jullie gezin steekt. Als de ene ouder veel vermoeider is dan de andere, is de verdeling blijkbaar niet helemaal in evenwicht. Heel ander voorbeeld wat niets met seks te maken heeft, maar mijn man overwoog een paar weken geleden om een nieuwe (extra) klus aan te nemen. Terwijl ik me veel zorgen maakte richting eind verlof, of ik uberhaupt wel weer aan het werk kon omdat ik omviel van de slaap (kindje slaapt nauwelijks in bed). We zijn toen wel gaan kijken hoe we de nachten (ondanks borstvoeding) beter konden verdelen, en hij heeft zijn 'extra' energie eerst eens in ons gezin gestoken.

3 jaar geleden

3x in de week te weinig? Vriend wees blij dat ik je vriendin niet ben. Eerste 7 maanden kon ik er niet aan denken. Heb een kind eruit gepoept, mag ik ff?

3 jaar geleden

Hij mag in z’n handjes knijpen hoor! 3x in de week is echt veel.. hier ben ik blij als het 3x in de maand gebeurd! Maar dat is helemaal prima aangezien het intiem zijn wel weer terug komt. Geniet je er wel van? Of doe je het alleen om hem te ‘pleasen’?

3 jaar geleden

3x in de week te weinig? Vriend wees blij dat ik je vriendin niet ben. Eers ...
Haha ja dit dus 😂

3 jaar geleden

Laat m dit topic even lezen anders.. pas zodra hij een meloen uit z’n piemel gedrukt heeft mag ie klagen dat ie te weinig seks krijgt met 3 x in de week, joejoe.

3 jaar geleden

3 keer in de week... Die van mij mag blij zijn met 3 keer in de maand. Anders geeft hij nog een linkse en rechtse hand. Kan hij daarmee afwisselen🤣🤣

3 jaar geleden

Ik heb hier zelfs geen woorden voor. Hadden jullie voor de zwangerschap dan elke dag seks, of zo?

3 jaar geleden

Reactie op Mrgt

Laat m dit topic even lezen anders.. pas zodra hij een meloen uit z’n pieme ...
Haha. Deze reactie is om te gieren! Maar zo waar! You make my day 🙊😂

3 jaar geleden

Reactie op Mrgt

Laat m dit topic even lezen anders.. pas zodra hij een meloen uit z’n pieme ...
Hahahaha idd! Hij moet zich kapot schamen.🤮 Kom zeg ik kwam pas na een paar maanden op gang. Niet te vergeten de angst van is het allemaal oke daar beneden door de hechtingen en dat het de eerste periode weer ff wennen is. Haha laat hem idd maar is de klusjes in huis doen of de baby overnemen als die man zoveel energie heeft ;)

3 jaar geleden

Reactie op Baby O

Jemig echt niet normaal. Ik zou je vriend hier de reacties laten lezen. Ik ...
Haha same here. Bv helpt echt niet. Hahaha

3 jaar geleden

3x per week?! Niks te klagen die man van jou haha. Hier na 9 weken pas 1x seks gehad..

3 jaar geleden

3 keer per week? Pfff misschien 2 keer per maand hier, dochter is nu 16 maanden... Lang te moe geweest door zware onrustige nachten, geen libido door borstvoeding. Nu ik betere nachten heb en geen borstvoeding met geef gaat het langzaam weer beter maar zeker niet 3 keer per week. Gelukkig een lieve man die mij begrijpt en dit accepteerd.

3 jaar geleden

Misschien ligt dit aan mij hoor 🙈 maar is 3x per week sowieso niet veel/genoeg, ongeacht zwangerschap of postpartum? Heb ik zo weinig actie in m’n leven? 😂😂